login |

Hírpéntek – Mayans MC 4. évad! The Irregulars-kasza!

2021. 05. 07. 09:05 - Írta: winnie

23 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: Mythic Quest 2. évad, Szellemíró 2. évad (folytatás) + Netflix: Jupiter hagyatéka 1. évad (SZINKRON!) + Holnapi magyar premier: A jóslás urai 2. évad, Nyugdíjas bajkeverők 2. évad, Sulphur Springs titkai 1. évad, Bakugan: Bunyóbolygó 2. évad (folytatás)
 • Premier: Mythic Quest S2 (2 rész!), Dark Side of The Ring S3, Million Dollar Listing: New York S9, Queen of Meth S1, Human The World Within S1, Building The Dream S10, Countdown To A Catastrophe S1, How Climate Made History S1 + Finálé: For My Man S6, Waka & Tammy: What The Flocka S2 + folytatódott a Star Wars: The Bad Batch
 • Teljes évados premier: Shrill S3 (Hulu), Jupiter’s Legacy S1 (Netflix), Ghost Writer S2 (folytatás – AppleTv+),
 • Új a magyar Netflix-en: Girl From Nowhere S2,
 • Magyar premier – HBO GO: június Betty (Betty) 2. évad
 • Magyar premier – Netflix: július A Kaptár: Végtelen sötétség (Resident Evil: Infinite Darkness)
 • Magyar premier – ???: nyár The Walking Dead (The Walking Dead) 10. évad (folytatás) (szinkronnal)
 • A Sulphur Springs titkai szinkronhangjai.
 • Pilotberendelés: Someone Out There – NBC (ez tavalyra is be lett rendelve), egykamerás komédia, készítő: Matt Hubbard és Josh Siegal & Dylan Morgan – a spanyol Pequeñas Coincidencias alapján, romantikus történet két, a változásokat nem nagyon kedvelő emberről, akik váratlan kilétű idegeneknek köszönhetően kénytelenek sajátmaguk legjobb változatává válni, hogy szerelemre találjanak, és esetleg egymásra.
 • A napokban Szentendrén forgatták a The Moon Knight című Marvel-sorozatot, ha valaki arra járna.
 • A Netflix az 1899-hez is használt Dark Bay virtuális produkciós stúdiót (ami Európa legnagyobbja), természetesen más projektekhez is fel fogja használni, illetve bérbe fogja adni, szóval elég biztos befektetésnek tűnik az építése.
 • A La Casa de Papel 5. évadja az év második felében debütál a Netflix-en.
 • A Robert és Michelle King-féle karanténsorozat, a Second Wave (bővebben) The Bite címmel fog érkezni a hónapban a Spectrum Originals-ra.
 • Még nem tudni, hogy hány részes lesz az NCIS 19. évadja, illetve, hogy azokból mennyiben fog szerepelni Mark Harmon.
 • A The Resident 4. évadja 14 részes lesz.
 • Netflix Afterparty-epizódot kap a The Circle US.
 • Az AcornTV és a Sundance Channel szerezte meg az angol The Drowning amerikai jogait.
 • A Cruel Summer a Freeform legnézettebb premierje lett letaszítva a Shadowhunters-t – ha az első heti multiplatform eredményeket nézzük. 18-49-ben ez 2,65M nézőt jelent.
 • Mike O’Malley lett a Starz-os Heels showrunnerje. Úgy, hogy közben szerepel is a sorozatban.
 • A Netflix eheti “premierje” a Lava Ka Daava, amit egyes oldalak indiai Floor Is Lava-nak vélnek, de valójában csak egy indiai szinkronos változat, amit külön műsorszámként tüntetnek fel, mert a legendás Jaaved Jaafferi narrálja, aki az országban a Takeshi’s Castle-t is sikerre vitte a stílusával.
 • Az FX berendelte a Mayans MC 4. évadját.
 • A Netflix elkaszálta a The Irregulars-t. (Ezt korábban a Produkciós Közlöny jelezte, mint 2. évaddal folytatódó sorozatot, amit én is írtam, és bár igazából ez az egyik első ilyen “nem is!”-húzás ennek kapcsán, mindenképp megerősíti azt, hogy érdemes feltüntetni minden efféle berendelés mellett, hogy nem hivatalos.) (Egyéni tipp: szerintem a járványidőszak alatt nem akartak késlekedni és megírták előre a forgatókönyveket, hogy tudjanak hamar indulni a forgatással, aminek már tervezett dátuma is volt, csak éppen ezúttal nem jött be a papírforma, a sorozat nem lett sikeres.)
 • Berendelésre kerülte a Love on The Spectrum 2. évadja. Azt hittem, hogy teljesen Netflix-es a reality, de valójában ausztrál. Van pár ilyen, ami kicsit megtévesztő, mert nem nagyon terjedt el korábban a neten, például a The Casketeers, a Rust Valley Restorers és a Blown Away tartozik ide (vagy a Glow Up meg némelyik lakberendező reality), mely utóbbi a 2. évadra teljesen Netflix-es lett.
 • Bruce Miller, a The Handmaid’s Tale készítője beszél a 4. évados kezdésről. Itt is.
 • Richard Cabral (Coco) beszél a Mayans MC – 3×06-ban történtekről.
 • Vendégszerep: Alexander Hodge – Epic-pilot (ABC), Deborah Cox – Station Eleven (visszatérő), Mckenna Grace, Lexi Underwood – Just Beyond, Jamie McShane, Reggie Lee – The Lincoln Lawyer (visszatérők)
 • Állandó szerep: JK Simmons – Lightyears (Amazon – Ed O’Neill helyére), Kyle Marvin – WeCrashed (AppleTv+), Clara Rugaard, Daniel Ings, Emily Taaffe, Nenda Neururer, Solly McLeod, Alex Lanipekun, Robyn Cara – The Rising (Sky)
 • Interjú: Kate Winslet + még egy + még egy + még egy (Mare – Mare of Easttown), John Stamos (Korn – Big Shot), Alice Lee (Emily – Zoey’s Extraordinary Playlist), Mark Long (a The Challenge: All-Star executive producere),
 • Csobot Adél lesz az X-Faktor új, 10. évados mentora, aki Dallos Bogi helyére érkezik.
 • A Showder Klub – 26×05 fellépői: Lakatos László (műsorvezető), Hajdú Balázs, Gajdos Zoltán és Fülöp Viktor.
 • Új sorozat: The Devil’s Hour – Amazon, angol, készítő: Tom Moran, executive producer: Steven Moffat, egy nőről, aki minden nap hajnal 3:33-kor felébred. A 8 éves fia pedig távolinak és érzéketlennek tűnik. Az anyja meg üres székekhez beszél. A házát pedig olyan élet visszhangjai kísértik, ami nem is az övé. Most pedig még a nevét is megmagyarázhatatlanul kapcsolatba hozzák a környéken elkövetett brutális gyilkosságokkal, így a válaszok, amiket került eddig, végre érdeklődése középpontjába kerülnek.
 • Bár még nincs gazdája, de Lewis Tan főszereplésével pilot készül David Ignatius könyvéből, a The Quantum Spy-ból. A készítő Dave Kalstein. A sorozatterv az Amerika és Kína között zajló titkos, rengeteg erőfeszítéssel járó harcról szól a kvantumszámítógép-fejlesztés kapcsán, ami az új Manhattan Projekt lehet, és aki először előáll vele, az hatalmas dominanciát építhet ki. A történet szerint egy titkos amerikai kvantum kutatólaborba egy kínai kém épül be, akinek lebuktatására a CIA kiküld egy ügynököt, aki kémmesterek, bérgyilkosok és kísértések hálójában találja magát, miközben az ügy megszállottjává válik.
 • A Wild Nest Pictures sorozatot tervez készíteni Trevor Birney és Barry McCaffrey észak-ír újságírók 2018-as ellenmondásos letartóztatásának ügyéből. A két férfi egy lojalista paramilitáns szervezet által egy kis falu kocsmájában lemészárolt hat ártatlan ember 1994-es ügyében vizsgálódott és Alex Gibney-vel egy dokumentumfilmet is forgattak az esetről, egy névtelen fülesre alapozva, mely a rendőrség és a gyilkosok közötti együttműködésről is szól. A film bemutatása után egy törvénytelen rendőri akció során letartóztatták őket akták állítólagos ellopása és egy titkokra vonatkozó törvény megszegése miatt.
 • Angol változatot kap a CNBC üzleti reality-je, a The Profit. Ebben Eric Collins fog tanácsokat adni küszködő cégeknek.
 • A Free Solo rendezői, E. Chai Vasarhelyi és Jimmy Chin 4 új projekten dolgoznak. Ezekből 2 film, egy pilot, de akad egy 10 részes dokuszéria is. Az Into The Unknown elit kaland sportolókat (szörfösök, snowboardosok, hegymászók, sarki felfedező, kajakosok, wingsuitosok) követne, akik félelmeiknek, veszteségeiken mesélik el a természet keménységeit is érintő történeteiket. Mindezeket saját maguk által készített felvételekkel dúsítva. (A Photographer pilot NatGeo-s természetfotósok munkáját mutatná be.)
 • A Fremantle és a Mattel a Whac-A-Mole játék alapján kezdett game show fejlesztésébe. Ebben két csapat vetélkedne, de persze nem csak életnagyságú vakondcsapkodásokkal, hanem akadálypálya is lenne.

23 hozzászólás Ne habozz!

Franky - 2021. 05. 07. 09:45

A magyar premiereknél a HboGo van feltüntetve a TWD folytatásánál..most akkor hogy is van ez ?
Nem merik elmondani vagy esetleg ti írtátok rosszul ..már tökre nem értem

winnie - 2021. 05. 07. 09:55

jogos. csak feltételezem, hogy oda jön, de rákérdeztem és nem kaptam meg a hivatalos megerősítést, így kérdőjelessé változott, de nem írtam át. köszi, javítottam, nincs infóm arról, hol lesz.

Ping98 - 2021. 05. 07. 10:04

Jupiters Legacy kapott végül szinkront. :)

Franky - 2021. 05. 07. 10:04

Oké. De legalább már az is jó hogy jön szinkronosan, kíváncsian várom mikor és hol.

Shannen - 2021. 05. 07. 10:51

A Them-ről terveztek évados posztot írni? Vagy fog valaki küldeni? Mert ha nem, akkor szívesen írok róla, elég érdekes volt ez a 10 rész.

winnie - 2021. 05. 07. 10:56

nem. mármint ez is az a kategória, hogy ha (illetve amikor) a végére érek, megírnm, de szerintem az még messze van, szóval szabad a pálya!

(ehh, sajnos a május számomra iszonyat nagy sorozataszályt fog hozni más dolgaim miatt, előre rettegek:) pár piloton, meg az innocent és a circle zárásán kívül nem nagyon tervezek egy ideig semmit, szerencsére még van pár elfekvőben lévő kritikám, amik majd jönnek, ahogy az elmúlt napokban is régebben előre megírtakat rakosgattam ki.)

ElHombreLobo - 2021. 05. 07. 10:57

Egy kicsit sajnálom hogy az Irregulas-t kaszálták. Egyáltalán nem volt az olyan rossz. Folyatattak már (számomra) sokkal rosszabb sorozatot is.

winnie - 2021. 05. 07. 10:58

ElHombreLobo: persze, gondolom a netflix is jónak tartotta, nem feltétlenül ezen múlott, de a produkált adatai a jelek szerint nem voltak elégségesek. mindenesetre annak is a végére érek majd remélem idővel, és ha más nem előz be, írok róla.

ElHombreLobo - 2021. 05. 07. 11:02

@Ping98: most csekkoltam. Igen van hozzá magyar szonkron. (insert dencing emoji :) )

heidfeld - 2021. 05. 07. 11:27

Július 22.-én kezd a Titans új évada, 3 résszel, ha minden igaz. Kifejezetten várós.
Remélem, hamarosan lesz eyecandy szavazás! Nem szeretnék róla lemaradni, mert lehet, nyár végén Észak-Koreába mehetünk, egy segélyszállítmánnyal, ha “Bölcs Vezető” engedélyt ad.. Ott nincs internet…
Igaz, első két hölgy, nem tudott tavaly sorozatozni, de maradtak még, feltétlenül említést érdemlők!

Sidoka - 2021. 05. 07. 12:08

Na a Mayans 4. Évad feldobta a napom!

Shannen - 2021. 05. 07. 12:31

winnie: okés, akkor szerintem megírom a Them-ről mindenképp hamarosan. :)

Mate4182 - 2021. 05. 07. 17:30

Ez az xfaktor lassan az alarcos enekes is egyben :D
Mondjuk nem tudom mekkora valtast hoz maid a musor szamara ha Bogit Adelra cserelik. (Itt azert felmerul a kerdes hogy megis mi alapjan erzik szuksegesnek a cseret?)
Elkepeszto mennyire belterjes a magyar televiziozas…
Mondjuk tokmind1 amig ByeAlex szerepel ugysem latom ertelmet akar 1 percnek is

winnie - 2021. 05. 07. 17:42

mert nem vált be annyira? nincs belterjesség olyan szempontból, hogy mindig jonnek uj arcok, csak nyilvan ok is sokszor kapnak masodik munkat, es akkor belterjesnek tunik. nincs olyan sok musor, es nem lenne sok ertelme nem hasznalni a szerzodeses teveseket, azert szerzodtetik oket. de kozben folyamatosan nevelik ki az ujakat, ld. csak elnezve a survivort, jarai mate vagy kabat peter, akikrol par eve meg teve kapcsan lehet, hogy nem is halottunk.

Snoopyzit30 - 2021. 05. 07. 19:41

Mayans 4. évad?
Az első évad után valahogy mindig tologattam, hogy folytassam a 2. évaddal, de ezek után lehet felhozom magam vele.

Mate4182 - 2021. 05. 07. 20:46

Winnie a vilagert se tennek ugy mint aki jobban ert hozza mint te (Nyilvan nem) de a belterjesseg iskolapeldaja ami az RTL-nel megy
Ha musorvezetes akkor Istenes Bence, Puskas Peti
Ha Nội zsuri akkor: Adel, Bogi (lasd kesobb mint baratno kategoria), Ha ferfii zsuri akkor: Gasparc Laci, ByeAlex, Puskas Peti
Ha beszelgetos/Celebes/parkapcsolatos: barki aki szerepelt az emult evtizedben Ezekben a kategoriakban, par ilyen alkalom utan Jon a :
MEnts ki innen/Bogarat kell enni/Parommal szopok : ugyanezen feltetelek
Es ez megy korbe korbe. (Ezert vannak survivorban VV-sek, Love island-ben XY-osok, mert korbe korbe mennek hazon belie.
Az esetek minimum 80%ban a szereplo celeb legyen az Vezeto/zsuri/Aldozat munkassaga hasonszoru musorokbol all
Az tan amikor ezekbol komoly kapcsolat lesz (Istenes-Csobot, Puskas-Bogi) akkor az plusz content a musorhoz szoval +Elony

(A tv2 kB detto csak mas az istallo)

Hangsulyozom: nem vitat akarok generalni csak kicsit ki akartam fejteni miert gondoltam ugy, amit irtam

winnie - 2021. 05. 08. 05:22

Mate4182: nem, én ehhez nem értek, csak azt írom, ahogy látom kívülről, és csak arra céloztam, hogy jönnek új arcok. akár az általad említett byealex, aki nem mondjuk sebestyén balázs kategória, hogy ezer éve jelen van, hanem nemrég, azaz valamikor pár éve megjelent új arcként. oké, előadóművész, de nem tévés. annak nem nagyon látom értelmét, hogy csak azért ne legyen valaki műsorvezető vagy zsűritag, mert már egyszer volt műsorvezető vagy zsűritag. ettől még szerinte nem lesz semmi belterjes.

az rtl, amikor elindította a konyhafőnököt, hozott 3 új arcot, amikor elindította a cápák közöttet, hozott 5 új arcot, a survivor egy műsorvezetőként új arcot kapott (akit máshol lehetett látni, de nem ilyen munkakörben), még mi volt ebben az évben? az a műsor, amit kovács patrícia vezet, aki kiemelt szerepben ugyancsak új arc (bár lehet, hogy volt tévéműsorban), plusz ott vannak a korábban említett emberek. a showder klubba is jönnek új arcok mindig, értelemszerűen a házasodna a gazdában csak újak vannak (akiknek az egyike most survivorözik – ergó, csak azért nem új arc, mert egyszer már volt nemrég új arc). ha a tv2, akkor az exatlon révén szerintem minimum egy tucatnyi új arc jött, ha nem az átlagemberek csapatát nézem. random megnéztem, hogy kik voltak a farmban (ahol gáspár zsolt az egyik műsorvezető, aki nem tudom, volt-e ilyen szerepkörben): Vasvári Vivien, Bay Éva, Szögeczki Ági, Ambrus Attila, Kerényi Miklós Máté, Závodi Marci és Novák Zalán, Horváth Éva, Terecskei Rita, Sydney van den Bosch, Kucsera Gábor, Vásáry André, Sebők Vili, Jóni Máté. nyilván egy celebes műsorba ismert emberek kellenek, és lehet, hogy pl. vásáry volt 10 éve realitys, és némelyik szerepelt, de a többség nem olyan, hogy ha feltűnne valahol műsorvezetőként vagy zsűritagként, akkor azt mondanánk, hogy “MÁR MEGINT”.

ha arra célzol, hogy az a bennfentesség, hogy olyasvalakiket hoznak, akiket már láthattunk valahol, akkor lehet benne valami, bár abban nem látok belterjességet, hogy egy random énekes vagy színész munkát kapjon – én arra gondoltam, hogy az a bennfentesség, hogy folyton a náluk képernyős unkakörben dolgozókat reciklálják. pedig mint látható, erről nincs szó.

a belterj az lenne _szerintem_, hogy ugyanaz a 10-20 ember, de itt legalább 100-200 van, és a kör egyre bővül, hiszen a celebes műsorok, mindig hoznak 5-10-15 még újabb arcot, akik korábban nem annyira tévéztek.

kiskiraly - 2021. 05. 08. 09:31
Mate4182 - 2021. 05. 08. 16:36

Winnie – akkor tenyleg az en keszulekemben van a hiba mert en tenyleg ugyanazt a plafonba 25 embert latom evek ota korozni a musorok kozott ide/oda cserelgetve a szerepeket
De ezert is mondtam: nem vitanak szantam mert szerintem te jobban atlatod ezt mint en, csak laikus, idonkent tevezo emberkent nekem ilyennek tunt/tunik

Zsuzsi - 2021. 05. 09. 10:17

Mayans 4. évad!
Ezaz! Nem csoda!
Ez az évad k….ra ki……tul istenkirály!
Várom az utolsó részt, mint a messiást. És már fenem a tollam (billentyűzetem), hogy írjak róla.
Szóval jövök az évados kritikával nemsokára, ha továbbra is van rá igény.

winnie - 2021. 05. 09. 11:18

vaaaaaan!

BennieBoy - 2021. 05. 18. 09:55

Mayans 4. évadnak örülök, kb. 1,5 évad kellett neki, h tényleg izgalmas és érdekes legyen, a 3. elég b*szó lett, szóval várós, ahogy Zsuzsi kritikája is :D

zlcsik - 2021. 05. 26. 00:07

Szeretem a Mayans-t, persze a SOA azért sokkal összetettebb, durvább volt. Jó a 3. évad, de azért

SPOILER

ilyen cliffhanger már rég nem divat, ha nagyon nem tudok mit kitalálni, akkor sütöm el, és egy normális sorozatban azért hullanak a szereplők, itt meg mindenki mindent túlél, tiszta Walking Dead.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz