login |

Szexifáljunk!

2021. 04. 28. 13:15 - Írta: winnie

6 hozzászólás | kategória: Európa is létezik, kampány,

Milyen az a világ, ahol a szuperképességes sorozat 20 perces epizódokkal jelentkezik, a szexkomédia pedig 50 percesekkel. Pedig egy gyors darát terveztem, de így örülök, ha a héten lesz pilotkritikánk a Sexify-ról, ami mai premier a Netflix-en, és Lengyelországból érkezett. Itt volt a szinkronos előzetes, ha valaki gyorstalpalná magát, ez pedig a leírásunk a sztoriról. A poszt apropója pedig a plakát.

Amíg nincs kritika, addig jelezhetitek, hogy milyen lett.

6 hozzászólás Ne habozz!

Batawanga - 2021. 04. 29. 10:42

Mondjuk, pont a katolikus lengyelektől nem vártam egy ilyen bevállalós szexkomédiát. Vannak benne vicces megoldások, kreatív vágások, de nekem kicsit hazavágja, hogy teljesen hiteltelennek tűnik a korosztály (végzős egyetemisták). Szerintem ez középiskolás milliőre lett írva, csak valaki utólag odaszólt, hogy annak egy kissé erős. 2 rész után azért nézhető, kíváncsi vagyok, mi sül ki ebből.

delMaar - 2021. 04. 30. 02:08

A pilot nem volt rossz, simán amcsi sirozatnak néztem volna ha nem a 80as 90es szocreál koleszfeelingje köszönt volna vissza, btw nem negatív értelemben. a többit meglátjuk.

Hulp - 2021. 04. 30. 11:47

Az első két rész után 2/10, de az is csak azért mert volt benne némi meztelenség. Nagyon lapos, unalmas. Viccesnek szánták, de nem volt az, talán egyszer mosolyodtam el. Nagyon sok az 50 perc részenként, de ahogy nézem később azért lényegesen rövidebbek lesznek. A zenei aláfestés kifejezetten zavaró. Ilyen Szeszélyes évszakok szintű, hogy tudjuk, most poén volt, meg hasonlók. A csajok közül is csak az egyik bevállalós meztelenkedés terén, de mondjuk ezt akár a karakterek is indokolhatják. Még változhat. Egyelőre az alap sztori is nagyon erőltetett ezzel az app dologgal. A Masters of Sex-ben teljesen hiteles volt a női orgazmus kutatása, itt nem. Azért talán végigküzdöm magam rajta, de lehet, hogy csak belepörgetés lesz a csajok miatt.

freestyle82 - 2021. 04. 30. 12:45

na..Egy újabb sex education a netflixtől?Mind1, a pilotot majd bepróbálom, hátha jobb:P

Zsoltisan - 2021. 05. 04. 09:32

Eleinte nem akartam megnézni, mert azt gondoltam, hogy egy gagyi tini sori a bemutatója alapján. Aztán mondta haver ő megnézte és nem olyan gagyi :D
Szal egy unalmasabb este bepróbáltam én is és valóban nem is volt olyan rossz! :P Ahhoz képest meg, hogy lengyel, sztem kifejezetten nézhető. Amolyan limonádé, de nézhető :)

galarn - 2021. 05. 13. 10:17

Zsoltisan “Ahhoz képest meg, hogy lengyel, sztem kifejezetten nézhető. ”

sorold kérlek a negatív tapasztalataidat a lengyel sorozatokkal

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz