login |

Európa is létezik: Speravo de’ morì prima

2021. 05. 07. 14:50 - Írta: human

5 hozzászólás | kategória: ajánló, Európa is létezik, kampány, video,

A Sky Italia új, olasz sorozata pár hete volt premier és miniről van szó, amolyan életrajzi darabról. Itthon legálisan nem érhető el és még angol felirat sincs hozzá, de gondoltuk, megemlítjük, mert talán a témája miatt várni fogják páran, hogy nézhető legyen számukra.

A széria ugyanis Francesco Totti focijátékos karrierjének krónikája, az utolsó napjait mutatja be. A sportolót Pietro Castellitto alakítja.

A tovább mögött, a plakát alatt előzetes. További szereplők: Gianmarco Tognazzi, Greta Scarano.

5 hozzászólás Ne habozz!

romanista - 2021. 05. 07. 15:57

Grande Francesco!
Forza Roma!!💛❤️

Kenike - 2021. 05. 08. 08:46

romanista: konkrétan miatta a Roma a kedvenc olasz csapatom, de szerintem sokan vagyunk ezzel így :)

Kis kedvcsináló nem focibuziknak: Csodálatos férfi, a kb. 20 éves profi karrierje során minimum 10-ben a világ 10 legjobb játékosának egyike volt, miközben soha nem igazolt el egy “igazi elsővonalas topcsapatba” az AS Roma-ból, amin ő legalább egy szintet emelt, ő a megtestesült klubhűség. Továbbá Rocco Siffredi szerint Totti az egyetlen ember, aki több nőt kapott el, mint ő. :)

romanista - 2021. 05. 08. 14:36

Kenike: üdv a klubban:-)
Én is miatta lettem AS Roma szurkoló. Na meg a város miatt is, gimnazistaként anno a mi iskolánk volt az első, amelyik megszervezte, hogy 1 hétre Rómába mehessünk, ahol egy ottani gimi egyik osztályához mentünk és családoknál laktunk, meg az olasz konyha – mai napig kedvenc- az az 1 hét fenomenális volt,a város teljesen elvarázsolt, utána minden évben jártam ki Olaszba.
Talán még egy évet játszott volna, ha Spalletti hagyja..
Sajnos amióta Totti nem játszik, illetve Daniele sem, ez már nem az a csapat, nincs igazi olasz vezéregyéniség:-(
Remélem, az új elnök végre több pénzt fektet a csapatba, mert a mai fociban pénz nélkül csak ennyire futja, amennyit ma tud a csapat…

Kenike - 2021. 05. 08. 16:25

romanista: Sajnos nemhogy olasz, de leginkább semmilyen vezére nincs a csapatnak, nemhogy Totti vagy DDR szintű. :/ Pellegriniben van némi bizodalmam, illetve csóri Zaniolo térde remélem helyrejön annyira, hogy kijöhessen a srácból az, ami benne van. És ha már új elnök, legfőbb aggodalmam mindezekkel együtt Mourinho…

És hogy a lényegről is essen szó, a hátulról lőtt képen nagyon látszik, hogy a színészcsávónak nincs olyan segge, mint egy profi focistának :D

romanista - 2021. 05. 12. 13:37

Hát igen, bár Pellegrini nem olyan karakter sztem.
Ő egy elég csendes fickó, nem tűnik vezéregyéniségnek.
Zaniolo meg…többet foglalkozik az Instájával, Olaszban mindenki azt mondja, ha így folytatja akkor Balotelli 2 lesz belőle..
Mourinhot sose kedveltem, bár ahogy öregszik úgy vesz vissza a (nagy) arcából és az eredményei is egyre rosszabbak.
Elég megosztó maradjunk annyiban, de csodát ő sem fog tudni tenni ha nem vesz a klub pár minőségi játékost illetve a fél csapatot le kéne cserélni…kezdve egy Alisson szintű kapussal:-)
Meg egy 35 éves csatárra nem lehet jövőt építeni, akinek gyakorlatilag egy kiemelkedő szezonja volt 6 év alatt.
Kell egy csatár, aki legalább 20-25 gólt lő a bajnokságban szezononként. De társak is kellenek hozzá persze, meg kell backup ha lesérülne ugyebár.

Segg témához nem tudok hozzászólni, nem szoktam férfi focisták hátsóit nézegetni, de Ilary Blasi hátsója már más téma hahaha:-))

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz