login |

Hírkedd – Love Death + Robots 3. évad! Ginny & Georgia 2. évad!

2021. 04. 20. 09:18 - Írta: winnie

20 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Egyes tévés alkalmazásokon (Samsung, Vodafone TV) már magyar az Amazon Prime Video felülete – kép és kép.
 • Mai magyar premier: – + Netflix: Izzy, a koalamentő 2. évad
 • Premier: American Dad S17, Amelia Parker S1, The Parker Andersons S1, Dreaming Whilst Black S1, Creamerie S1, Vegas NZ S1, One Wild Day S1, Mastermind of Murder S1, Island Of Bryan S3, Frickin Dangerous Bro On the Road S1, MasterChef Australia S13, Martin And Roman’s Weekend Best S2, Fast Justice S1, LEGO Masters AUS S3, VH1 Couples Retreat S1, Deadliest Catch: Bloodline S2, The Fog of a Murder S1, Chopped 420 S1 + folytatódott a 9-1-1 és a 9-1-1: Lone Star
 • Teljes évados premier: Izzy’s Koala World S2 (Netflix), Sasquatch S1 (Hulu), Cinema Toast S1 (Showtime),
 • Új a magyar Netflix-en: Love Naggers S1,
 • Magyar premier – Netflix: július Transformers: Háború Kibertron bolygójáért (Transformers: War for Cybertron) 3. évad
 • Magyar premier – Minimax: 05.15 Talking Tom és barátai (Talking Tom and Friends) 5. évad
 • Dominic Purcell (Rory) kissé (a stúdiót) anyázós, később törölt Instagram-posztban jelentette be, hogy a 6. évad után kiszáll a Legends of Tomorrow-ból. Utána meg, hogy nem is, meg egyébként is. Végül azt jelezte, hogy olykor visszatérhet a folytatásban.
 • Stephen címmel 3 részes sorozatos folytatást kap a Paul Greengrass-féle brit The Murder of Stephen Lawrence című tévéfilm Sharlene Whyte, Steve Coogan és Hugh Quarshie főszereplésével az ITV-n Frank és Joe Cottrell Boyce készítésében, Alrick Riley rendezése mellett.
 • A CBS Studios a koreai W: Two Worlds amerikai adaptációján kezdett el dolgozni.
 • Visszatér a Law & Order: SVU-ba Ethan Cutkosky, mint Henry Mesner, aki a 14. évadban szerepel fiatal fiúként. Most 18 évesként ki fog kerülni abból az intézetből, ahova bekerült.
 • A FOX-os gumi bábfigurás aktualitásos szatíra, a Robert Smigel által készített Let’s Be Real áprilisban a tavalyi különkiadás után kap egy 4 részes 1. évadot. A régi bábok (Joe Biden, Kamala Harris, Donald J. Trump, Mike Pence és Kanye West) mellett lesznek bőven újak is, pl. Dr. Anthony Fauci, Andrew Cuomo, Ted Cruz, Kim Kardashian és LeBron James.
 • Steven Moffat új sorozata, az Inside Man kapcsán még a BBC-nek és a Netflix-nek sem árulta el a befejezést.
 • Az AMC+ és a Sundance Now vette meg az új-zélandi The Bad Seed amerikai jogait.
 • Elkezdődött az After Life 3. évad forgatása.
 • A Call the Midwife 7,3M nézővel és 37,8%-os közönségaránnyal tért vissza a BBC-re.
 • Az Entertainment One gyártói szerződést írt alá Constance Wu produkciós cégével.
 • A Star Trek: Lower Decks 2. évadja 08.12-én kezd a Paramount+-on.
 • A Netflix berendelte a Love Death + Robots 3. évadját.
 • A Netflix berendelte a Ginny & Georgia 2. évadját.
 • John Wells, a Shameless készítője beszél a sorozatzáróról. Itt is és itt is meg itt is.
 • Hiro Koda és Jahnel Curfman, a Cobra Kai kaszkadőr koordinátorai a 3. évados bunyókról beszélnek.
 • Vendégszerep: Marissa Cuevas – Kung Fu (visszatérő), Max Osinski – The Walking Dead: World Beyond (visszatérő), Thomas Barbusca, Adrienne Wells – Black Monday (visszatérő), Vic Mensa – The Chi (visszatérő),
 • Állandó szerep: Rupert Young, Charithra Chandran – Bridgerton S2, Enrique Arrizon, Damian Alcázar, Camila Perez, Raphael Alejandro – Acapulco (AppleTv+), Stéfi Celma, Barbora Bobulova, Sophie Pfennigstorf – Survivors,
 • Interjú: Jenna Coleman (Marie-Andrée – The Serpent), Ashley Thomas (Henry – Them), Cristin Milioti, Billy Magnussen és Ray Romano (a Made For Love főszereplői), Patrick Andersson és Ulf Synderholm (az Agatha Christie’s Hjerson készítői),
 • A Showder Klub amatőr humoristák jelentkezését várja. A talent@showderklub.hu címre lehet küldeni 2-3 perces anyagokat azoknak, akik be szeretnének kerülni a műsorba.
 • Új sorozat: Lessons In Chemistry – AppleTV+, készítő: Susannah Grant, főszereplő: Brie Larson (executive producer is) – Bonnie Garmus könyve alapján, egy 60-as években élő nőről, aki világéletében tudós akart lenni, de a társadalom a házimunkába kényszerítette, mint oly sok nőt. Amikor teherbe esik, egyedül van és a munkájából is kiteszik, akkor elfogadja egy főzőműsor vezetését, hogy a nemzet hanyagolt háziasszonyait tanítsa a recepteknél többre, és azokat a férfiakat kik hirtelen odafigyelnek. Persze eközben is vissza akar térni a tudományokhoz.
 • Új sorozat: Bendo – Netflix, francia, készítő: Nawell Madani (nem 100%), egy tévés újságíróról, aki a családja megmentéséért testvérei segítségével elő kell teremtsen 2 millió eurót egy drogbáró számára, még mielőtt a Ramadánnak vége.
 • Újabb Monte Cristo grófja-adaptáció van készülőben – ezúttal Dan Franck tollából és Jérôme Salle rendezésében. Alexandre Dumas klasszikusának adaptációjáról az elmúlt években többször is hírt adtunk (még egyik projekt sincs kész), ez egy modern verzió lenne és aktuális problémakörökkel foglalkozna. A főhős egy ígéretes jövő előtt álló fiatal férfi, akit hamis vádakkal tartóztatnak le és tárgyalás nélkül börtönöznek be Dél-Amerikában, miután szemtanúja volt egy bűnténynek. Amikor kikerül onnan, hazautazik Párizsba, és egyik rabtársa által rá hagyott vagyon révén felkészül a bosszúra azon, magukat barátainak valló, magas körökben lévő emberek ellen, akik csőbe húzták őt.
 • A Paramount+-ra érkezik David Grohl rendezésében a From Cradle To Stage című dokusorozat Virginia Hanlon könyve, a From Cradle to Stage: Stories from the Mothers Who Rocked and Raised Rock Stars alapján, ami zenészek és édesanyjuk közötti különleges kapcsolatról fog beszélni. Minden résznek más lesz az alanya. Nyilván Grohl sorra kerül, mellette pedig Pharrell Williams, Miranda Lambert, Brandi, Tom Morello és Geddy Lee.
 • Jimmy Doherty és Jimmy de Ville műsorvezetésével rendelt be a Discovery+ mérnökös sorozatot Builds on Wheels címmel, amiben olyan szakikat keresnek, akik mindennapi járműveket alakítanak át különleges járgányokká. 8 rész.
 • Az amerikai American Ninja Warrior idei szezonjában levitték a korábbi 21, majd 19 éves alsó korhatárt 15 évre.

20 hozzászólás Ne habozz!

Diapolo - 2021. 04. 20. 09:21

A Dave S02 június 16-án kezd az FX-en.

wickee - 2021. 04. 20. 09:27

Karácsonykor érkezik a második Downton Abbey mozifilm.

https://www.facebook.com/universalpictures/photos/a.236780566085/10157549372426086/

Nagyon jól titokban tartották, hogy egyáltalán készül. :D Vagy csak én maradtam le róla?

winnie - 2021. 04. 20. 09:38

múlt héten kezdték el forgatni, szóval mostantól lesznek hírek róla:)

wickee - 2021. 04. 20. 09:42

Mindenesetre nekem ez az egész hatalmas meglepetés. Soha nem gondoltam volna, hogy egy sorozat folytatása amit ráadásul moziba küldenek ekkora siker lehet, hogy még folytatják is. :) Persze nagyon örülök neki.

thomson - 2021. 04. 20. 10:10

Érdeklődnék ,hogy az Expanse és Az ember a fellegvárban többi évadához is készül – e a szinkron ?

winnie - 2021. 04. 20. 10:32

nincs olyan amazon-sorozat, aminek nem készül az összes évadjához szinkron, ha az egyhez készül.

Adam9456 - 2021. 04. 20. 11:34

Én gondoltam, hogy lesz majd folytatása a Downton Abbey-nek, mivel elég nagy siker volt az első film, csak azt nem hogy ilyen hamar, nagyon örülök én is! :)

winnie - 2021. 04. 20. 11:53

ja, akkor félreértettem, azt hittem, hogy csak a mostani kezdés volt meglepetés.

az, hogy lesz film, már sejthető volt, hiszen 2019. végén írtuk, hogy dolgoznak rajta: https://www.sorozatjunkie.hu/2019/11/29/hirpentek-mr-pickles-kasza-games-people-play-2-evad-hockey-girls-2-evad/ – és előző év végén a forgatás kezdésének dátumát is lehozták a produkciós közlönyben, de tény, hogy a gyártótól most érkezett meg az első hivatalos infó.

thomson - 2021. 04. 20. 12:09

Kösz. Csak attól tartottam .hogy a jogtulaji változás az Expanse-nél bezavart .

winnie - 2021. 04. 20. 12:22

jogos, de itt szerencsére ez nem okoz semmilyen gondot.

Kati néni - 2021. 04. 20. 12:43

A Montecristót nem tudom megunni, szerintem az ilyen igazságért bosszút álló történeteket, pedig a latin-amerikai sorozatok közül minden második erre fut ki.

nargli - 2021. 04. 20. 13:27

winnie, írtam pilot-mustrát a Leonardóról, el is küldtem neked, nekem egészen bejött, pedig féltem tőle.:)

winnie - 2021. 04. 20. 14:18

köszi!

jesustomer - 2021. 04. 20. 14:31

Dominic P nem száll ki csak már nem lesz állandó szereplő. Ami azért elég nagy kár.

winnie - 2021. 04. 20. 14:49

hehe, igen, javítom, egyelőre még nincs senkinek sem szerződése a 7. évad kapcsán, így nem tudni, hogy mi lesz.

csak 2 update-ig kísértem a hülyeségeit, de elég fárasztó volt így is a (fake?) hiszti, amit lenyomott. az érdekes, hogy ha csak trollkodás, akkor miért nem térne vissza? (mert ugye a kamu prison break folytatással is folyton trollkodja a követőit.)

nem tudom, hogy mi ment a háttérben, de az ilyesmi szavakat nem mindig lehet sima viccelődéssel elütni, plusz lehet, hogy most már szívesen tudnák távol őt, bár a sztori miatt visszatérhet, sőt, szerintem simán vissza is hozzák teljesben, ha a lepacsizzák, hogy elgurlt a gyógyszere.

winnie - 2021. 04. 20. 14:53

Deal isn’t done. I have no interest. What ever cash they throw on the corporate level. Im walking away from @cw_legendsoftomorrow. It’s been a total pleasure and a humbling experience bringing @dccomics iconic character #heatwave (aka) MICK RORY to life. I smashed this character— not an actor in the world could have done better. FACT…. Such a funny cunt ……..Time to move on and see how shit unfolds. @caitylotz @nickzano look after the kids coming through. They need education. They are a number— teach them to not rely on loyalty from the studio. The studio does not care. The actors work ethic and talent must give them the confidence to question authority. ….Much love to all. It’s not lost on me how very fortunate I am. …..ACTORS HIT ME UP ON DM on how to deal with fake cunts.

—-
‘WHY SO SERIOUS…….. MY last post I needed a laugh. It was a joke and The press went nuts and yes I will always fuck with the press it’s fun watching them be click-bated— Truth is yes I am leaving @cw_legendsoftomorrow but will come back periodically, it’s a handshake deal with my boss Phil Klemmer. I don’t have a beef with studio @warnerbrostv. I don’t have a beef with anyone except myself haha. …Shit woke up this morning like I’d caused mass #riots …. emails , phone calls. But what a genius negotiation move. I am loved…… ps. My dear friends the press got a great one for ya next week. Ya gonna love it.”
—-

AND NO BODY HAS FORCED ME TO MAKE THIS STATEMENT….God would everyone chill the fuck out. Why are people losing their mind because I’m leaving the show. Yes my tone was heavy straight to the point. I use cus words cause I do and I’m Australian🤣It’s who I am. Do I have a beef with the studio at @warnerbrostv no. Yes I said they don’t care. That’s not correct of course they do— just me being emotional and over stuff. We work we all work in a big machine. Sometimes shit happens. It’s life. …….. here are the facts. I am leaving @cw_legendsoftomorrow on a full time basis. I will come back periodically with a handshake deal with my boss Phil Klemmer. I have and always have had a tremendous relationship with the Bosses and the studio @warnerbrostv Peter Roth and I had a tremendous working relationship I was super sad when he retired. My wording was aggressive in tone because sometimes I get frustrated and annoyed it’s been a long long heavy year locked up in #Vancouver for 9 months without going home. Who doesn’t and who hasn’t lashed out. Im fuckin human. So for god sake chill on. “Dominic Purcell and the studio are beefing” total bullshit. It’s simply not true. I haven’t quit. My contract is up. 6 years not 7. I’ve never quit on a contract and never would. So to all the fans you will see me again next year on season 7 periodically. I hope this has clarified stuff. I must admit I was freaked the fuck out on how much press I got or this got. But hey @cw_legendsoftomorrow hasn’t ever got as much press ever stoked!! cheers 🤣🤣🤣Apologizes for the ridiculous photo. It’s Mick trying to smile.”

Silver-sama - 2021. 04. 20. 23:26

Feltűnési viszketegség? Remélem nem lesz baja belőle…

DarkEagle - 2021. 04. 21. 14:44

Szerintem nem feltűnési viszketegség és az is tuti hogy nem viccelt. Egyszerűen igaz amit írt csak a Warner rászólt hogy “Öcsi még szerződésed van velünk vegyél vissza.” Tipikusan hasonló dolog mint ami a Ray Fisher ügy körül megy. Évekig nem szólhattak szerződés miatt és most mindenki felszólal. Csak hogy Dominic nem várt hanem rögtön leírta a tényeket amiket egyébként nem nehéz elhinni hiszen a Warner eléggé undorítóan intézi a dolgokat. De mivel szerződése van és nyilván nem akart sok lóvét perkálni a Warnernek inkább törölte a posztot és beírta hogy csak poénkodott.

Ott szólta el magát amúgy hogy szerinte azért ilyen a stílusa mert ő Ausztrál. Hát nem tudom elég sok Ausztrál színészt ismerek egyik se csinál ilyet. Ő szimplán csak ilyen és kész.

jesustomer - 2021. 04. 21. 16:41

Na jó, az elsőt nem is láttam.
Jó, ennek elgurult a gyógyszere de hát van ilyen.
Remélem azért nem távozik mert én bírtam a karakterét.

winnie - 2021. 04. 21. 17:48

“rögtön leírta a tényeket”

és leírta azt is, hogy nem szóltak rá. amit szerintem nem tenne, ha rászóltak volna, mert az elég sunnyogós. más kérdés, hogy az ember csak úgy nem cuntozik, ha csak poénos vagy edgy. affene tudja.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz