login |

2021/22: Pilotszezon – CBS

2021. 05. 11. 21:30 - Írta: human

7 hozzászólás | kategória: 2021/22

Minden évben összeszedjük, hogy milyen pilotok forognak az országos csatornáknál, melyekből aztán kiválasztják azt a párat, amikből sorozat lesz. A világjárvány miatt tavaly kurta upfronts volt, és jó pár projekt is elakadt, amik közül párat idén is láthatunk, mivel újra neki veselkednek a csatornák.

(Az összes csatorna: CW, ABC komédiák, ABC drámák, CBS, FOX, NBC komédiák, NBC drámák) Kivételesen nem szedjük szét a CBS-t dráma és komédia posztra, mert elég kevés dolog áll náluk sorban és rengeteg minden tavalyról érkezett. A legkonzervatívabban álltak a világjárvány közbeni költéshez is? 1-2 kivétellel a tavalyi pilotjaik a tovább mögött.

Az FBI: International és az NCIS: Hawaii már sorozatberendelést kapott, de még nincs szereplőgárdájuk és szinopszisuk sem.

Komédiák:

Ghosts (2020-ról maradt – sorozatnak berendelve)

Készítő: Joe Port, Joe Wiseman
Szereplők: Rose McIver, Brandon Scott Jones, Utkarsh Ambudkar, Richie Moriarty, Danielle Pinnock, Asher Grodman, Sheila Carrasco, Roman Zaragoza, Rebecca Wisocky
Történet: Egykamerás. Az azonos című angol sorozat alapján, egy fiatal párról, akiknek az álma teljesül, amikor örökölnek egy szép, vidéki házat. Más kérdés, hogy kiderül, hogy az épület egyrészt omladozik, másrészt pedig a korábbi elhalálozott lakók szellemei élnek benne.

The Three of Us (2020-ból)

Készítő: Frank Pines
Szereplők: Oliver Hudson , Malin Akerman, Brent Morin, Vanessa Lachey
Történet: Többkamerás. Felnőtt testvérekről, akiknek a szülei elváltak, és akik összefognak, amikor lánytestvérük férje váratlanul bejelenti, hogy véget vetne a házasságának

Welcome to Georgia (2020-ból)

Készítő:  Corinne Kingsbury, John Francis Daley, Jonathan Golstein
Szereplők: Hannah Simone, Elizabeth Hurley, Taran Killam
Történet: Többkamerás. Egy házaspár mindkét tagjának egyszerre szárnyal felfelé a karrierje, ezért a feleség fiatalos anyját kérik meg arra, hogy nevelje fel a gyereküket, de rá kell ébredniük, hogy az anyának jobban fel kéne nőni, mint a fiuknak.

Wilde Things (2020-ból – korábban: Please Hold for Frankie Wolfe, The Big Bad Wolfes)

Készítő: Max Mutchnick, David Kohan
Szereplők: Julie Bowen, Ken Marino, Milan Carter, Jeremy D. Howard, Stephanie Koenig
Történet: Többkamerás. Egy tiszteletlen, szókimondó üzletasszonyról, akinek nincs magánélete, és akire törékeny és neurotikus húga ráhagyja intelligens, nyomornegyedből származó nevelt gyerekét. A nőnek döntenie kell, hogy befogadja, vagy visszaküldi őt a gettóba. Vajon a két “sérült”, magányos ember rátalál a szeretetre és a társra, ami egész életükben elkerülte őket?

How to Be Successful Without Hurting Men’s Feelings

Készítő: Sarah Cooper & Cindy Chupack
Szereplők: Natalie Morales, Amy Landecker, Alice Lee
Történet: Egykamerás. Cooper könyve alapján, három nőről, akik életünk különböző szakaszaiban dolgoznak egy férfiak által dominált cégben, és próbálják egymást segíteni a modern nemi szerepek útvesztőiben mind szakmai, mind pedig magán életük során.

Smallwood

Készítő: Mark Gross
Szereplők: Pete Holmes, Chi McBride
Történet: Többkamerás. Tom Smallwood élete alapján, egy látszólag átlagos férfiról, aki, miután elbocsátják autógyári munkahelyéről, úgy dönt, hogy úgy fogja ellátni családját, hogy valóra váltja álmát, és profi bowlingozó lesz.

Dráma:

Good Sam (2020-ból)

Készítő: Katie Wech
Szereplők: Sophia Bush, Jason Isaacs, Skye P. Marshall, Edwin Hodge
Történet: egy tehetséges, de magát visszafogó sebésznőről, aki megpróbálja elfogadni új, vezetői beosztását, amikor híres és nagyképű főnöke kómába esik. Amikor azonban utóbbi felébred, és ismét orvosként akar dolgozni, rá hárul a feladat, hogy felügyelje a hatalmaskodó és hencegő férfit (egyben az apját), aki sosem ismerte el az ő tehetségét.

True Lies (nyári forgatás, később döntenek a sorsáról)

Készítő: Matt Nix
Történet: a James Cameron-film (itthon: Két tűz között) alapján egy kertvárosi háziasszonyról, aki rájön, hogy a tökéletesen szürke férje profi, nemzetközi kém, s aki ezután belesodródik a veszélyes és akciódús világba, ugyanis beszervezik a férje mellé, hogy együtt mentsék meg a világot, s ezzel egy időben életet leheljenek petyhüdt házasságukba.

Ways and Means (2020-ból)

Készítő: Mike Murphy, Ed Redlich
Szereplők: Patrick Dempsey, Amanda Warren, Troian Bellisario, Damian Young, Arliss Howard, Meta Golding
Történet: egy erős kongresszusi vezetőről, aki miután elveszti hitét a politikában, titokban elkezd dolgozni egy idealista, fiatal képviselőnővel, aki a rivális párthoz tartozik, hogy feloldja azt a reménytelenül patthelyzetes rendszert, aminek a létrehozásában ő is segédkezett. Így együtt próbálják megmenteni az amerikai politikát, már persze, ha le nem fülelik őket.

7 hozzászólás Ne habozz!

sanko vari - 2021. 05. 11. 21:43

True Lies jöhet

Diapolo - 2021. 05. 11. 22:21

A CBS nálam hagyományosan az élen van a sorozatok számát tekintve. Mindenbe belenézek majd terveim szerint, ami elkészül, de a True Lies és a Ways and Means a dráma oldalon, a Ghosts, a Welcome To Georgia – ez vajon egy olyan tipikus CBS-es komédia lesz? – és a cím nélküli bowlingos pedig komédia oldalon hangzik ígéretesnek.

Érdekes, hogy például az FBI-nak el kellett kezdődnie magyar szinkronnal, hogy elkezdjem és megszeressem, de az elmúlt pár napban nagy kedvenccé nőtte ki magát.

karit - 2021. 05. 12. 01:24

Good Sam: Jason Isaacs a jobb sorsra érdemes Awake óta imád kómába esni, remélem, ő lesz a kötsög papa (és csak a fináléban fog felébredni).

Kati néni - 2021. 05. 12. 06:25

Lövésem sincs, hogy lehetne elhúzni sokáig a True Liest, főleg azt nem, hogy országos keretek között, de jól hangzik. Olyan már volt, hogy apuka és anyuka kémek. A csetlő-botló, de mégis magát feltaláló spionasszony is csak egy darabig tud érdekes lenni.

Kati néni - 2021. 05. 12. 06:28

Amúgy a True Lies maga sem túl eredeti, mert egy 91-es francia komédiának a felturbózott változata. A remake-et nem írom, mert túl nagy köztük az eltérés.

human - 2021. 05. 12. 16:29

de az uzi pattog a lépcsőn át lett véve!

Cyberdog - 2021. 05. 17. 21:14

Az angol Ghosts-t bírtam… :))

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz