login |

Nézzünk animációt: Heaven’s Official Blessing

2021. 05. 06. 14:50 - Írta: human

4 hozzászólás | kategória: ajánló, animáció, kampány, video,

A Netflixen sajnos csak angol felirattal érhető el ez a kínai animációs sorozat, ami áprilisban került fel itthon a platformra.

A története szerint az emberek szintjére száműzött istenség onnan szellemeket kell elűzzön, de kénytelen egy démonnal számolni, és így felfedezi a mennybéli istenek sötét titkait.

A tovább mögött, a plakát alatt előzetes. Hangok: Jiang Guangtao, Ma Zhengyang, Wen Sen.

4 hozzászólás Ne habozz!

LambSkewers - 2021. 05. 06. 21:40

Ez a leírás megöl engem.

Az egyik legnépszerűbb kínai donghua, már csak azért is, mert MXTX írta a könyvet, amin alapul. MXTX a szerzője A démoni kultiváció nagymesterének, amiből 2019-ben készült hatalmas sikerű előszereplős dráma (The Untamed) és korábban donghua is. Mindkettőről írtam ide kritikát. Ebből is fog dráma készülni, remélhetőleg még idén elkezdik forgatni.

Sokan szeretik egyébként. Nekem Xie Lian szinkronja nem tetszett, de én olvastam a könyvet és másnak képzeltem el, szóval ez egy apróság csak. Elég szép a történet, magasan a múltbeli események a kedvenc részeim. Szerintem egy próbát megér annak, aki szereti az ilyesmit.

Zsuzsi - 2021. 05. 09. 10:24

Omg.
Belepillantok akkor.
Erről jut eszembe! Megyek, meg is nézem, mi a helyzet A démoni kultiváció animével. Ezer éve nem néztem, hogy van-e új rész.

Zsuzsi - 2021. 05. 15. 22:33

Azóta próbálom megtalálni, de nekem nincs fent Netflixen. Ez hogy lehet?

winnie - 2021. 05. 16. 06:48

ha magyarra van állítva a felületed, akkor nem fogod látni, mert nincs hozzá magyar specifikáció, de hazai előfizetéssel az angol felületen fent kell lennie, csekkoltam most, és ott van.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz