login |

Délelőtti videó 3.: The Pursuit of Love

2021. 05. 10. 11:30 - Írta: human

2 hozzászólás | kategória: Anglia lecsap, video,

A BBC vasárnapi premier új komédiája Nancy Mitford könyve alapján készült. Igen, kosztümös, de senki se békebeli darabra gondoljon, annál vadabb.

A történet egy felsőosztálybeli angol családról szól és az I. és a II. világháború között játszódik. A középpontban a felnövés kérdése az előjogokkal rendelkező különcök között, mindez a család fiatal lányára koncentrálva, aki beleszeret egy Tory-politikusba, majd egy buzgó kommunistába, végül egy francia hercegbe. Ő és unokatestvére a szerelem és házasság iránti vágyába elkezdi megszállottan keresni az ideális párt, azonban kapcsolatuk próbára tétetik, amikor utóbbi lehorgonyzik, előbbi pedig tovább követi szívét egyre vadabb helyekre.

A tovább mögött előzetes. Szereplők: Lily James, Emily Beecham, Andrew Scott, Dominic West, Beattie Edmondson, Shazad Latif, Freddie Fox.

2 hozzászólás Ne habozz!

DarkEagle - 2021. 05. 10. 11:46

Micsoda casting. Ezt nézni kell.

Aunt Polly - 2021. 05. 23. 19:42

Imádtam minden percét! Mondjuk engem tényleg nem nehéz levenni a lábamról egy BBC sorozattal, amely az adott korban játszódik, adott színészek előadásában. A zene igazán csak hab volt a tortán.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz