login |

Hírhétfő – The Last Kingdom-kasza! Cápák között 4. évad!

2021. 05. 03. 09:14 - Írta: winnie

18 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: Murdoch nyomozó rejtélyei 14. évad, FBI 1. évad, A konyhafőnök 8. évad, Barátnő rendelésre 3. évad, Scooby-Doo és (sz)társai 2. évad (folytatás)
 • Premier: Legends of Tomorrow S6, Pose S3 (dupla!), Home Town Takeover S1, Bar Rescue S8, Very Scary People S3, The Story of Late Night S1, Deep Water Salvage S1, United Shades of America S6, RuPaul’s Drag Race Down Under S1 + Finálé: Line of Duty S6
 • Májusban lekerülő sorozatok a hazai streaming szolgáltatókról (ha még lát valaki valamit, szólhat!) – adott esetben bármelyik fentlétét meghosszabbíthatják, szóval a helyzet változhat: HBO GO: 05.08 I’m Dying Up Here S2, 05.13 Patrick Melrose S1, All Night S1, Netflix: 05.31 Titan Games (egyelőre még mást nem látni, de a jelek szerint a Sherlock, ami több piacon is lekerül 05.14-én, itthon “biztonságban van”), Amazon: – (nem kattintottam mindent végig, de egyelőre nem látok semmit)
 • Magyar premier – Amazon Prime Video: 04.30 Legyőzhetetlen (Invincible) 1. évad
 • Magyar premier – FOX+: 05.01 Apa csak egy van (Last Man Standing) 5. évad
 • Magyar premier – Netflix: ősz/tél Te (You) 3. évad
 • A Tom Clancy’s Jack Ryan szinkronhangjai.
 • A CW megváltoztatta pár nyári premierdátumát és bejelentett új időpontokat is: 06.23 In the Dark S3, 07.26 Roswell, New Mexico S3, 08.10 Stargirl S2, 08.11 Riverdale S5 (folytatás), 08.24 Supergirl S6 (folytatás) + 07.11 Wellington Paranormal S1, 08.19 Burden of Truth S4
 • 2019-es hír volt, hogy Elizabeth Banks dolgozik egy felnőtteknek szóló The Flintstones-folytatáson (itthon: Frédi és Béni, a két kőkorszaki szaki), és lehet, hogy lesz is belőle valami, hiszen hivatalosan is pilotszkript-berendelést kapott a FOX-tól a Bedrock, amiben Banks Pebbles (Enikő) hangja lenne. A készítő Lindsey Kerns és a sztori 20 évvel az eredeti sorozat után játszódna, amikor Fred a nyugdíj közelében jár, a lánya, a huszonéves Pebbles pedig saját karrierbe kezd, miközben a város lakói kezdenek átlépni a kőkorszakból a bronzkorszakba, bár ez az átállás nem egyszerű számukra.
 • Vanessa Lachey lett az NCIS: Hawaii főszereplője.
 • Készül a Pokémon Journeys: The Series magyar szinkronja a Netflix-re, mint Pokémon utazás: A sorozat.
 • A Cobra 2. évadja a Cobra: Cyberwar címet viseli.
 • Chinaka Hodge lett a Marvel élőszereplős Disney+-sorozatának, az Ironheart-nak a készítője.
 • Napi “kirúgás”: Az MTV leállította az Are You The One? 9. évadjának előkészületeit, miután a The Daily Beast cikke beszámolt arról, hogy az 5. évadban az egyik játékost a stáb egyik tagja bedrogozta és szexuálisan bántalmazta. A csatorna vizsgálatot indított, az évad lekerült a Paramount+-ról.
 • A Peacock 42 millió előfizetőről számolt be legutóbbi jelentésében. (Ami számomra extrém soknak tűnik, ha a sajátgyártásos kínálatát nézzük a platformnak, hiszen a katalógus nyilván nem gyenge. Legalábbis akkor, ha a Disney+-szal vetem össze, mert annak kapcsán volt szó 40M körüli amerikai bázisról.
 • Indiában április közepén a vírusos esetek növekvő száma miatt leállításra kerültek a bollywoodi forgatások 2 hétre, és a mostani állapotokból ítélve ez nem is került feloldásra hó végén
 • Heti reboot: A Vertigo Films megvásárolta a 2011-es You’ve Been Trumped című dokumentumfilm tévésorozatos adaptációs jogait, hogy szkriptelt szériát készítsenek belőle. A sorozat arról szólna, hogy a Trump Organisation miképp okozott komoly vihart egy skót közösségben, amikor természetvédelmi területen építettett egy golfpályát.
 • Elkezdődött a Sweet Magnolias 2. évadjának forgatása.
 • A CW ismét vásárolt egyet, egy kanadai desszertkészítő versenyreality-t, a Great Chocolate Showdown-t.
 • KJ Smith (Sasha Duncan) állandó szereplőnek lett előléptetve a Carl Weber’s Family Business 3. évadjára.
 • A Keshet Studios exkluzív, elsőválasztási szerződést között a Universal Television stúdióval.
 • Napi kiakadás: Morrissey menedzsere nehezményezte (e Facebook-poszt révén) azt, ahogy a The Simpsons egyik április epizódjában ábrázolta az énekest.
 • A Netflix elkaszálta a The Last Kingdom-ot. A már berendelt 5. évad lesz az utolsó.
 • Az RTL Klub berendelte a Cápák között 4. évadját.
 • Laura Donnelly (Mrs. True) beszél a The Nevers múlt heti részének harcjelenetéről.
 • Raoul Trujillo (Taza) beszél a Mayans MC legutóbbi epizódjáról.
 • Vendégszerep: Ken Jeong – Bob’s Burgers, Keenan Thompson, Ken Jeong, Ben Schwartz – Bless The Harts, Madalyn Horcher, Ty Tennant, Sebastian Croft – Doom Patrol, Vivica A. Fox, AJ Johnson, Kenny Latimore, Cindy Heron-Braggs, Jennifer Freeman – Stuck With You,
 • Pilotszerep: Sarah Silverman, Nicole Byer, Sam Richardson – Kill the Orange-Faced Bear (TBS – hangként), Katya Martín, Tonatiuh – Promised Land (ABC),
 • Állandó szerep: Taika Waititi – Our Flag Means Death (HBO Max), Desmin Borges, Natasha Lopez – The Time Traveler’s Wife (HBO), Newcomer Lola Tung – The Summer I Turned Pretty (Amazon)
 • Interjú: Little Marvin (a Them készítője), Logan Polish (Dina – The Mosquito Coast), Sierra Teller Ornelas (a Rutherford Falls showrunnerje), Guy Pearce (Richard – Mare of Easttown),
 • Ma két 2. évados versenyző érkezik az Exatlonba: Dave és Zozo.
 • A Showder Klub – 26×04 fellépői voltak: Elek Péter (műsorvezető), Aranyosi Péter, Szabó Balázs Máté és Gaál Dani voltak.
 • Pilotforgatás: Bound For Glory – csatorna nélkül (gyártó: House of M), készítő: Evan Mirzai, egy fiatal és idealista ázsiai-amerikai színésznőről a modern Los Angeles-ben, aki nem hajlandó megfelelni a szórakoztatóipar által róla kialakított, előítéleteken és kliséken alapuló képnek. Ezért anyagilag igencsak küszködik, és idővel szembe kell néznie a kérdéssel, hogy meghunyászkodik, vagy hű marad elveihez. Főszereplő: Michael Naizu és Derik Young.
 • Új sorozat: The Summer I Turned Pretty – Amazon, 8 rész, készítő: Jenny Han – saját könyve alapján, társ-showrunner: Gabrielle Stanton, multigenerációs dráma, ami egy szerelmi háromszögön alapul egy lány és két fiútestvér között, valamint anyák és gyermekeik örökké változó kapcsolatán, valamint az erős női barátság erején. A coming of age sztori az  első szerelemről, az első szívfájdalomról és egy tökéletes nyár varázsáról szól.
 • Új sorozat: My Name Is Leon – BBC, készítő: ??, rendező: Lynette Linton – Kit de Waal könyve alapján, a 80-as évek Birmingham-jéből egy kilenc éves, kevert fajú fiú felemelő és megindító története, aki megpróbálja egyesíteni családját, miután gondozásba veszik és elválasztják szőke, kékszemű testvérétől. Szereplők: Cole Martin, Malachi Kirby, Monica Dolan, Olivia Williams, Christopher Eccleston, Poppy Lee Friar és Sir Lenny Henry CBE.
 • Barack és Michelle Obama executive producerkedése mellett természetdoku sorozat készül a Netflix-re Great National Parks címmel James Honeyborne készítésében, ami a Föld legcsodásabb nemzeti parkjait mutatja be, valamint vadállatokat befogadó területeit.
 • Az MTV International Celebrity Bumps: Famous & Pregnant címmel rendelt be 9 részre egy reality-t, amiben celeb párokat követnek terhességük ideje alatt. Résztvevők többek között Charlotte Dawson (Ex on The Beach), Kate Lawler (Big Brother UK), Marcel Somerville (Love Island UK).
 • Az ITV Britain’s Tiger Kings – On The Trail With Ross Kemp címmel készít dokusorozatot Ross Kemp műsorvezetésével az Egyesült Királyság nagymacska tartóiról 2 részben.

18 hozzászólás Ne habozz!

wickee - 2021. 05. 03. 09:17

Találkozott már valaki olyannal, hogy a Netflix nem vonta le a havidíjat? Elsején kellett volna szokás szerint és még mindig nem történt meg… A kártyámmal biztos nincs gond, mert mióta Netflixezek ez van beállítva, és az HBO GO-t pl simán levonták tegnap…

Shannen - 2021. 05. 03. 09:23

A Pose-ról írok mindenképp a napokban (ha már tegnap végre az előző évadokról is sikerült befejeznem a posztot, mondhatni időben:D).

winnie - 2021. 05. 03. 09:29

köszi! kitettem volna tegnap, csak nagyon be volt tervezve oda a shadow and bones, de ma jön

gromit - 2021. 05. 03. 09:32

brit finálé: Line of Duty s6

Venom - 2021. 05. 03. 09:37

A Peacock 40milliós táborához vegyük hozzá, hogy van ingyenes planjük is, reklámokkal, szóval szerintem sokan azt használják (myself included).

519 - 2021. 05. 03. 09:44

A Pokémonos infó megint színésztől van?

Nem tegnap lett volna a Superman & Lois szinkronos premierje? Eltolták?

winnie - 2021. 05. 03. 09:53

519: igen (pál tamás/tiktok) és igen (tegnap, amikor írtam a posztot, megnéztem, hogy mikorra kell írni az emlékeztetőt, és láttam, hogy már nincs sehol a superman-sorozat, még június elején sem jön. arra gondoltam, hogy a beiktatott kényszerszünet miatt vette vissza a csatorna, de passz.)

winnie - 2021. 05. 03. 09:57

Venom: igen, majd írok erről hosszabb posztot is, nem véletlen, hogy az interjúkban arról van szó, hogy “Third Are Monthly Active Accounts” – ahogy Jeff Bezos is az Amazon Prime-osok kapcsán annyit mondott csak, hogy a 200M-ból már 170M-an elindítottak valami Prime Video-s tartalmat. Szóval a fix felhasználó az kevesebb.

(Mondjuk ezeket a számokat, még ha nem is lenne ilyen, akkor is torzítanák a potyautasok, amik még mindig 20% körüliek sok szolgáltatásnál, és ennél sokkal magasabb az Apple-nél, ahol viszont hivatalos adat nincs, mert ott is igazán csak az aktív felhasználókat emelhetnék ki.)

Enzo - 2021. 05. 03. 10:59

Új hétidézetét rakjátok ki oldalsávba plíz :)

Franky - 2021. 05. 03. 12:24

Gratulálok a 40 ezer követőhöz a Facebook-on!

Snoopyzit30 - 2021. 05. 03. 13:21

The Last Kingdomot annak ellenére sajnálom, hogy a legutóbbi évad elég gyenge volt. Talán majd a befejező évad jó lesz. Remélem.

madmax - 2021. 05. 03. 16:00

The Last Kingdom sajnálom Én nagyon szerettem.

Kissur - 2021. 05. 03. 19:33

FBI hangjaikról tudunk valamit?

Frank - 2021. 05. 03. 22:25

Egyébként csak felkerült a netre a Superman&Lois szinkronos 1.része!

kiskiraly - 2021. 05. 04. 06:02

Conan finalé dátumának bejelentése
https://www.youtube.com/watch?v=x8_KsatcC8c

winnie - 2021. 05. 04. 07:03

Frank: igen, gondolom, hogy a szinkront attól megcsinálták, csak nem akarták, hogy ne legyen folytonos a tévés sugrzás.

ambruska5 - 2021. 05. 04. 09:13

Május 31-én HBO GO-ról lekerül A semmi közepén (The Middle) 1-9. évada.

Alexis1926 - 2021. 07. 25. 07:01

Nekem nagyon tetszett az összes évad. Nem vagyok egy nagy sorozat néző ,de ez nálam a NO1.Leültem elé és azt vettem észre ,hogy a 4 évadot bedaráltam 4-5 nap alatt. https://youtu.be/y_eHyiu4JuA Itt van egy link sajnos nem vagyok ilyen jó angolból , hogy felirat nélkül értsem esetleg ,aki megértette leírhatná miért lesz ez az utolsó elvileg itt elmagyarázzák. Itt egy másik link is https://youtu.be/hltskHj3SvA a felső link a frissebb.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz