login |

Nézzünk animációt?: Yasuke

2021. 04. 21. 14:50 - Írta: human

3 hozzászólás | kategória: ajánló, animáció, anime, kampány, video,

Jövő héten érkezik a Netflixre a Yasuke legendája című anime, amiben LaKeith Stanfield adja a főszereplő hangját.

A sorozat valós alapokra építve az első afrikai szamurájról szól. A helyszín egy alternatív, fantasztikus Japán a feudális érában, a főhős pedig kénytelen ismét kardot ragadni és az erőszakhoz fordulni, hogy megvédjen egy rejtélyes lányt a sötét erőktől.

A hivatalos leírás:

A békés hajós, akit egykor fekete szamurájként ismertek, ismét harcra kényszerül, amikor szárnyai alá vesz egy rejtélyes képességekkel rendelkező kislányt

A tovább mögött, a plakát alatt teaser poszter és előelőzetes.

3 hozzászólás Ne habozz!

Shyllard - 2021. 04. 21. 15:14

Nagyon kíváncsi vagyok rá, mert valahogy ötvözi majd a Netflix saját gyártású anime tendenciáját. Remélem jól sül el ez a nyugat-kelet találkozása.

BullFrog - 2021. 04. 21. 19:50

Amibe pumpálják a pénzt az jó, de van pár aminél látszik, hogy spórolnak az animáció minőségén, és szó szerint zavaróan akad.

Aztán ráfogják hogy így művészi (Dragon Prince), de amikor befut és zabálják, következő évadok érdekes módon normális framerattel operálnak.

winnie - 2021. 04. 21. 21:28

ez nem igazan igy megy, mert ugye a penzt nem a netflix kolti a gyartasra, hanem a studio, amely gyartja. a licencert fizethet a netflix ugyanannyit, de masok mas mennyiseget fognak rakolteni (ok dontik el kvazi, hogy a kapott penz nagyjat vagy csak kis reszet), vagy ugyanannyibol mas minoseget hoznak ki.

a netflixnek raadasul nem eri meg novelni a licencdijat, hiszen elofizetesekkel operal, nem reklamokkal, ha megvannak a nezok, akkor nem szamit annyira, hogy van-e valtozas. plusz a dragon prince eseteben pl. olyan kozel volt a ket evad kezdese, hogy jo esellyel egyszerre kaptak 3 szezonra berendelest, par honap alatt nem tudtak volna teljes evadot kesziteni. ettol meg nem vitatom, amit irsz, es nem is emlekszem, hogy miket nyilatkoztak, de animacioknal (nem anime el) a netflix altalaban sok szezont rendel be elore, ld. az 5 evados dreamworks sorozatok, a fast and furious vagy a jurassic world.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz