login |

Hírkedd – Stargirl 3. évad! Kung Fu 2. évad!

2021. 05. 04. 09:05 - Írta: winnie

14 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: Grantchester bűnei 1. évad + Netflix: Selena: A sorozat 2. évad, Mint egy pillangó 1. évad, Hank és a kukásautó 2. évad
 • Premier: Star Wars: The Bad Batch S1 (vendégblogger?), Best Baker in America S4, Airport Security Rome S1, Beat The Chasers S3, Star Wars Vehicle Flythroughs S1, Wild Baltic S1, Lost Cities With Albert Lin S2, Inside The World’s Most Expensive Hotels S2 + Finálé: The Devil You Know S2
 • Teljes évados premier: Selena: The Series S2 (Netflix – vendégblogger?), Trash Truck S2 (Netflix),
 • Új a magyar Netflix-en: Navillera S1,
 • Magyar premier – AppleTv+: 06.04 Lisey története (Lisey’s Story) 1. évad
 • Magyar premier – Discovery: 05.12 Made In Gyetván Csabával 3. évad
 • Magyar premier – Netflix: 06.03 A felhők fölött három méterrel (Summertime) 2. évad
 • A Homecoming szinkronhangjai.
 • Az LA Times cikke arról, hogy foroghat Hollywood ismét teljes fordulatszámon, és arról, hogy vissza lehet-e térni a korábbi kerékvágásba.
 • Seth Fisher készítésében tévésorozatos változatot kaphat a Paramount+-on az Arlington Road (itthon: A szomszéd) című film, amit az eredeti rendező, Marl Pellington rendezhet. Egyelőre pilotszkript-berendelésre került sor.
 • Yvette Nicole Brown azt mondta, hogy “szerinte jön” a Community-film. Nem tudja, mikor, de a színészek mind szeretnék, vagyis a harc fele már nyerve van.
 • Benedict Cumberbatch eredetileg szerepelt volna a WandaVision fináléjában, mint Doctor Strange, meg is volt rá a szerződése, de Kevin Feige-ék inkább lefújták a dolgot, hogy ne vegyék el Wanda-tól a dicsőségeit, és ne legyen az itt is, hogy valaki elmagyarázza neki, hogy kell bánni az erejével. Ennek köszönhetően egyébként a Doctor Strange 2-ben is változásokat kellett eszközölni.
 • Paul Guilfoyle (Brass) is vissza fog térni a Helyszínelők feltámasztására, a CSI: Vegas-ra.
 • A Dark készítői elmondták, hogy a közeljövőben nem érdemes várni tőlük semmit a kultsorozat kapcsán, de mindig van lehetőség a visszatérésre, talán 10 év múlva, ha lesz valami ötlet, de persze ők is félnek amiatt, hogy elrontanák azt, amit 3 évad alatt felépítettek.
 • Az Emily in Paris a 2. évadban jó pár francia helyszínen fog forgatni, többek között St. Tropez-ban.
 • A koronavírus miatt idén is elmaradt a Fehér Házi sajtóvacsora, a The White House Correspondents’ Dinner. Pedig az mindig vicces volt – legutóbb 2018-ban került sor rá, igaz, az utolsó kettőre már nem ment el és így nem roastoltatta magát az amerikai elnök.
 • A Morgan Stanley kutatása alapján az amerikai streaming előfizetők 39%-a szerint a Netflixen vannak a legjobb eredeti műsorok utána Amazon Prime 12%, Disney+ 7%, a Hulu 7%,z HBO Max 6%.
 • Az NFL Draft első napos élő közvetítésének nézettsége lepipálta az Oscar-díjátadó nézettségét.
 • Napi “kirúgás”: csak közvetve vannak tévés hatásai a múlt hónapban Scott Rudin, producer kapcsán kiteregetett szennyesnek (leginkább annak kapcsán, hogyan bánt az alkalmazottaival), és nyilván nem is konkrétan kreatív pozíciót töltött be, de filmes, színpadi és streaming projektjeitől “hátrébb lépett” – a tévéseket nem említik, pedig a legnagyobb dobása, a What We Do in The Shadows odatartozik. (Tavaly még a Devs és a Dispatches From Elsewhere volt az övé, és a tervezett Daniel Craig-es Purity is.)
 • Készítői szerződés: Davita Scarlett – CBS Studios, Malala Yousafzai – Apple TV+.
 • Az In Treatment 4. évadja 05.23-án indít az HBO-n.
 • A CW berendelte a Stargirl 3. évadját.
 • A CW berendelte a Kung Fu 2. évadját.
 • Leigh Bardugo, a Shadow and Bone-könyvek írója beszél a fináléról és a 2. évados tervekről.
 • Andrew Chambliss és Ian Goldberg, a Fear The Walking Dead showrunnerjei beszélnek a legutóbbi epizódról.
 • Vendégszerep: Alexander Skarsgård – Succession (visszatérő), Alexandra Socha – The Equalizer, Riki Lindhome – United States of Al,
 • Pilotszerep: David Arquette, Nina Bloomgarden, David Iacono, Mimi Davila, Dana Donnelly, Myra Molloy – Hot Pink (Amazon), Grace Gummer – Let the Right One In (Showtime)
 • Állandó szerep: Rob Delaney, Sonya Cassidy, Joana Ribeiro, Annelle Olaleye – The Man Who Fell to Earth (Showtime), Reina Hardesty – The Boys-spinoff (Amazon), Gabriel Luna – The Last of Us (HBO)
 • Interjú: Chiara Aurelia (Jeanette – Cruel Summer), Olivia Williams és Pip Torrens (Lavinia Bidlow és Lord Gilbert Massen – The Nevers), Freddy Carter, Amita Suman és Kit Young (The Crows – Shadow and Bone), Casey Wilson
 • Tegnap 3 év szünet után ismét elindult a Puzsér Róbert-féle Sznobjektív az ATV-n. UPDATE: Elmaradt, majd jövő héten.
 • Az RTL Most+-on 05.01-jén elindult A Konyhafőnök új spinoffja, a Dzsungeltúra Armandoval, ami 16 részes gasztroreality, amit Costa Ricában vettek fel a korábbi Konyhafőnök-játékossal, valamint Ötves Jánossal.
 • Új sorozat: Boo, Bitch – Netflix, komédia, 8 rész, készítő: Tim Schauer & Kuba Soltysiak és Erin Ehrlich & Lauren Iungerich, főszereplő: Lana Condor, egy nem sok feltűnést keltő középiskolás lányról, aki egy nap alatt kitör az ismeretlenségből, miután úgy dönt elkezdi életét epic módon élni… erre másnap kib*szott szellemként ébred.
 • Új sorozat: Dead Places – dél-afrikai, készítő-rendező: Gareth Crocker, horror egy íróról, aki karrierjét paranormális jelenségek megoldásának szentelte, és aki hazatér Dél-Afrikába, hogy élete eddigi legnagyobb rejtélyét megoldja. A húga ugyanis 20 évvel korábban egy csatorna mellett vesztette életét. Szereplők: Anthony Oseyemi, Rea Rangaka, Shamilla Miller, David Butler, David James, Luthuli Dlamini, S’Dumo Mtshali, Pallance Dladla.
 • Sorozatterv: Hinterland – lengyel, 8 rész, készítő: Gian-Piero Ringel és Sven Bohse, egy egykori neonáciról, aki új életet kezd Berlin-ben barátnőjével és lányukkal. Olyan emberről van szó, akinek jó a szíve, de arra van szüksége, hogy rá is szükség legyen. És amikor gyengének érzi magát, előjön a sötétebb énje. Amikor egy liberális politikust bántalmaznak, a német hírszerzés beszervezi őt, hogy épüljön be a szélsőjobboldali terepre, és azonosítsa egy földalatti, szélsőséges szervezet vezetőjét. A nyomozás során a férfi megismerkedik egy elbűvölő és ambiciózus politikussal is, aki egy szélső jobbos párt tagja, mely minden bizonnyal ugyancsak része a szélsőséges hálózatnak.
 • My Unorthodox Life címmel készít a Netflix dokureality-t, ami Julie Hart, divatmogul szakmai és magánéletéről szól, aki anno ragja volt egy ultra ortodox zsidó közösségnek, később pedig az Elite World Group vezetője lett.
 • A YouTube Originals dokusorozatot készít Alicia Keys-ről.
 • A Disney+ a Blumhouse Television készítésében 6 részes dokusorozatot rendelt be The Choir címmel, aminek a Detroit Youth Choir lenne az alanya, és a 2020/21-es évadjukról szólna a széria, kiemelve a művészeti rendezőt, Anthony White-ot, aki két évtized alatt több, mint 1000 gyereknek segítette az útját az éneklés révén. Rendező: Rudy Valdez.

14 hozzászólás Ne habozz!

Franky - 2021. 05. 04. 09:17

Fb kommentek alapjàn májusban érkezik a HBO-hoz a Nevers és A szolgáló lány meséje szinkronosan, de senki sem érdeklődött a Superman&Lois iránt pedig az már tegnap fel is került a netre szinkronosan!
Érdekes…

Kati néni - 2021. 05. 04. 09:56

Azt azonnal le kellene cserélni “Armandóval”-ra. Ha idegen szavak magyar toldalékot kapnak, számít a kiejtés módja is: Amandával, Pelével stb. Taszitó, hogy egy médium ilyen pongyolaságot megenged magának.

Olykor belenézek a Tényekbe, szeretek rajta szórakozni (érdekesnek találom, hogy mit lehet Magyarországon eladni “hírműsor” gyanánt, köszönőviszonyban sincs se a brit, se a német híradókkal). A képfeliratok hemzsegnek a hibáktól, a beszélt szövegekben nyelvhasználati és tárgyi tévedések, a tudósítók beszédhibásak. Ilyeneket ki enged ki az egyetemről?

Sorozatgyilkos - 2021. 05. 04. 10:12
juhaszvik - 2021. 05. 04. 12:05

Kati néni: szerintem jó eséllyel csak egy elütés, ami helyesírási hibának néz ki. Nyilván nem winnie találta ki a címet, vagyis valahol olvasta (és látta leírva helyesen), ergo csak rosszul másolta/írta át.

winnie - 2021. 05. 04. 12:27

én a blogra úgy írném, hogy armando-val, bár tudom, hogy kell helyesen:)

az rtl mostanában küszködik a srác nevével, mert ha rákerestek a google-ben, akkor a karácsonyi sorozata at rtlklub.hu-n így, az rtlmost-on úgy van – ez is az eredeti cím a közleményből vagy a főoldalra, és eredeti címbe nem mernék belenyúlni, hiszen mindig lehet, hogy a hiba nem is hiba, csak kreatív döntés, ld. a tv2 és az under the dome magyar címe:))

DarkEagle - 2021. 05. 04. 12:40

“Benedict Cumberbatch eredetileg szerepelt volna a WandaVision fináléjában, mint Doctor Strange, meg is volt rá a szerződése, de Kevin Feige-ék inkább lefújták a dolgot, hogy ne vegyék el Wanda-tól a dicsőségeit, és ne legyen az itt is, hogy valaki elmagyarázza neki, hogy kell bánni az erejével. Ennek köszönhetően egyébként a Doctor Strange 2-ben is változásokat kellett eszközölni.”

Döntsék már el akkor hogy miért maradt ki mert eddig azt mondták azért mert Covid miatt nem tudott részt venni Benedict. Ráadásul ez az új érv elég nagy baromság tekintve hogy Strange helyett Agatha ugyan azt tette, elmagyarázta Wandának mivan az erejével és hogy kell használni. :D

Stargirl és a The Good Doctor berendelésnek nagyon örülök főleg az utóbbinak. Előbbi meg is lepett hogy már a 2. évad előtt berendelték viszont a TGD bejelentésre nagyon vártam már.

Amúgy a TGD berendelés direkt maradt ki a hírből?

Deny - 2021. 05. 04. 15:18

A címek helyesírásánál én is szoktam némi szabadsággal élni a nézettséges posztoknál. Annak ellenére, hogy tudom, hogyan kellene őket írni, mindent kötőjelezek, mert a címek félkövérezése miatt nagyon hülyén nézne ki, ha a toldalékokat nem emelném ki, de az sem fest jól, ha a toldalékokkal együtt félkövérezem be őket.

Necridus - 2021. 05. 04. 16:26

Ha nagyon nem érkezik a Bad Batch-re jelentkező, akkor megírom a pilotkritikát szívesen, de ötletem sincs, mikor, mert a vizsgaidőszak a távoktatás miatt egy “baráti” vizsgahétbe sűrűsödött, úgyhogy most a heti sorozatrészek is döcögnek.

winnie - 2021. 05. 04. 16:28

“helyett Agatha ugyan azt tette, elmagyarázta Wandának mivan az erejével és hogy kell használni. :D”

aki nő, és nem férfi.

DarkEagle - 2021. 05. 04. 16:55

Áh értem mire céloztak akkor. Megint az átkozott SJW. Hát nem tudom így még nagyobb baromság Winnie mert a Strange 2 filmben a doki pont ugyan ezt fogja csinálni majd Wandával. Szóval nem értem mitől jobb ezt filmben látni mint sorozatban?

Amúgy félreértés ne essen nagyon örültem hogy Wanda igzaából egyedül oldott meg mindent mert végre mindenki láthatta hogy nem hülye a képregényekben is az egyik legokosabb karakter taktika terén főleg de ha csak ilyen kifogásokkal tudnak előállni akkor inkább meg se szólaljanak szerintem a készítők mert szerintem ez baromi égő.

Shannen - 2021. 05. 04. 17:27

Az vajon miért van, hogy a Breeders e heti része csak holnap jön az HBO Go-ra a szokásos kedd helyett? Ahogy látom kint lement rendesen tegnap a 2×08…

csb - 2021. 05. 04. 18:38

Shannen: szerintem nem készült el a magyar szöveg. Múlt héten is először magyar specifikáció nélkül tették ki, aztán délután már jó volt.

Shannen - 2021. 05. 04. 22:43

csb: köszi, ez nem tűnt fel múlt héten, de logikus magyarázat.

Ayrons - 2021. 05. 05. 06:52

Bad Batchről szívesen írók :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz