login |

2021/22: Pilotszezon – NBC (drámák)

2021. 05. 15. 21:50 - Írta: human

4 hozzászólás | kategória: 2021/22

Minden évben összeszedjük, hogy milyen pilotok forognak az országos csatornáknál, melyekből aztán kiválasztják azt a párat, amikből sorozat lesz. A világjárvány miatt tavaly kurta upfronts volt, és jó pár projekt is elakadt, amik közül párat idén is láthatunk, mivel újra neki veselkednek a csatornák.

(Az összes csatorna: CW, ABC komédiák, ABC drámák, CBS, FOX, NBC komédiák, NBC drámák). És akkor ezzel vége azon pilotok sorának, amikből az országos tévék válogatnak. Az NBC itt is hozott 2020-ból párat, de van melléjük újdonság is a tovább mögötti leírások között.

Law & Order: For The Defense (pilot nélkül sorozatnak berendelve)

Készítő: Carol Mendelsohn és Dick Wolf
Történet: a Law & Order spinoffj, aminek a csavarja az lesz, hogy az ügyvédek, azaz a védelem munkájával fog foglalkozni, és minden héten erkölcsi tanulságokkal járó kortárs történeteket fog elhozni.

Getaway

Készítő: JJ Bailey, Moira Kirland
Történet: egy elszigetelt helyen megtartott esküvőről, ami káoszba fordul, amikor veszélyes bűnözők egy csoportja megszállja a szigetet. A vendégek egy kis csoportja, élükön egy korábbi katonával, mindent megtesznek, hogy életben maradjanak.

Dangerous Moms

Készítő:  Janine Sherman Barrois
Történet: a spanyol Señoras del (h)Ampa adaptációja, amolyan dramedy a Desperate Housewives szellemében négy anyáról, akik véletlenül megölik az iskola menő csaját egy szülői értekezleten, miközben egy ultramodern robotgépet prezentálnak. A sorozat a barátság és a család “himnusza”, pár teljesen felkészületlen nőről, akiknek a mindennapi életük mellett most azzal is foglalkozniuk kell, hogy a világuk a feje tetejére állt.

La Brea (2020-ból – sorozatnak berendelve)

Készítő: David Appelbaum
Szereplők: Natalie Zea, Eoin Macken, Jon Seda, Nicholas Gonzalez, Chiké Okonkwo, Karina Logue, Zyra Gorecki, Jack Martin, Veronica St. Clair, Rohan Mirchandaney, Lily Santiago, Josh McKenzie, Chloe De Los Santos
Történet: egy Los Angeles-ben rejtélyes módon megnyíló víznyelőről, mely szétszakít egy négy tagú családot, melynek egyik fele egy megmagyarázhatatlan őskori világban találja magát más idegen emberekkel, akikkel együtt túl kell élniük a helyzetet, ki kell találniuk, hogy hová kerültek, és hogy miképp juthatnak haza.

Langdon (2020-ból – sorozat lett a Peacock-on)

Készítő: Dan Dworkin & Jay Beattie – executive producer: Dan Brown, Ron Howard
Szereplők: Ashley Zukerman, Valorie Curry, Eddie Izzard, Sumalee Montano, Rick Gonzalez, Beau Knapp
Történet: Dan Brown regénye, a The Lost Symbol (itthon: Az elveszett jelképitt a hivatalos, magyar nyelvű tartalma) alapján, Robert Langdon, a híres, Harvard egyetemen tanító szimbológus fiatal éveiről, akinek halálos fejtörőket kell megfejtenie, hogy megmentse elrabolt mentorát és feltárjon egy globális összeesküvést.

Ordinary Joe (2020-ból – sorozatnak berendelve)

Készítő:  Russel Friend, Garrett Lerner – executive producer: Matt Reeves
Szereplők: James Wolk, Natalie Martinez, Charlie Barnett, Elizabeth Lail
Történet: Matt Reeves brit csatornára szánt 2006-os sorozatkoncepciója alapján, a főhős három lehetséges életének bemutatása, miután az hogy egy fontos döntést élete kritikus szakaszában. A sorozat azt a kérdést teszi fel, hogy milyen irányba alakulhat a sorsunk, ha a szerelmet, a hűséget, illetve a szenvedélyt tartjuk szem előtt.

Cím nélkül

Készítő: Nick Wootton, Jake Coburn
Történet:  egy nemrég lebukott zseniális bűnöző lángelméről, aki több bankrablást vezényel le rejtélyes októl vezérelve, valamint egy hajthatatlan, szociálisan partvonalon lévő FBI ügynökről, akit semmi nem tud eltéríteni attól, hogy elkapja előbbit.

The Thing About Pam (minisorozat)

Készítő: Jessika Borsiczky
Szereplők: Renée Zellweger
Történet: true crime dráma valós történet alapján egy viszonylag nyílegyenesnek tűnő gyilkossági ügyről, ami események láncolatát indítja be, amik nem csak egy téves ítéletet hoznak felszínre, hanem egy nő, egy bizonyos Pam Hupp ördögi tervét is.

+ 2 sorozat, illetve pilot 2020-ból, amiről még nincs hivatalos hír, hogy nem kérnék

At That Age (2020-ból)

Készítő: Carla Banks-Waddles
Szereplők: Adrian Holmes, Emayatzy Corinealdi, Nicole Ari Parker, Brad James, Sinqua Walls
Történet: az afroamerikai családi hagyaték feltérképezése. Egy család aranyifja katasztrofális történést szenved el, aminek hatására hét családtagjának élete alapjaiban változik meg, és az életüket komolyan befolyásoló döntéseket kényszerülnek hozni, miközben a napvilágra kerülő mély titkokkal is foglalkozniuk kell.

Echo (2020-ból)

Készítő:  JJ Bailey
Történet: high concept krimisorozat egy nyomozócsapatról, akik kiemelt bűnügyekkel foglalkoznak, melyeket úgy oldanak meg, hogy visszamennek a múltba – ott az áldozat bőrébe bújnak, és így kell versenyt futniuk az idővel, hogy megakadályozzák a bűntényt.

4 hozzászólás Ne habozz!

Enzo - 2021. 05. 15. 22:09

Na végre! Eddig kis túlzással egyik csatorna egyik sorozata se érdekelt, itt meg mindjárt van 3 is.
A Langdon-t biztos hogy nézni fogom, mert a kedvenc Dan Brown-könyvem feldolgozása, az Echo-t is már várom egy ideje, és ez a Getaway se tűnik rossznak.
Apropó, a La Brea-ról nincs újabb hír?

winnie - 2021. 05. 15. 23:05

a la brea mar be lett rendelve., keszul, osszel indul.

Enzo - 2021. 05. 15. 23:32

Valóban, köszi winnie! :) Most olvasom, hogy nemrég kezdték el forgatni.

Diapolo - 2021. 05. 16. 07:59

Az Ordinary Joe mindenképp, a Getaway és az Echo pedig jónak tűnik.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz