login |

Ázsia az Amazonon: The Last Hour

2021. 05. 17. 14:50 - Írta: human

2 hozzászólás | kategória: ajánló, Ázsia sorozatozik, kampány, video,

Az Amazon Prime Video-ra érkezett pénteken ez az indiai sorozat, de sajnos az ugyancsak pénteki premier The Underground Railroad-dal ellentétben nem kapott magyar feliratot.

Egy bűnügyi thrillerről van szó, méghozzá természetfeletti csavarral, ami a Himalája egyik festői szépségű csúcsán elhelyezett állomáshelyen játszódik. Egy fiatal sámán és egy rendőr összefog utóbbi sötét múltjának egyik veszélyes figurájának elkapására, de a sámán beleszeret a rendőr fiatal lányába.

A tovább mögött, a plakát alatt előzetes. Szereplők: Sanjay Kapoor, Karma Takapa, Shaylee Krishen.

2 hozzászólás Ne habozz!

human - 2021. 05. 17. 17:01

nyilván egy bemutató posztot nem akartam ezzel elcsúfítani, meg a sorozatba biztos nem nézek bele, de olyan eszméletlen a kontraszt a poszterek minősége és az előzetesé között, hogy rossz nézni.

Dante223 - 2021. 05. 18. 16:55

A poszterek bejöttek, de az előzetest megnézve pont az a gond megint hogy az Indiai film rendezés egy totális másvilág, és ez emiatt nekem sokszor úgy jön le (még hogyha sok pénzt tolnak bele) mintha amatőr munka lenne csak fancy kamerákkal.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz