login |

2021/22: Pilotszezon – CW

2021. 05. 05. 18:50 - Írta: human

2 hozzászólás | kategória: 2021/22

Minden évben összeszedjük, hogy milyen pilotok forognak az országos csatornáknál, melyekből aztán kiválasztják azt a párat, amikből sorozat lesz. A világjárvány miatt tavaly kurta upfronts volt, és jó pár projekt is elakadt, amik közül párat idén is láthatunk, mivel újra nekiveselkednek a csatornák.

(Az összes csatorna: CW, ABC komédiák, ABC drámák, CBS, FOX, NBC komédiák, NBC drámák) A CW szokás szerint nem sok sorozatot rendel be, hiszen náluk marad a legtöbb minden életben is. És mert 4 sorozatukhoz is terveznek spinoffot. A The 100-é már tavaly lement, a Black Ligthning-féle Painkiller-ről mi is írtunk, ezek mellett még az All American: Homecoming és a Nancy Drew-s Tom Swift készül.

Azért lássuk a tovább mögött, hogy idén milyen egyéb tervek közül válogatnak. Vagyis ezek egy részét mostanra már be is rendelték, szóval nem lesz meglepetés május közepén.

4400

Készítő: Ariana Jackson
Szereplők:  Joseph David-Jones, Khailah Johnson
Történet: (megírtuk külön hírben, mivel ezt már berendelték, de a teljesség miatt itt is) 4400 az elmúlt 100 év során eltűnt, egyébként általában levegőnek nézett, alulértékelt, valamilyen szempontból partvonalra sodródott ember tűnik fel a semmiből a jelenben, méghozzá úgy, hogy egy napot sem öregedtek. A kormány igyekszik titokban tartani az esetet, és vizsgálja a lehetséges fenyegetést, míg a visszatérteknek azzal kell szembenézni, hogy nem véletlenül pont most kerültek elő, méghozzá különleges képességekkel felruházva.

Naomi

Készítő: Ava DuVernay, Jill Blankenship
Szereplők: Kaci Walfall, Alexander Wraith, Cranston Johnson, Camila Moreno, Barry Watson, Mouzam Makkar, Mary-Charles Jones, Aidan Gemme, Daniel Puig
Történet:  A történet egy tinilányról szól, aki kisvárosából egészen a multiverzum csúcsáig jut el. Minden akkor kezdődik el, amikor egy természetfölötti esemény megrázza szülővárosát, aminek köszönhetően elkezdi vizsgálódni saját gyökerei, eredete után, és amit felfedez, az mindent megváltoztat, amit addig hitt a hősökről.

Our Ladies of Brooklyn (korábban: Cloister F*cked)

Készítő: Claire Rothrock, Ryann Weir
Szereplők: Caitlin Kinnunen, Bella Ortiz, Karen Robinson, Joe Regalbuto, Kathleen Chalfant, Maxwell Whittington-Cooper, Abubakr Ali, Em Haine
Történet: két millennial apácáról szól, egy istenfélő, igaz hívőről, és egy novíciáról, aki még nem esküdött fel. A lényeg, hogy idegenekként indulnak és nővérekké válnak egy vicces és spirituális utazás során, ami segít számukra megérteni a hitüket, és a helyüket a katolikus egyházon belül.

Powerpuff

Készítő: Heather Regnier, Diablo Cody – executive producer: Greg Berlanti
Szereplők: Dove Cameron, Chloe Bennet, Yana Perrault, Donald Faison
Történet: (itthon: Pindúr pandúrok) a középpontban 3 kiábrándult huszonéves lány, akik megbánták, hogy nem volt valódi gyerekkoruk amiatt, hogy szuperhősködtek és igazságot osztottak. Azonban úgy alakul a történet, hogy a világnak ismét szüksége lenne a szuperhős csapatukra. Kérdés, hogy össze akarnak-e állni megint?

2 hozzászólás Ne habozz!

polovcev - 2021. 05. 05. 19:24

Én a Powerpuff Girlst soha nem néztem, de a szereposztás miatt ezt bepróbálom.

A 4400 eredetije itt áll mellettem DVD-n. A CW verziónak nagyon össze kell kapja magát ahhoz, hogy két epizódnál többet adjak neki. Egész egyszerűen nem érzem szükségét egy remake-nek.

Enzo - 2021. 05. 05. 20:56

A 4400-at bepróbálom, ha már egyszer végignéztem az eredetit, meg a Powerpuff-ra is kíváncsi leszek.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz