login |

Promóképek: Masters of the Universe: Revelation

2021. 05. 14. 17:33 - Írta: human

6 hozzászólás | kategória: animáció, kandi,

A Kevin Smith keze alatt újragondolt He-Man animációs széria, A világ ura: Kinyilatkoztatás első képei érkeztek meg. A berendeléskor ezt írtuk róla:

a He-Man játékok világának alapján készülne a klasszikus széria el nem varrt történetszálainak felvétele jó pár karakter útjának folytatásával.

Most kiderült, hogy július 23-án érkezik és mivel 5 részt, valamint Part 1-et említenek, minden bizonnyal ezt is kettészedve fogják adni. A sorozat teljesen a folytatása lesz a korábbi történeteknek. Eternia romokban, és Grayskull védelmezői teljesen szétszóródva, és Teela feladata lesz, hogy a hősöket újra összehozza, közösen oldják meg a Hatalom kardjának eltűnésének rejtélyét. Eternia egyesítése az univerzum végét akadályozhatja meg.

A tovább mögött természetesen sokkal többi promókép. A hangok: Mark Hamill (Skeletor), Sarah Michelle Gellar (Teela), Chris Wood (Prince Adam / He-Man), Lena Headey (Evil-Lyn). Mellettük Liam Cunningham, Stephen Root, Diedrich Bader, Henry Rollins, Alicia Silverstone, Justin Long, Jason Mewes, Phil LaMarr, Tony Todd, Cree Summer, Kevin Michael Richardson és Kevin Conroy ad még hangokat.

És ne feledjétek, ez csak az egyik Masters of The Universe-sorozat, hiszen 2020-ban berendelésre került a He-Man and The Masters of The Universe is, ami CG animációs kalandsorozat lesz, aminek a sztorijáról itt írtunk.

6 hozzászólás Ne habozz!

519 - 2021. 05. 14. 18:47

Jól néz ki, bár én Kevin Smith-től tartok egy kicsit. Valamiért nagyon nem szimpi a fickó.

Viszont a Netflix lassan igazán rájöhetne, hogy a világ legnagyobb marhasága egy teljesen különálló céggel fordítani a címeket, főleg úgy, hogy lövésük sincs, mi történik a filmben/epizódban, max. a log line-t kapják meg. He-Man annak a sorozatnak a magyar változatban, aminek ez a folytatása, Lovag néven futott, a cím pedig Az univerzum védelmezői volt. Talán tovább kellett volna keresni a Google-ön, és nem megállni a ’87-es filmnél…

winnie - 2021. 05. 14. 19:14

!WORD!

Fájó az inkonzisztencia. Meg ez annyira tipikus, hogy a nagypénzért cserébe semmi plusz energiát nem feccölnek a munkába.

mrclichée - 2021. 05. 15. 18:06

Mark Hamil – Skeletor – király! :D
Az eredetiről lemaradtam anno, de ez egész jól néz ki a retro hangulattal együtt. Kíváncsi leszek rá.

Silver-sama - 2021. 05. 16. 15:25

Kíváncsian várom milyen új mémek fognak megszületni :D

Gergely Illés - 2021. 07. 27. 00:46

ÉN bevallom anno az eredetit nagyon gyűlöltem mert végtelenül ostobának tartottam már gyerekfejjel is. De ez a feldolgozás/folytatás képes volt arra, hogy a képernyő elé szegezett mert végig éreztem benne azt az ön iróniát ami hiányzott az eredetiből.
Jókat rötyögtem azon, hogy Konkrétan összes talpnyalója Skeletornak akkora b@lfa$znak tartja mint állat XD

Illés Gergely - 2021. 07. 27. 00:53

A másik amit elfelejtettem és ami nagyon tetszett, hogy kicsit megpengették azt a húrt, hogy lehet, hogy He-man volt az izom de legtöbbször az ész és a találmányok (Páncélos lovag) voltak azok amik végül is keresztül húzták Skeletor terveit.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz