login |

2021/22: Pilotszezon – FOX

2021. 05. 13. 21:30 - Írta: human

Szólj hozzá | kategória: 2021/22

Minden évben összeszedjük, hogy milyen pilotok forognak az országos csatornáknál, melyekből aztán kiválasztják azt a párat, amikből sorozat lesz. A világjárvány miatt tavaly kurta upfronts volt, és jó pár projekt is elakadt, amik közül párat idén is láthatunk, mivel újra neki veselkednek a csatornák.

(Az összes csatorna: CW, ABC komédiák, ABC drámák, CBS, ) A FOX-ot sem szedem ketté idén, mivel összesen 6 projekt amiről a szokásos módon tudunk, és ebben csak 1 komédia van. Sőt, majdnem mindegyik tavalyról érkezik, újdonság egy lesz, ami többek között annak köszönhető, hogy a FOX átalakul, hiszen a Disney felvásárolta a stúdióját, valamint ők próbálnak egyre inkább pilotcikluson kívül működni. A tovább mögött azért ott a felhozatal.

Komédia:

Pivoting (2020-ból – berendelve sorozatnak)

Készítő: Liz Astrof
Szereplők: Eliza Coupe, Ginnifer Goodwin, Maggie Q, Tommy Dewey, JT Neal
Történet: Egykamerás. Egy középosztályi, Long Island-i város tragédiájáról. A középpontban három nő áll, akiknek meghal gyerekkori legjobb barátjuk, és miután kénytelenek szembenézni az élet rövidségével, elszántan próbálnak rátalálni a boldogságra, aminek köszönhetően impulzív, önelkényeztető és nem túl szerencsés döntéseket hoznak, és úgy erősítik saját kapcsolatukat, hogy bebizonyítják: az életünk elrontása sosem késő.

Dráma:

The Big Leap (2020-ból – berendelve sorozatnak)

Készítő: Liz Heldens
Szereplők: Scott Foley, Teri Polo, Ser’Darius Blain, Ray Cham, Jon Rudnitsky, Simone Recasner, Piper Perabo, Mallory Jansen, Kevin Daniels
Történet: Big Ballet című angol reality alapján, komikus dráma, vicces és kortárs mese a második esélyekről, álmaink kergetéséről, és annak visszaszerzéséről, ami jár nekünk. A középpontban outsiderek meglehetősen színes csapata áll (az élet minden területéről), akik azért tepernek, hogy részt vegyenek egy versenyvalóságshow-ban, amely a Hattyúk tava egy modern feldolgozását állítja színpadra. Azonban hőseinknek nincs tipikus táncos alkata, amit saját stílusukkal és azzal kompenzálnak, hogy az ikonikus sztorit úgy adaptálják, hogy az passzoljon rájuk. A sorozat az önelfogadás, a testkép-pozitivitás és a erőt adás (biztos van az empowerment-re jó szó) mellett teszi le a voksot, legyen szó bármilyen korú emberről is.

Blood Relative (2020-ból – passzolva)

Készítő: Chris Levinson, James Renner
Szereplők: Melissa Leo, Tate Donovan, Tyrone Marshall Brown, Dascha Polanco, Dawnn Lewis, Jude Mayer
Történet: a Beyond the Jungle of Bad: The True Story of Two Women from California Who Are Solving All the Mysteries cikk alapján (itt olvasható), a genetikus genealógia legkiválóbb szakértőjéről, ami az igazságügyi nyomelemzés legújabb eszköze – kár, hogy elég lehetetlen kijönni a szakértőjével. A tudomány segítségével nem csak ismeretlen holttesteket lehet azonosítani, hanem sorozatgyilkosok nyomára is lehet bukkanni.

The Cleaning Lady (2020-ból – berendelve sorozatnak)

Készítő: Miranda Kwok
Szereplők: Elodie Yung, Adan Canto, Vincent Piazza, Ginger Gonzaga
Történet: az argentin La Chica Que Limpia alapján, sötét tónusú karakterdráma egy orvosnőről, aki Amerikába utazik, hogy gyógykezelésbe részesítse a fiát. A rendszer azonban csődöt mond, és emiatt rejtőzni kényszerül, nem hagyja magát a partvonalra sodorni. Ezért takarító melót vállal a maffiánál, és saját szabályai szerint kezd el játszani.

Cím nélküli Goonies (2020-ból – passzolva)

Készítő: Sarah Watson
Történet: egy nőről, aki egy sikertelen New York-i befutási kísérlete után hazatér hanyatlóban lévő, autógyártásra támaszkodó szülővárosába, ahol helyettesítő tanári állást vállalt. És itt talál inspirációra, reményre és végső soron megváltásra, amikor beleegyezik abba, hogy három diákjának segítsen filmes álmai megvalósításában. A gyerekek lehetetlennek tűnő célja kedvenc filmjük, a The Goonies (itthon: Kincsvadászok) snitthű változatának elkészítése. A kis csapat lelkesedése a nagyon rászoruló várost reménnyel tölti el.

Monarch

Készítő: Melissa London Hilfers
Szereplők:
Történet: Egy epikus, többgenerációs történet lenne az amerikai country zene elsőszámú családjáról, akik nagyon tehetségesek, és nevük egyben az őszinteséget is jelenti, mégis sikerük egy hazugságon alapszik. Mikor nevük meginog, a jelenlegi családfő az ipar ellenük cselekvése ellenére is igyekszik megőrizni jó hírnevét a családnak.

Our Kind of People (sorozatnak berendelve.)

Készítő: Karen Gist, executive producer: Lee Daniels – Lawrence Otis Graham könyve, az Our Kind of People: Inside America’s Black Upper Class alapján,
Szereplők:
Történet: a Martha’s Vineyard-beli Oak Bluffs sokak által vágyott világáról, egy történelmi erődről, ahol a gazdag és hatalommal bíró fekete elit 50 éve összejár játszani. A középpontban egy erős akaratú, egyedülálló anya, aki elhatározza, hogy “visszaszerzi” családja nevét és forradalmi, fekete nőkre szabott hajápoló családjával nagy hatást ér el. Azonban anyja múltjában sötét titokra bukkan, ami feje tetejére állítja a világát, és a fenti közösséget is örökre megbolygatja.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz