login |

Délelőtti videó 3.: Leverage: Redemption

2021. 05. 11. 11:30 - Írta: human

1 hozzászólás | kategória: video,

Az Amazon ingyenes digitális platformja, az IMDb TV így száll be a streamingbe, a Leverage felélesztésével. Persze azóta már vagy 10 új sorozat fejlesztése is elkezdődött náluk.

Az itthon Lépéselőnyben címen ismert rablós-átverős sorozat csapata az utóbbi 8 évben csak nézte, ahogy változik a világ, ami így könnyebbé tette a gazdagoknak, hogy még gazdagabbakká váljanak, és mindenki eltapossanak aki az útjukba áll. Ideje kirabolni őket. Az új kihívásokhoz új csapattársak is kellenek, egy átálló céges ügyvéd, és Hardison számítógépekhez és robotikához értő mostohatestvére.

A tovább mögött a “6. évad” előzetese. Úristen de mennyire stílustalan a fényképezése! Szereplők: Noah Wyle, Gina Bellman, Beth Riesgraf, Christian Kane, Aldis Hodge, Aeyse Shannon.

1 hozzászólás Ne habozz!

DarkEagle - 2021. 05. 11. 15:11

Pedig régen szerettem ezt a sorit de semmit nem váltott ki belőlem ez az előzetes. Nagyon bénácskának tűnik. Plusz Timothy Hutton nagyon hiányzik a csapatból.
Mondjuk ha valaki akkor Noah Wyle talán tudja majd helyettesíteni őt.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz