login |

Hírszerda – Call My Agent 5. évad! 3. Psych-film! The Moodys-kasza?

2021. 04. 28. 09:18 - Írta: winnie

10 hozzászólás | kategória: hírek, , ,

 • Egy kicsit elmaradtam a hírekkel az elmúlt hetekben, de próbálom felhozni magam a posztokban.
 • Mai magyar premier: NCIS: Los Angeles 12. évad + Netflix: Sexify 1. évad (SZINKRON IS!), Headspace – Útmutató az alváshoz 1. évad (SZINKRON IS!)
 • Premier: The Handmaid’s Tale S4 (3 rész), Life Under Renovation S1, Murderous History S1, World’s Greatest Shipwrecks History Beneath The Waves S1, A New Life In The Sun Road Trip S1 + Finálé: Kenan S1, Delilah S1, The Oval S2 (tavaszi), The Real Housewives of Dallas S5, Assembly Required S1
 • Teljes évados premier: Sexify S1 (Netflix), Headspace Guide To Sleep S1 (Netflix)
 • Új a magyar Netflix-en: Senora Acero S1-S5, Falsa Identidad S2 + Montalbano-epizódok egy rakással (és elvileg magyar felirattal) – utóbbiakat nem azonosítom be, hogy hányadik évad hányadik részei, mert egyesével, filmekként szerepelnek a kínálatban, a múltkor felkerült 13×01-gyel együtt már 11 van elvileg.
 • Magyar premier Netflix: 05.23 Master of None – Majdnem elég jó (Master of None) 3. évad (A Master of None: Majdnem elég jó bemutatja: Egy szerelem pillanatképei)
 • Magyar premier – AppleTv+: 07.23 Ted Lasso (Ted Lasso) 2. évad
 • Magyar premier – TV2: 05.10 Mintaapák 2. évad (folytatás)
 • Az MTV-s The Challenge 37. évadja épp Horvátországban forog, és kelet-európai résztvevők is vannak benne a sok amerikai reality arc mellett. És a magyarok is kaptak képviselőt Szabó ‘Pumped Gabo’ Gábor személyében.
 • Heti reboot: A CBS Studios elkezdett dolgozni egy Everybody Hates Chris (itthon: Mindenki utálja Christ!) rebooton, ami animációs lenne, és visszatérne rá narrátorként Chris Rock is.
 • A Produkciós Közlönyben szerepel egy ‘PSYCH: THIS IS GUS‘ című produkció, amiből arra következtetek, hogy minimum dolgoznak egy harmadik Psych-filmen, de ki tudja, már lehet, hogy a forgatás időpontja is megvan.
 • Tatiana Maslany (Alice) mégsem lesz benne a Perry Mason 2. évadjában.
 • Képek a The Last Kingdom 5. évad angliai forgatásáról.
 • A hivatalos leírás a Master of None 3. évadjáról: “Az évad főszereplői Denise és a felesége, Alicia, akik kétellyel és szívfájdalommal szembesülnek, amikor boldog házasságukban feszültség alakul ki. A sorozat társalkotója, az Emmy-díjas Aziz Ansari által rendezett, és az Ansari és Waithe által írt új évad egy modern szerelmi történetet mesél el, amely meghatóan mutatja be egy házasság boldog és kihívásokkal teli pillanatait, a termékenységi problémákkal való küzdelmet, valamint az egyéni fejlődés útját együtt és egyedül. Múlandó romantikus pillanatok és lesújtó veszteségek jellemzik a sorozatot, amely ugyanakkor egzisztenciális kérdésekre keresi a választ a szerelemről és az életről.
 • Elkezdődött a Call The Midwife 11. évad forgatása.
 • Wow! A Hulu által megvett független Everyone Is Doing Great-et átvette a Paramount+ Amerikán kívülre.
 • A Castlevania 4. évadja 05.13-án jön a Netflix-re.
 • Az NBCUniversal Television and Streaming Entertainment gyártói szerződést írt alá Meghan Trainor produkciós cégével.
 • Berendelésre került a francia Call My Agent 5. évadja.
 • A FOX mondhatni elkaszálta a The Moodys-t. Semmi ilyesmi nem került hivatalosan bejelentésre, de mivel a sorozat lekerült a programból, így alapból erre kell következtetni, mert senki nem fog folytatni olyasmit, amit nem akar leadni. Persze papíron az is lehet, hogy csak májusban nem akarják rontani a nézettségi adataikat és kevésbé frekventált időszakban szívesen látják, de szerintem feltételezhetjük a dolgot.
 • Christina Lee és Alissa Nutting, a Made For Love készítői beszélnek az évadzáróról. Itt is és itt is.
 • Lizzy Greene (Sophie) beszél az A Million Little Things rá fókuszáló előző előtti epizódjáról.
 • Vendégszerep: Vanessa Williams – Kenan, Janeane Garofalo – Younger (visszatérő), Janet Hubert – The Last OG (visszatérő), Andrew Rannells – Girls5eva (visszatérő), Frances Turner – New Amsterdam (visszatérő),
 • Pilotszerep: John Ortiz, Cecilia Suárez, Augusto Aguilera – Promised Land (ABC), Anika Noni Rose – Let the Right One In (Showtime),
 • Állandó szerep: Sharlto Copley – Russian Doll S2, Josh McKenzie, Chloe De Los Santos – La Brea (NBC), John C. Reilly, Da’Vine Joy Randolph, Jimmi Simpson, Bebe Neuwirth, Melissa Villaseñor, Jason Mantzoukas, Damon Herriman, Kurtwood Smith, Tim Heidecker, Chris Conrad, Hana Mae Lee – Ultra City Smiths (AMC)
 • Interjú: a The Prophet készítői, a Leonardo készítői, Debbie Allen (a Grey’s Anatomy egyik executive producere), Bradley Constant és Taj Cross (Dwayne és Gabe – Young Rock),
 • Pilotszkript: A Court of Thorns and Roses – Hulu, készítő: Ron Moore – Sarah J. Maas könyve (itthon: Tüskék és rózsák udvaraitt a hivatalos, magyar nyelvű tartalma) alapján, mondhatni a Szépség és a szörnyeteg újragondolása egy vadásznőről, aki egy tündér egy mágikus birodalomba utazik, hogy családját biztonságba tudhassa. Azonban a férfiba szeret, és még harcba is száll érte, amikor egy ősi átok fenyegetni kezdi a tündérek és az emberek birodalmát.
 • Új sorozat: Sherwood – BBC, 6 rész, angol, készítő: James Graham, thriller valós események alapján, egy nottinghamshire bányászfaluból, ahol két sokkoló és váratlan gyilkosság történik, mely összeroppantja az egyébként is töredezett közösséget, mely események a brit történelem egyik legnagyobb embervadászatához vezetnek. Egy helyi és egy városi rendőr kezd el dolgozni az ügyön, miközben próbálnak felülemelkedni korábbi ellentéteiken.
 • Sorozatberendelés: Head of The Class – HBO Max, többkamerás komédia, készítő: Amy Pocha és Seth Cohen, társ-showrunner: Steven Cragg és Brian Bradley, executive producer: Bill Lawrence – az 1986-os ABC-sorozat alapján, pár túlteljesítő (stréber?) középiskolásról, akik életük legnagyobb kihívásával találkoznak – egy tanárral, aki azt akarja, hogy ne annyira a jegyeikre, hanem az élettapasztalatok szerzésére koncentráljanak. Szereplők: Isabella Gomez, Jolie Hoang-Rappaport, Gavin Lewis, Jorge Diaz, Dior Goodjohn, Brandon Severs, Adrian Matthew Escalona, Christa Miller, Katie Beth Hall.
 • Az HBO Max The Hype címmel rendelt be divattervezős versenyreality-t Speedy Morman műsorvezetésével, Offset, Beth Birkett és Marni Senofonte zsűrizése mellett. A csavar, hogy alkalmibb öltözékeket kell csinálni, a streetwear és az üzleti világ találkozásával.
 • Az AppleTv+ The Jet címmel rendelt be dokusorozatot a McMillions készítőitől, James Lee Hernandez-től és Brian Lazarte-tól. Ez egy 90-es évekbeli Pepsi promóciós játékra fog koncentrálni, aminek egy vadászgép volt a főnyereménye (7 millió Pepsi pontért).
 • A Lifetime újabb Married at First Sight-spinoffot indít. A Married at First Sight: Unmatchables-ben 16 korábbi jelentkezőnek próbálnak párt találni.

10 hozzászólás Ne habozz!

Sorozatgyilkos - 2021. 04. 28. 11:02

A délelőtti videókról szeretnék kérdezni, mint törzsszurkoló :)

1: népszerű sorozat (?)
2: ?
3: eddig nem nagyon volt róla szó
4: mindig szinkronos
5: ?
6: reality (?)

winnie - 2021. 04. 28. 11:15

:)

jaja. menő (vagy népszerű, vagy valamiért kiemeljük) – random – újdonság – szinkron – random, de kevésbé menő – nemsorozat (reality, doku, vetélkedő, film)

juhaszvik - 2021. 04. 28. 11:22

mik vannak: szisztéma a sorrendben? :)

Amúgy mintha lenne egy másik mintázat is, bár nem mindenhol passzol, de azért valamennyire korrelál:

1. human
2. human
3. human
4. winnie
5. human
6. winnie

winnie - 2021. 04. 28. 11:33

igen, kábé. próbálom a normál sorozatok nagyját nekiadni, de azért én is csinálok olykor egy nagyobb adagot, amikor úgy alakul, vagy ha van valami nagyon friss.

Enzo - 2021. 04. 28. 12:00

Juhú, human csinált #hétidézete rovatot (köszi!), pedig már elgondolkodtam hogy megírom én :’DD
Rakjátok ki oldalsávba plz, hadd teljen :)

Érdekes ez a délelőtti videó-posztok tematizálása, jó darabig fel se tűnt, aztán 1-2 éve talán egyik reggeli posztban winnie említette, hogy mi szerint van nagyjából :) most visszanéztem a böngészőelőzményeket, és az alapján az 1-3-4-6 szokott érdekelni leginkább :)

winnie - 2021. 04. 28. 12:05

én arra vagyok kíváncsi, hogy mikor lesz olyan, hogy nem tudunk hármasat rakni. mert 2 éve minden napra jut egy újonc, vagyis heti hatszor. de még így, hogy kevesebb az újdonság, megy.

Enzo - 2021. 04. 28. 12:07

képzelem, hogy akkor majd kimarad az a szám, és a kettes után a négyes jön :D (mint amikor babonából nincs 13.emelet)

Sorozatgyilkos - 2021. 04. 28. 12:24

Ha elég széleset merítünk, mindig lesz hármas délelőtti videó, max. nem angol nyelvű. Nekem pl. nagyon tetszenek a skandináv, német újoncok. Nyilván ott van az Európa is létezik rovat, ami nagyon jó ötlet, külön köszönöm! :)

Kissur - 2021. 04. 28. 14:29

A Master of None 2.évada is kap vajon végre feliratot, ha már jön a 3.évad is? Nem bánnám. Sőt, örülnék neki.

Kati néni - 2021. 04. 28. 14:46

Én egy Monk-reuniont is megnéznék. :/ Annyira lightos volt és mégis szerettem.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz