login |

Délelőtti videó 3.: Dan Brown’s The Lost Symbol

2021. 05. 18. 11:30 - Írta: human

12 hozzászólás | kategória: video, ,

Eredetileg még az NBC rendelte be ezt a pilotot tavaly Langdon címen (illetve Dan Brown’s Langdon címen), de a járvány miatt nem került leforgatásra, amikor pedig elkészült, az NBCUniversal streaming szolgáltatása, a Peacock elcsaklizta. És a jelek szerint megváltoztatta a címét. Értelemszerűen a sorozat Dan Brown regénye, a The Lost Symbol (itthon: Az elveszett jelképitt a hivatalos, magyar nyelvű tartalma) alapján készült. Legalábbis az első szezon, bár lehet, hogy a címváltozás arra is utal, hogy csak egy évadban gondolkodnak?

A főhős, mint a Da Vinci-kódban vagy az Angyalok és démonokban, ezúttal is Robert Langdon, a híres, Harvard egyetemen tanító szimbológus, de most a fiatal éveit ismerjük meg, de persze akkor is halálos fejtörőket kellett megfejtenie. Ezúttal azért, hogy megmentse elrabolt mentorát és feltárjon egy globális összeesküvést.

A tovább mögött az első előzetes. Szereplők: Ashley Zukerman, Valorie Curry, Sumalee Montano, Rick Gonzalez, Eddie Izzard, Beau Knapp.

12 hozzászólás Ne habozz!

Deny - 2021. 05. 18. 11:40

Szerintem is gyanús, hogy ez minisorozat lesz. Ha mondjuk Langdon: The Lost Symbol lenne, akkor azt mondanám, hogy lenne esély, hogy antológia legyen belőle, de így nem tartom valószínűnek.

Mindenesetre nagyon várom, imádom a Langdon-regényeket.

speranza - 2021. 05. 18. 12:04

Na, ez jónak néz ki! :)
Amerikai sorozatokat ritkán szoktam várni, de erre kíváncsi leszek. Olvastam Dan Brown összes könyvét, és bár kicsit egy kaptafára készülnek, mind jó volt. Érdekes, hogy leutóbb már inkább gyerekeknek írt mesekönyvet, remélem, azért nem hagyott fel végleg a felnőtteknek szóló rejtélyekkel sem. :)

Deny - 2021. 05. 18. 13:23

speranza: Én is remélem, de ilyenkor azzal szoktam nyugtatni magam, hogy nyilván nem olyan könnyű újabb műalkotásokra felhúzni egy rejtélyt :) Gondolom, most a járvány miatt esélytelen, hogy múzeumokat látogasson meg a kutatómunkához. De bízom benne, hogy pár év múlva ír egy újabb regényt.

Mondjuk nekem a Megtevésztés foka és a Digitális erőd is bejött a maga módján, szerintem azok is kellően izgalmasak voltak.

DarkEagle - 2021. 05. 18. 13:57

Én szeretem a filmeket, mindet pedig nem mind acélos de a misztikum és persze Tom Hanks eladja. Viszont itt nem érzem hogy rögtön néznem kéne. Pedig de jó is lenne egy ilyen sorozat más kérdés hogy Tom Hanks nélkül nem tudom elképzelni sem. Amúgy nekem is az a véleményem ami a többieknek hogy ez minisorozat lesz. Aztán lehet hogy majd csinálnak belőle egy antológiát hogy minden évad új címet kap. Nyilván ez siker függő. A Nemzet Aranyából is néznék amúgy egy ilyet. Nic Cage amúgy sem akkora sztár már hogy ne vállalhatna be egy sorozatot. De mivel lesz új film erre nem sok esély van jelenleg.

Adam9456 - 2021. 05. 18. 14:42

Várós!

winnie - 2021. 05. 18. 15:21

A Nemzet aranyából már pár hónapja berendelte a sorozatot a Disney+, de természetesen nem Cage-dzsel.

Imi - 2021. 05. 18. 15:30

Kövezzetek meg, de szerintem Tom Hanks kimondottan rossz választás volt.

speranza - 2021. 05. 18. 21:42

Nekem is ambivalens érzéseim voltak vele kapcsolatban. Tom Hanks nagyszerű színész, kimondottan kedvelem, de ha én válogattam volna össze a szereplőgárdát, ő lett volna a legutolsó a “kit hívjak fel Langdon szerepére” listámon. :)
Mert az én fejemben is teljesen más kép alakult ki a karakteréről a könyvek után.

DarkEagle - 2021. 05. 19. 00:00

winnie: És tényleg, csak valamiért úgy rémlett hogy az film lesz vagyis a filmmel kevertem mert a 3. rész is jön elvileg.

Enzo - 2021. 05. 19. 01:44

Állat, már nagyon várós!
Remélem adaptálják a kedvenc jelenetemet :)

@speranza: abszolút egyetértek, a könyves Langdon kinézetre köszönőviszonyban sincs Tom Hanks-szel, szóval én kifejezetten örülök, hogy más színész lesz.

Zsuzsi - 2021. 05. 20. 22:34

Nekem ez volt az a könyv, amivel kiábrándultam Dan Brownból. Végig sem olvastam. Emlékszem, hogy az Angyalok és démonok mennyire lenyűgözött. Onnantól csúszás volt lefelé, és ahogy fentebb írta valaki, ugyanaz a kaptafa.

Azért kíváncsi vagyok, bele fogok nézni.

És valóban Tom Hanks öreg volt Langdonnak, meglátjuk ez a fiú mennyire lesz karizmatikus.

Zsuzsi - 2021. 05. 20. 22:34

Nekem ez volt az a könyv, amivel kiábrándultam Dan Brownból. Végig sem olvastam. Emlékszem, hogy az Angyalok és démonok mennyire lenyűgözött. Onnantól csúszás volt lefelé, és ahogy fentebb írta valaki, ugyanaz a kaptafa.

Azért kíváncsi vagyok, bele fogok nézni.

És valóban Tom Hanks öreg volt Langdonnak, meglátjuk ez a fiú mennyire lesz karizmatikus.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz