login |

Sam fiai: Út a sötétségbe

2021. 05. 08. 12:30 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: doku, kampány,

Az az igazság, hogy itthon az nem cseng szerintem sehogy, hogy “Sam fiai”, ellenben az amerikaiak bőven asszociálni a Netflix true crime dokusorozatának címéről (The Sons of Sam: A Descent Into The Darkness) a témára, illetve arra, hogy David Berkowitz esetéről van szó.

Az előzetesnél azt írtam, hogy a 70-es évekbeli sorozatgyilkos ügyét dolgozza fel, amely Maury Terry újságíró számára élethosszig tartó megszállottságot idézett elő azáltal, hogy meggyőződésévé vált, hogy a gyilkosságokban több van, mint elsőre látszik, és azoknak egy sátánista szektához is van köze. Nem tudom, hogy kap-e a néző választ.

2 hozzászólás Ne habozz!

Venom - 2021. 05. 08. 12:54

“Nem tudom, hogy kap-e a néző választ..” Netflix true crime doku, szóval kizárt, hogy bárminek a végére pont kerüljön.

winnie - 2021. 05. 08. 13:21

erre próbaltam ironikusan utalni, bar mivel nem a netflix csinalja a dokukat (tehat nincs olyan, hogy netflix-doku), hanem csak megveszi a keszitoktol es a produkcios cegektol, ezert csak urban legend a dolog, legalabbis nem hiszem, hogy direkt ne vennenek olyat, aminek pont kerul a vegere. gondolom ellenpeldak is akadnak boven, bar az is igaz, hogy a dokuk jo resze nem “valaszos”, aminek a vegere pont kene, inkabb csak meselos.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz