login |

Délelőtti videó 2.: High School Musical: The Musical: The Series: The Return

2021. 05. 14. 10:50 - Írta: Necridus

4 hozzászólás | kategória: video,

A leghíresebb Disney-tévéfilmek spinoffja már másfél éve premierezett a néhol kissé gyerekes, de igenis szerethető első évadjával telis tele feelgood jelenetekkel és tehetséges énekesekkel – néhányuk be is robbant azóta.

A ma indult második szezonban musicalversenyen vesznek részt a srácok, ahol a Szépség és a Szörnyeteget adják elő. A promóképek megvoltak, most pedig a tovább mögött nézhető is az előzetes. A zenés jelenetek úgy néz ki, szintet lépnek!

Tartalék:

4 hozzászólás Ne habozz!

Silver-sama - 2021. 05. 14. 12:45

Én úgy éreztem túlságosan azt az imázst próbálták erőltetni, hogy ez a régi jó HSM, és ugyanolyan jó mint a régi. Emiatt és a rendszeres bevágások miatt amikor a színészek a kamerába beszéltek számomra élvezhetetlen volt. Egy reboot (vagy akárminek nevezzem) növesszen saját gyökereket, ne az elődjén élősködjön.

károly7 - 2021. 05. 14. 13:11

lehet, hogy csak nem láttad a hsm-et vagy ezt, de ebben a sorozatban szinte semmi HSM-es nem volt – teljesen más sztori, más karakterek, más stílus, más megközelítés. ha nem arról szólt volna, hogy a high school musicalt akarják színpadra állítani, akkor nem hiszem, hogy bárki hamarabb asszociál rá. akkor már inkább a glee-re vagy a smash-re.

Necridus - 2021. 05. 14. 19:21

Silver-sama:

Egyetértek az előttem szólóval, én sem éreztem erőltetésnek. Persze voltak hasonló momentumok, ami persze a spinoffság miatt is volt, de inkább a zsáner sajátosságainak tudnám be őket. Egyékbént azon kívül, hogy a körítés HSM, nem mondanám, hogy HSM-es. (láttam a filmeket amúgy, nem is egyszer). Számomra pont, hogy sikerült neki saját gyökereket növeszteni.

A kamerába beszélés amúgy eleinte engem is zavart, de vannak jópofa pillanatai. Engem a Modern Family tremoros kameramanjának megidézése tud kiborítani, amikor össze-vissza zoomolnak, mozgatják a kamerát, stb.

+ ami számomra talán még jobbá is teszi az eredetiektől, az az, hogy nem úgy musical. Persze musical, mert énekelnek, de itt minden zenés jelenetnek megvan az értelmes oka, nem csak dalrafakadnak az épület közepén, mert éppen úgy gondolják. Ezt majd ki is emelem a premierírásomban, ha végre elérhető lesz valahol az epizód és megnézem:)

winnie - 2021. 05. 15. 08:26

eleve nem nagyon lehet értelmezni azt, hogy itt van egy nem musical, amit valaki egy musicallel próbál egy lapra hozni. wtf.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz