login |

American Housewife: vége az 5. évadnak

2021. 05. 04. 15:50 - Írta: winnie

Szólj hozzá | kategória: 2020/21 finálék, kritika,

Csúnya lenne úgy kezdeni, hogy ezzel a szezonnal talán már ki fogja lehelni a lelkét az Anyaság túlsúlyban, nyilván nem is kívánok neki kaszát, mert elfér, aki szereti, hadd nézze, de továbbra is annyira nehéz meglátnom ebben az ABC-komédiában a készítői víziót, hogy milyen is akar lenni ez a sorozat, egyszerűen képtelen lennék ajánlani, valamihez hasonlítani “Adj neki esélyt, ha kedveled a…!”-módon.

Ez van, számomra továbbra is az a legnagyobb bűn egy komédia esetében, ha nincs igazán identitása, az American Housewife pedig szerintem (VITAINDÍTÓ!) 5 évad alatt sem talált rá ilyesmire. Belekapott ebbe, belekapott abba, próbált sztori és humor terén is homogén maradni, de folyamatosan jöttek a fősodornak szánt iránytól az elhajlások, és ahelyett, hogy egy jópofa családi szitkom lett volna belőle, a sok mellék(es)szálnak köszönhetően valamilyen meghatározhatatlan mutánssá alakult át.

Annak ellenére, hogy a sztorik sem voltak igazán konzekvensek, a vége felé sikerült pár szálat több részen át is elhúzni, az apáé talán tolerálhatóan is idióta volt, de hogy a gyerekekével mit akartak mondani, totális rejtély számomra, pedig emlékszem, a fiatalok az első szezonban még bőven elfogadhatóak voltak.

Érdekes lesz látni majd nemsokára az ABC döntését, hogy megadja-e a kegyelemdöfést a komédiának, vagy hogy kínál-e egy utolsó esélyt a készítőknek, hogy a valóban váratlan cliffhangert ki tudják játszani még 10-13 részen keresztül, de arra azért kíváncsi leszek, hogy ha visszatérnek, akkor 4-6 vagy 14-16 hónapot fog-e előreugrani a történet az időben. Mert nagyon nem lesz mindegy.

Azért a stáblista alatti forgatási jelenetek aranyosak voltak. 

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz