login |

Ázsia a Netflixen: Navillera

2021. 05. 04. 14:50 - Írta: human

2 hozzászólás | kategória: ajánló, Ázsia sorozatozik, kampány, video,

Most került fel a Netflixre magyar felirattal egy érdekesnek tűnő koreai dráma, a Mint egy pillangó, ami egy webtoonon alapul. Elvileg feelgood darab, és a lenti történet alapján el tudom képzelni róla, mert az életigenlésről szólhat.

A hivatalos leírás:

A 70 éves álmodozó és a 23 éves tánctehetség kirángatja egymást a fájdalmas valóságból, és nem riadnak vissza semmilyen kihívástól, hogy balett táncok lehessenek.

A tovább mögött, a plakát alatt előzetes. Szereplők: Park in-hwan, Song Kang, Na Moon-hee.

2 hozzászólás Ne habozz!

Violet - 2021. 05. 05. 11:32

Hétről hétre követtem a sorozatot, amíg futott Koreában, pár napja fejeztem be, nagyon tetszett, hihetetlenül szép történet.

Sook Jai - 2021. 05. 06. 12:28

Most tartok a 6. résznél, és eddig teljesen rendben, igaz, már az első részével beszippantott, jó volt nézni. Így félidőben előre láthatóan nem lesz sírva-röhögős befejezése, szóval készíthetem a zsebkendőket.
Ami még hatalmas pluszpont: nagyon természetes, semmi túlzás nincs benne,sem a színészi játékban, sem a sztoriban. Jó végre egy olyan sorozat, ami olyan egyszerű eszközöket használ, mint a My mister.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz