login |

Pilot: Jupiter’s Legacy

2021. 05. 09. 21:20 - Írta: human

34 hozzászólás | kategória: kritika, pilot-mustra,

Ez most középszer lett, de sajnos nem lepett meg. Pedig vártam a Netflix pénteki premierjét, a Jupiter hagyatékát, hiszen Mark Millar képregényén alapszik, és azért nem teljesen negatív a képem róla, de mint sorozat annyira nem győzött meg. Bár el lehet lenni vele, az tény.

Egy dolgot mindenképp a pozitívumok közé vésnék: a közepébe vág, nem tipikus eredetsztori. Egy létező szuperhős felállás irányából bontja ki, hogy ki kicsoda és mik is a világ szabályai. Már azon kívül, hogy a szuperhősök nem ölnek, mert ez a Kódex.

Egy amolyan alternatív jelenben játszódik a sztori, ahol vannak szuperhősök és szuperbűnözők. Előbbiek nem szólnak bele az emberek döntéseibe, hiszen az a Kódex, és teljesen jogos felvetés: who watches the watchmen. Ja, az más. Ha a szuper képességűek elkezdenek beleszólni mindenbe, akkor mi a határ, marad-e szabad akarat az emberek számára, de persze ebben sem értenek teljesen egyet a jók, hiszen az igazi rendhez és békéhez lehet változni kéne a világgal, jobban belefolyni a dolgokba.

A szuperbűnözők pedig…, nos, az első két részből nem sok mindent tudni meg róluk, csak hogy megváltoztatják a szabályokat. Gondolom, lesz velük valami, de a sorozat címe alapján (hagyaték) nem őket gondolnám fő témának, maximum a cselekményhez fontosnak, bár talán a kettős mérce…, eddig inkább két apa-fiú kapcsolatot láttunk, az egyik már naivan szembesült apja hibáival, miközben felébredt benne a szupererő. Ennek hatására igyekszik teljes egyenességre, olyan morális tisztaságra nevelni gyermekeit, miután fiatalon nem annyira törődött velük, amibe azok lelkileg beleroppannak.

Kerülgetem a fő történetet, mert eskü, két rész alatt maga a cselekmény nem annyira látszik még, ezért nem tudom, hova futhat ki a szezon. Volt harc, meg sok apa-fia beszélgetés, meg moralizálás, meg flashbackben a múlt, ami nyilván befolyásolta az első szuperhős generációt, de akkor is, ez nem foglalható össze 1 mondatos liftes pitch-ben. Az egészet látva lehet, hogy menne, szóval akkor süssük rá, hogy egy nagy film az S1? Vagy a végére is zagyva marad? Majd kiderül.

Ami viszont meglepett, hogy ezt nagyobb blockbuster premiernek gondoltam, rögtön szinkronnal jött meg minden, de képileg engem nagyon-nagyon nem győzött meg. A sok közeli, a sok nagyon művi díszlet már-már a CW-t idézte. Konkrétan 1 hatalmas harc van benne, de rossz volt nézni, valahogy gagyinak érződött. Nem arra gondolok, hogy nem cool, amolyan “ez a munkánk”-szerű akart lenni, de át sem lehet érezni semmit, a tétjét sem annak ami történik, valahogy rosszul van az egész megrendezve és vágva. Ú, a veszélyben levőknek előtte volt 1 random jelenete, mindjárt izgulok értük. Nem. Kopp.

A színészekhez érve Just Duhamel emelhető ki, de mondjuk őt mindig is bírtam a Las Vegas miatt, szóval elfogult vagyok. Vicces volt, hogy Leslie Bibb a csaja, legalábbis a flashbackek művi világában iszonyat nem illenek össze. A többiek, nos vannak közöttük sorozatveteránok, de ritkán látok valahogy ilyen rosszul összeválogatott gárdát. Nem tudom, iszonyat nem illettek a sztoriba többen számomra. De erről az is tehet, hogy egyelőre nem sokat kaptak, amiben villanthattak volna.

Tudjátok, mi ugrott be az egészről: olyan amatőr. Nem érezni közben semmit. Egy ideig Steven S. DeKnight a showrunner, aki azért 20 éve nyomja az ipart rengeteg jobb sorozat kreditjével a neve alatt (konkrétan a Spartacus készítője és a Daredevil S1 showrunnerje volt), de forgatás közben kiszállt, szóval lehet ezért is ilyen zilált a végeredmény? Vagy épp ezért szállt ki? Az biztos, hogy a horgot nem tudom, mi akasztaná be az első két részben. Nektek mi adta? Tudom is én, egy Kingsmanhez vagy Wantedhez hasonlítva, ha már Millar? Konkrétan az utóbbi hetekben egy rajzolt sorozat akciójelenetei izgalmasabbak és meglepőbbek voltak.

Ne aggódjatok, mint írtam, a napokban jön teljes évados kritika olyasvalakitől, aki lehet, hogy pozitívabban látja. Részemről tökéletes 6/10 az első két rész, és itt most a kezdésről beszéljünk, a spoileresebb kérdésekre ott lesz a másik írás nemsokára. Most inkább megyek megnéztem az Invicible-ből hátralevő 3 részt, ha nem “tipikus” szuperhősöst akarok nézni a héten esetleg.

34 hozzászólás Ne habozz!

Mann - 2021. 05. 09. 22:06

Hát voltak problémáim. Egyrészt, bár én is szerettem a Las Vegast és csípem Duhamelt, de nem jó színész, sőt az egész stáb pár kivétellel nem üti meg a közepest. Ez a 8 rész simán belefért volna 4-be is és a történet se túl logikus:

Spoiler:

6 főt kiválogatott egy túlvilági erő a világ jobbítására, amiből kb 2-3 “szupergonosz” lesz, erre a fontos feladatra kb egy mini exatlon a válogató, majd a végén a pszichológiai rosta 5mp-es “utáljuk egymást, de legyünk inkább barátok, jó? jó!”. Az se derül ki, h honnan jönnek a szuperbűnözök a mostani korban, hacsak nem mindenki leszármazott.
Lehet persze, h mindez kiderül a képregényekből, de akkor meg a szerkesztése a dolgoknak nem szerencsés, mert az olyan fanatikusokon kívül, mint én, nem biztos, h a következő évad sokakat érdekelne.

Llew - 2021. 05. 09. 22:39

Hát egy jó közepes az évad.

NÉMILEG SPOILERES

Ha valaki új szuperhősködést akar nézni és még nem látta az inkább az Invincible-t nézze.
Ahhoz hasonlítva vicces volt az itteni véres akció.

A jelmezek, meg a többi a megvalósítás terén szerintem direkt ilyen, viszont a jelen akciórészei tényleg elég gagyik.
A közepébe vágás csak félig igaz, mert a flashback szál az az eredetsztori maga. Fura mód az a része valahogy jobban bejött. Volt egy misztikus rész, meg a végére egy kis kalandfilm jellege. A jelenkori dráma nem nagyon akart működni. Elsőre érdekesnek ígérkezik, de nem tudnak vele mit kezdeni. A Kódex körüli, mi a szerepe a hősöknek kérdés felvetésen nem jutnak túl.

Az univerzumépítés is csak félig ment, a szuperbűnözőkről, illetve a USÁ-nb kívüli világról nem sok derült ki.
Duhammelt én is a Las Vegas óta bírom, de azért nem véletlenül Transformerezik, meg romkomozik.
Valahogy a csapat sem állt össze. Igazából nincs egy teljesen szimpatikus karakter sem.

e-batta - 2021. 05. 09. 23:29

SPOILER

Bevallom őszintén nekem csak a 7. részre sikerült megkedvelnem a csapatot (mármint az eredeti Union-t), és ténylegesen nekem az volt a climax. Amit teljesen tönkrevágott a 8. rész a maga csapnivaló selejtességével.
Még a cliff sem jött be, nem számítottam rá, pedig sejthető volt, hogy semmi sem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik.
Gondolom készülnek a második évadra, ahol valószínűleg előtérbe kerül az eredettörténet folytatása, hogyan fordítottak hátat Skyfoxnak, mert az egész sorozat alatt csak utaltak rá, konkrétumot nem mondtak.
Josh Duhamelt én is bírom, nem értem, hogy miért nem talál egy nekivaló jó kis szerepet. Sheldon Sampson-ként tökéletes volt, minden egyes jelenetben brillírozott, volt hova fejlődnie karakter szempontjából is, de The Utopianként nem győzött meg. Túl mesterkélt volt és nem éreztem, hogy magáénak érezné a Kódexet. Nem volt hihető a meggyőződése. A maszkja meg förtelmesre sikerült, a műráncok az arcán egyenesen nevetségesen festettek.

Bredan - 2021. 05. 09. 23:57

A készítők és az alap miatt nagyon vártam a sorozatot. Azonban így a végére elég vegyes érzéseim vannak.
Ami a legjobban zavart, hogy az első 4-5 részben kb jelenetenként ugráltunk a múlt és a jelen között. Emelett én személy szerint sem a hétköznapi, sem a szuperhős énjükkel/motivációjukkal nem tudtam azonosulni. A Kódex-et is csak emlegetik, de az sem derül ki, hogy az pontosan mi is. És a többi szuperhős/bűnöző eredete is eléggé homályos (a képességekről ne is beszéljünk). Ilyen szempontból lehetett volna kicsit szájbarágósabb a sorozat.
Érdekes témákat vetett fel, de valójában sajnos egyikkel sem kezdett igazán semmit a sorozat.
Én mindenképpen maradok a következő évadra is, mert (képregényrajongóként) érdekel, de egy “laikus” nézőt nem tudom mennyire ránt be a sorozat.

polovcev - 2021. 05. 10. 00:35

Ez sajnos egy közepes sorozat lett. A múltban játszódó, részben klasszikus kalandregényeket is felidéző eredetsztori számomra is sokkal érdekesebb volt, a jelennél.

A konfliktus a két gyerekkel -pláne a csajjal- szabályosan untatott. Értem mit próbáltak elénk tárni,de láttuk már ezerszer, ráadásul jobban.

A maszkok nevetségesek voltak. A férfiaknál még legalább próbálkoztak, de Leslie Bibb karaktere 120 évesen is ugyanúgy nézett ki, csak kapott egy extra fehér parókát. Szabályosan lusta munka volt. Állandóan kizökkentett a történetből, amikor valamelyikre ráközelített a kamera.

A legnagyobb problémám azonban az, hogy igazából abszolút nem érdekel mi lesz -ha lesz- a második évadban. Egyedül talán Skyfox visszahozatalában látok potenciált, de a többi egy erőteljes meh.

5/10

Wittgen - 2021. 05. 10. 01:05

Szerintem a CGI rendben volt és a jelmezek is, a színészek kvalitásai tényleg hagytak kívánni valót.
A sztori nem rossz, gondolom a 2. évadban (ha lesz) majd sok mindent megmagyaráznak.

SPOILER

Tetszett az is, hogy hullanak a szuperemberek, mint a pelyva, nincs senki biztonságban.

Ja, az 5. rész végi lökéshullám a magyarázat szerintem a többi szuperemberre.

A fordulat semmi nem volt, végig erre számítottam, azt tényleg elbaszták.

Ja, meg már megint az a sztori, hogy a saját “család”ból kerülnek ki a gonoszak. Miért nem lehet olyan, hogy egyszer csak felbukkan az idegen és ő a nemezis? Miért mindig valamilyen fő karakter balfaszsága kell, hogy a másikból vaillant váljon? (pl a Marvel-mozik véig arról szólnak, hogy ált. Stark v. más elbasz valamit, ezért veszélyben a világ).

human - 2021. 05. 10. 02:39

“a spoileresebb kérdésekre ott lesz a másik írás nemsokára”

Balumedve - 2021. 05. 10. 05:42

Nekem túl sok volt az “elgurult Sheldon gyógyszere” jelenet.

Ignácz - 2021. 05. 10. 06:44

Nekem nagyon bejött, végre egy rendesen kidolgozott eredettörténet!

irgum76 - 2021. 05. 10. 06:46

“Az egészet látva lehet, hogy menne, szóval akkor süssük rá, hogy egy nagy film az S1?”

én inkább egy nagyon hosszúra nyújtott pilotnak könyveltem el

“Konkrétan 1 hatalmas harc van benne, de rossz volt nézni, valahogy gagyinak érződött. Nem arra gondolok, hogy nem cool, amolyan “ez a munkánk”-szerű akart lenni, de át sem lehet érezni semmit, a tétjét sem annak ami történik, valahogy rosszul van az egész megrendezve és vágva. Ú, a veszélyben levőknek előtte volt 1 random jelenete, mindjárt izgulok értük. Nem. Kopp.”

nekem ez így tökre rendben volt
szerintem epic volt a harc és nem hiányzott, hogy kötődjek, vagy drukkoljak
viszont ebből a szempontból kicsit megtévesztő a sorozat
az ember azt gondolná, hogy titáni csili-vili csaták jönnek sorban
de már a második részben kiderül, hogy inkább csak drámáznak a következményein ami elég aktuális manapság is

nekem végül tetszett az egész széria
(a végére már nagyjából képbe kerültem, hogy ki kicsoda a 20 években és napjainkban :) )

7/10

Péter - 2021. 05. 10. 07:09

Szerintem marhajó, pláne a párhuzamos sztori bemutatás 👌

SzD - 2021. 05. 10. 07:38

Tucat netflix sorozat lett. Pedig az első rész után még bizakodtam, de annyira átment gagyiba, hogy kínos volt végigszenvedni 😃

.LnB - 2021. 05. 10. 07:51

Felénél tartok. Egyetértek az írásoddal human.
És az egészre rájön még az az idegesítő p***a. Sheldon lánya.

Amúgy engem a misztikum része, a flashback-es rész érdekel. A jelen szálban nagyon egyhelyben toporog a sorozat. Olyan mint ha a flashback részt várná be a jelen történése, az ad majd egy löketet, vagy magyarázatot rá.

Nehéz pozitívumot írni, de négy rész után nem akarok bármi konklúziót levonni. Viszont nagy durranásra a továbbiakban sem számítok.

duddiits - 2021. 05. 10. 08:07

Tipikusan olyan, mint sok Netflix-sorozat.

Kapunk egy teljes évadot, de mégsem sikerült teljesen kibontani a történetet. Rendben van, hogy több évadra tervezne, de azért egy évad önmagában is megkel hogy álljon a lábán.Egyszerűen rosszak lettek a hangsúlyok a sorozatban és sajnos sok netflix-es sorozatban ugyanez van!
Egyszerűen nincs befejezve az első évad története, sincs karakterfejlődés olyan mintha félbevágták volna az első évadot és azt pedig kétszeresére nyújtották volna.

Spoiler:
Pedig van egy Superman-hez fogható öreg hősünk, aki már nem találja helyét a mai világban, mert egy olyan erkölcsi kódexhez ragaszkodik, ami idejét múlt sok ember szemében. Érdekes lett volna jobban bele menni abba, hogy a fiával (aki más személettel rendelkezik), hogyan fordulnak szembe egymással (mondjuk egy harc is sorra kerülhetett volna)
A főhős lányának története teljesen hideg hagy ebben a tálalásban (láttuk már ezerszer ), sokkal érdekesebb lehetett volna, hogyha nagyobb hangsúlyt kap a történetben, hogy miért alakult így a kapcsolatuk az apjával (mutassák be, ne csak beszéljenek róla nagy vonalakban a szereplők) szívesen lettem volna tanúja annak, hogy más emberek fontosabbak voltak a hőhősnek, mint a saját családja és ez hogyan befolyásolta őket.

Sokat tudnék még írni, hogy mit láttam volna szívesebben, de inkább annyit írok , hogy kár érte, mert lehetett volna sokkal jobb is ez az évad!

abelh - 2021. 05. 10. 08:17

a moralizálás érdekes, de a történet maga és annak kibontása maximum közepes – és sokat ront rajta a technikai kivitelezés is. lehet még pár éve is közhelyparádé lett volna, amikor még relatíve kevés képregényes sorozat volt, így meg csak egy a sok közül.

(nem szerencsés párhuzamosan nézni az Invincible-lel :) azután nehéz lesz bárminek is a képregény zsánerben komolyabb súlyt adni.)

Ayrons - 2021. 05. 10. 08:36

Mondjuk számomra ez a Invincible szintjén van. Csak ott erős az apa-fia vonal, meg véresebb. De minden másban ugyanolyan.

Moniq - 2021. 05. 10. 08:36

Egyértelmű, hogy egyelőre sokkal érdekesebbek a sorozatban a feldobott kérdések, a morális problémák, amik behálózzák a sztorit, mint a karakterek vagy az egyéb sztorit. Az előbbiek miatt talán érdemes maradni, azokban van potenciál, de gondolom a képregény nem attól lett sikeres, mert a körítés ilyen volt.

Rainmagic - 2021. 05. 10. 09:01

Ha még csak közepes lett volna. De ez egy hosszúra nyúlt epilógusnak is fájt. Semmi, konkrétan semmi nem derült ki belőle. Az, hogy szuperhőssé hogyan váltak, azt kb. felületesen megmutatták. De a miértet, hogy mi történt velük ~100 évig, hogyan lettek többen, kik a szupergonoszok, mi történt Égi Rókával fikarcnyit se mutogatták. A színészek pocsékak. Duhamel nem egy túl sok eszköztárral dolgozó, kiemelkedő valaki. Mégis itt az övé az egyetlen értékelhető alakítás. A lányát, feleségét és fiát alakító embereket, de különösen a lányát a parókában nézni is fájt. Amikor már csak annak örültem, hogy a 8. rész 36 perces, és végre nem szenvedünk tovább az is elmond valamit… A címre semmilyen utalás se volt. Mi közük Jupiterhez? Szóval mi végig is néztük becsülettel, de kár volt… És azt is simán meg fogom érteni, ha Netflix elkaszálja a viharba…

winnie - 2021. 05. 10. 09:02

Rainmagic: “végig is néztük becsülettel – És azt is simán meg fogom érteni, ha Netflix elkaszálja a viharba…”

eskü, nem lovagolnék ezen, csak pont múlt héten írtam twitteren, hogy a logikailag helyes mondat ez lenne:

“nem volt jó/nem tetszett, de mivel végig néztük, ezért megértem, ha a netflix berendeli a 2. évadot”.

nem minőségre kaszálnak, hanem nézettségre (illetve annak hiányára), ha valaki valamit hamar lenyom, ráadásul a premier napján vág bele, az nagyon jó eséllyel kap esélyt a folytatásra, hiszen maga a koncepcióval és a sorozattal nincs gondja a netflixnek, az nagyon közel a szívéhez, ráadásul egy egész univerzumot építenek a millar-képregényekre.

ha valaki azt írja, hogy kaszálta szezon közben (vagy én azt írom, hogy el sem kezdtem nézni, bár érdekel), akkor az joggal mondhatja, hogy megérti vagy nem lepődik meg, ha kasza lesz. de aki végignézi, annak arra kell gondolnia, hogy más is végig fogja nézni morogva az évadot, amivel elősegíti a 2. évados berendelést.

Caligvla - 2021. 05. 10. 09:02

Képregényes spoiler:

a képregényben Brandon és haverjai összefogva a nagybácsival már a harmadik füzetben kinyírják apucit és anyucit és az egész átmegy egy szuperlények által vaskézzel irányított utópisztikus történetbe (némi Kingdom Come párhuzammal). Ezzel szemben itt egy családi problémákkal, meg saját erkölcsi gátjaival küzdő Superman sztorit akartak csinálni, és így a nagy csavarig sem sikerült eljutni. Így viszont ez semmivel sem másabb, mint az Invincible, vagy a Superman és Lois csak gyengébb mindkettőnél sajnos.

irgum76 - 2021. 05. 10. 09:16

spoiler:

“A címre semmilyen utalás se volt. Mi közük Jupiterhez?”

Jupiter nem mint isten hanem mint bolygó volt jelen

Ernő - 2021. 05. 10. 09:39

Elég középszerű lett. 😏

Rainmagic - 2021. 05. 10. 11:36

Winnie: sokan vartuk szerintem a katarzist, hogy barmi tortenik-e, ezert szenvedtuk vegig. Sajnos semmi. Es az imdb-n is csokken az atlag. :)

winnie - 2021. 05. 10. 13:39

Igen, értem mire célzol, és ez egyébként a lehető leggázabb, hirtelen nem is tudom, hogy melyik volt az a sorozat, ami hasonlót produkált mostanság (volt ilyen…), csak arra célzok, hogy ha a netflix nem is tudta mondjuk, hogy milyen lesz a végeredmény, azt pontosan tudta, hogy a sztori meddig fog eljutni (ld. hogy nem lesz katarzis), így ez őket nem érheti meglepetésként, max a fogadtatása, ami kapcsán egyébként teljesen logikus, hogy ha nem olyan jó a visszhang, akkor botorság részükről arra számítani, hogy tartani fogja a sorozat az eddigi érdeklődési szinte, és ha határon van, akkor látni fogják, hogy nem éri meg nekik folytatni.

majsz - 2021. 05. 10. 14:15

Eléggé közepes lett az évad, amin sajnos a vége inkább ront mint javít. Voltak pillanatai, de valahogy mindig sikerült elbagatellizálni.

Engem speciel a múltbéli szál sokkal jobban érdekelt, mint a szuperhősösdi (amit szvsz sikerült elég gagyira venniük töbsségében), de sajnos végül azt is sikerült összecsapniuk.

Spoileresen

a múltbéli szál vége számomra hihetetlen cringesre sikerült. 2 másodperc alatt feloldották az egymás közti konfliktusaikat, amik amúgy 3 jelenettel később ugyan úgy megvannak. Amikor meg a szülőket látják, akik elmondják nekik, hogy “végtelen távolságokat tettek meg”, meg “elképzelhetetlen veszteségeket szenvedtek” leestem a székről. Nincs valós magyarázat miért pont ők, ki vagy mi valóban a Juper meg miért is akar bizonyos embereknek ilyen erőket adni (csak azért, hogy azok később szuper gonoszokat kreáljanak és legyen kivel balhézni?).

SSY986 - 2021. 05. 10. 15:56

Erös közepes de a szerintem hulladék falcon and the winter soldier után simán lecsúszott az évad. Mivel konkrétan semmilyen elözetes tudással nem rendelkezem az univerzumról így viszonyításom sincsen ennek köszönhetöen én mindenképpen maradok az esetleges második évadra, hogy válaszokat kapjak a kérdéseimre.
A színész gárda harmat gyenge.
-Josh Duhamel nekem mindíg is a szegényember Timothy Olypantja volt.
-Leslie Bibb is meh
– a lányukat játszó színésznö meg a hagyjuk kategória ennyire ellenszenvesre írt hero karaktert még nem is láttam soha
– viszont a Skyfoxot játszó szinész igazi screen stealer mondjuk a vakok között nem nehéz félszemüként királynak lenni😂😂😂
Sok kérdésem lenne de mivel Winnie azt írta ne ide így majd a kibeszélöbe amikor le.
5.5/10

irgum76 - 2021. 05. 10. 16:46

Human írta

SSY986 - 2021. 05. 10. 20:26

Bocsánat

dragonfly - 2021. 05. 10. 21:53

Az első képen az ősz #deutschtomi ???

ttwnbd - 2021. 05. 10. 22:16

Hát, én sem tudok sok jót mondani. De ebben az is benne van, hogy el vagyunk kényeztetve, mert szinte minden évben van néhány igazán jó és egy-két kiemelkedő sorozat. És ezekhez képest ez tényleg csak halvány középszer.
A múltbéli szál tetszett volna, de a szigetes rész valami förtelmesen béna lett. Szarvas viking sisak, meg szeressük egymást, gyerekek…
Van tartalom a második évadra bőven, csak hát óriásit kellene előre lépnie ahhoz, hogy számítson is valamit.

Kislilla - 2021. 05. 11. 08:59

Nem értem miért vár bárki is minőséget a Netflixtől (Amazontól, HBO-tól stb), mikor a minőségi filmek, sorozatok sohasem voltak népszerűek (egy-két kivétellel).
Miért ölnének bele pénzt? Megnézik akkor is emberek, ha nézhetetlen.
Arról nem is beszélve, hogy ma már évente kb. 700 sorozat készül csak Amerikában, rendezni, írni stb. tudó ember meg talán ha féltucat van.

f@skal4p - 2021. 05. 11. 09:22

Most ez a pinanyalós rész minek kellett??? Mit tett hozzá a történethez, azon kívül, hogy hozta a szokásos netflix érzékenyítős sorozatbetétet. Nézem a 14 éves lányommal a sorozatot és az a humorforrás, hogy a gyerek hazateleportál és épp nyalja egyik csaj a másikat ez étkezőasztalon. Le a kalappal…

Diapolo - 2021. 05. 13. 16:09

Tényleg nem tudom hol kezdjem. Ez valami botrányosan szar lett, tényleg nem meg bántva azokat, akiknek tetszett. Sokszor képileg még a CW színvonalát sem hozva, ráadásul ez a pilot 30-35%-ban kongott az ürességtől és az időhúzástól. Mármint, olyan volt, mintha a pilot végére gyúrnának csak a cliffre, a többi, ami előtte van, az meg jó lesz valahogy, csak az a cliff üssön nagyot. Ez gagyi, tényleg nincs jobb szó rá. Elég sok szuperhősöst megnézek/elkezdek, de ez olcsónak tűnik, ötlettelennek, és még a színészi játékok is gyengék.

Nem tudom, hogy a járvány hatása-e, de a Netflix nem győzöm hangsúlyozni mennyire nem talált be idén nálam még semmivel, pedig már fél év lassan eltelt. Az összes szolgáltató mutatott már idén valami kiemelkedőt, legalább egyet, de kicsit olyan lett a Netflix mostanra, mintha a nagy mennyiségű könyvtárral próbálna szembeszállni a Disney, az HBO Max és az Apple érkező erejével.

Alice - 2021. 05. 24. 21:47

f@skal4p: Hasonló gondom van nekem is az összes netflixes sorozattal. Meg szinte minden újjal.
Nehéz ma már sorozatot találni. Maradok a Csk-1 nél.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz