login |

2021/22: Pilotszezon – ABC (komédiák)

2021. 05. 06. 18:50 - Írta: human

5 hozzászólás | kategória: 2021/22

Minden évben összeszedjük, hogy milyen pilotok forognak az országos csatornáknál, melyekből aztán kiválasztják azt a párat, amikből sorozat lesz. A világjárvány miatt tavaly kurta upfronts volt, és jó pár projekt is elakadt, amik közül párat idén is láthatunk, mivel újra neki veselkednek a csatornák.

(Az összes csatorna: CW, ABC komédiák) Az ABC 8 berendeléssel vágott neki a pilotszezonnak, voltak köztük tavalyi “maradványok”, vadiúj darabok és egy azonnal sorozatberendelés is – és utóbbit, amit nyilván Alec Baldwin és Kelsey Grammer nevére kértek be, már vissza is mondták – túl jó vagy túl rossz lett?

Lássuk a tovább mögött, hogy idén milyen tervek közül válogatnak. Vagyis ezek egy részét mostanra már be is rendelték, szóval nem lesz meglepetés május közepén.

Adopted (2020-ból)

Készítő: Shawn Vance, Daril Fannin, Jimmy Kimmel
Szereplők:  Shawn Vance, Bruce Campbell, Wendie Malick, Maxim Swinton, Tate Moore, Sofia Pernas, Reyn Doi
Történet: Egykamerás. Valós történet alapján egy Texas-ba hazatérő zöldsapkás katonáról, aki családjával igencsak megküszködik új testvére, egy 12 éves orosz kisfiú örökbefogadásával.

Black Don’t Crack

Készítő: Regina Hicks
Szereplők: Sherri Shepherd, Essence Atkins, Tisha Campbell, Tahj Mowry, Beth Grant, Isaiah Mustafa
Történet: Többkamerás. Három egykori főiskolai szövetségi tag lányról, akik eltávolodtak egymástól diploma után, de életük egy kiemelt pontján ismét összefutnak az életeik. Rá is jönnek, hogy olykor nem baj, ha megzuhan az ember, de akkor csak a barátaira számíthat.

Bucktown

Készítő: Emily Wilson
Szereplők:  Shannon Woodward, Nicole Richie, Jane Lynch, Erik Griffin, Annie Gonzalez, Sofia Capanna
Történet: Többkamerás. Egy nőről, akit dob és kirúgja a lakásából a pasija nagy előléptetése előestéjén, anyja munkásosztálybeli környékén húzza meg magát, ahol felnőtt. Itt ismét találkozik tini unokahúgával, aki ott lakik (az anyja, azaz a főhős testvére elvonón van), és miatta marad is a házban, mert rájön, hogy a lány az ő anyjával nem alkalmas az együttélésre.

Maggie

Készítő: Maggie Mull, Justin Adler
Szereplők:  Rebecca Rittenhouse, David Del Rio, Chris Elliott, Ray Ford, Leonardo Nam, Nichole Sakura, Angelique Cabral, Chloe Bridges, Kerri Kenney
Történet: Egykamerás. Tim Curcio rövidfilmje alapján, egy fiatal nőről, aki próbál alkalmazkodni az életéhez, miközben tudatosul benne, hogy látnoki képességekkel rendelkezik. Látja mindenki jövőjét, de a saját jelene elég zűrös.

Abbott Elementary

Készítő: Quinta Brunson
Szereplők:  Quinta Brunson, Tyler James Williams, Janelle James, Chris Perfetti, Lisa Ann Walter, Sheryl Lee Ralph
Történet: Egykamerás munkahelyi komédia pár tanárról, akiket az ország legrosszabb állai iskolájában sodor össze a sors, pusztán azért, mert szeretnek tanítani. És ott egymásra támaszkodva élik túl a napokat, és módot találnak arra, hogy az iskolakörzet gyerekek oktatásával kapcsolatos ocsmány hozzáállása ellen fellépjenek.

The Wonder Years

Készítő: Saladin Patterson
Szereplők:  Elisha “EJ” Williams, Saycon Sengbloh, Dulé Hill, Laura Kariuki, Don Cheadle (narrátor), Milan Ray, Julian Lerner, Amari O’Neil
Történet: Egykamerás. A 80-as évekbeli sorozat alapján, ami a turbulens 60-as években játszódik és egy középosztálybeli, Alabama államban élő fekete családról szól, akik rámentek arra, hogy az időszak számukra is a “csodás évek” szellemében teljen.

Cím nélküli Alec Baldwin- Kelsey Grammer komédia (eredetileg berendelték sorozatnak pilot nélkül, de azt látva inkább nem kérték)

Készítő: Chris Lloyd, Vali Chandrasekaran
Szereplők:  Alec Baldwin, Kelsey Grammer, Alec Mapa
Történet: Többkamerás. Három férfiról, akik huszonévesen lakótársak voltak, de az egójuk miatt külön váltak útjaik. Sok évvel később újra egyesülnek, hogy tegyenek még egy próbát a vágyott életük elérésére.

5 hozzászólás Ne habozz!

Diapolo - 2021. 05. 06. 19:17

Az ABC mostanra nálam ott tart, hogy egy olyan sorozata sincs, amit hetiben néznék rendesen. Van olyan, amire vissza-viszatérek, de már a The Goldbergs sem állandó, a Big Sky pedig nem tudom mennyire veti meg a lábát, a visszatérése óta nem folytattam.

A probléma az, hogy ezek alapján az ABC nem a komédiáival fog visszahúzni a csatornához, tényleg egyik sem fogott meg. Talán majd a drámák?

Florabell - 2021. 05. 06. 20:40

Ja,hogy ez a komèdia blokk, akkor mèg van remèny. Bár az utóbbi èvekben egyetlen ABC újonc sem húzta 1 èvadnál tovább.

zagloba - 2021. 05. 06. 21:38

Elgondolkodtam, hogy ha ezek azok, amelyek átmentek, akkor milyenek lehettek, amik nem kaptak zöld utat?

winnie - 2021. 05. 06. 21:46

jó eséllyel jobbnál jobbak, de nem az alapsztorik mennek át, hanem a szkriptek:) és szkriptfázisba sem a fenti szinopszis alapján döntenek, hanem egy fél-egy órás pitch, előadás alapján, ami azert elég sokat átad. ennyi alapján az embernek gőze nincs arról, hogy a katonás kisfiús például sírvaröhögős lesz-e zseniális karakterekkel, vagy mondjuk középszerű. mindkettő benne van a pakliban.

humorpalanta - 2021. 05. 07. 09:31

Huhh, ebből egyetlenegy keltette fel az érdeklődésemet, az is Shannon Woodward miatt.
Amúgy srácok, szokott lenni link az előző évi felhozatalhoz is. Nem panaszkodás, vagy ilyesmi, csak gondoltam szólok :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz