login |

2021/22: Pilotszezon – ABC (drámák)

2021. 05. 10. 21:30 - Írta: human

3 hozzászólás | kategória: 2021/22

Minden évben összeszedjük, hogy milyen pilotok forognak az országos csatornáknál, melyekből aztán kiválasztják azt a párat, amikből sorozat lesz. A világjárvány miatt tavaly kurta upfronts volt, és jó pár projekt is elakadt, amik közül párat idén is láthatunk, mivel újra neki veselkednek a csatornák.

(Az összes csatorna: CW, ABC komédiák, ABC drámák, CBS, FOX, NBC komédiák, NBC drámák) A 7 várakozó dráma között az egyikért például Sam Esmail felel, na lássuk a tovább mögött a felhozatalt.

Acts of Crime

Készítő: Sam Esmail
Szereplők:  Candace Grace, Josiah Cross, Peter Mark Kendall, Molly Price
Történet: Országos pilotberendeléseknél ritka az ilyen, de nem tudni, mi a sztori, csak annyi, hogy epizodikus nyomozós lesz – de egyedi csavarral.

Dark Horse

Készítő: William Jehu Garroutte, Jessica Goldberg 
Történet: az ausztrál Total Control adaptációja, egy szenvedélyes őslakos nőről, valamint az elég szokatlan politikai utazásáról. Miközben saját bajos múltjával is meg kell küzdenie, arra is oda kell figyelnie, hogy megfeleljen családjának és kultúrájának, valamint a politikai rendszernek, melynek még nem volt dolga hozzá hasonlóval.

Epic

Készítő: Brigitte Hales – executive producer: Adam Horowitz és Edward Kitsis
Szereplők:  Brittany O’Grady, Eleanor Fanyinka, Sarah Hyland,
Történet: romantikus sorozat, mely újragondolja a tündérmeséket a modern néző számára.

National Parks Investigation

Készítő: Kevin Costner, Aaron Helbing, Jon Baird
Szereplők:  Billy Campbell, Angel Parker, Guillermo Diaz, Tiffany Dupont, Ashlei Sharpe Chestnut, Blu Hunt, Gerardo Celasco
Történet: elit nemzeti parkos ügynökökről (tényleg van ilyen foglalkozás), akik bűntényeket oldanak meg, miközben védik a parkokat, melyek hiába biztosítanak csodálatos látványt, elég gyakran vonzzák a bűnözői tevékenységet is.

Promised Land

Készítő: Matt Lopez
Szereplők:  John Ortiz, Christina Ochoa, Mariel Molino
Történet: szappanos, epic, többgenerációs családi dráma két latinx famíliáról, akik a kaliforniai Sonoma-völgyben hajtanak gazdagságra és hatalomra.

Queens

Készítő: Zahir McGhee
Szereplők:  Eve, Nautri Naughton, Pepi Sonuga, Brandy, Nadine Velazquez, Taylor Sele
Történet: Egymást eltávolodott, a valóságot nem annyira vágó 40-es csajok, akik igyekeznek régi hírnevüket visszaszerezni korábbi hip-hop zenekaruk, a The Nasty Bitches felélesztésével.

Triage (2020-ból)

Készítő: David Cornue, Erica Messer
Szereplők:  Michael Ealy, Jamie-Lynn Sigler, Vondie Curtis-Hall, Gabriel Sloyer, Parisa Fitz-Henley, Andrew Richardson, Bex Taylor-Klaus, Kathleen Robertson
Történet: karakterközpontú orvosi sorozat egy úttörő sebészről, illetve az ő munkájáról egy kórházban – három különböző évtizedben. A több idősávban követhetjük, hogy fejlődik az orvostudomány, illetve miképp alakulnak a karrierek, barátságok és romantikus kapcsolatok a főhős és kollégái életében.

3 hozzászólás Ne habozz!

polovcev - 2021. 05. 10. 23:52

Ez a Queens ismerősnek hangzik. Csak tudnám mire emlékeztet ? :)

Florabell - 2021. 05. 12. 10:43

Oh, hát eljöhet a Once upon a Time kèszítőinek újabb sorozata, ès továbbra is kedvenc tündèrmesèk újragondolva tèmámmal. Nagyon várós, remèlem ismèt bizalmat szavaznak nekik.

cyberdog - 2021. 05. 17. 21:11

National Parks Investigation érdekel. Mindig is kedveltem azokat a sorozatokat, ahol olyan szövetségi bűnüldöző szervezetek szerepeltek, amiket kevésbé vagy alig ismer a nagyközönség.

Az ügynökök és az ügynökség rendőri állománya, elég sokrétű nyomozói és rendőri munkát végez. Lényegében, mindenféle bűnesetre, bűncselekményre kiterjed, ami az FBI-nál illetve a helyi állami rendőri szerveknél is hatáskör.

Úgyhogy kíváncsian várom, hogy mi sül ki belőle és remélhetőleg nem egy toborzó sorozat szintjére fog süllyedni az egész.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz