login |

Hírszerda – The Great North 3. évad! SEAL Team 5. évad!

2021. 05. 19. 09:15 - Írta: winnie

28 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: Superman & Lois 1. évad (folytatás) + Netflix: Ki ölte meg Sarát? 2. évad (vendégblogger?)
 • Premier: Botched S7, Highway Cops S6 + Finálé: Prodigal Son S2 (vendégblogger?), The Resident S4 (vendégblogger?), black-ish S7, mixed-ish S2, Big Sky S1, Pooch Perfect S1, Cinema Toast S1 + folytatódott a Superman & Lois S1
 • Teljes évados premier: Who Killed Sara? S2 (Netflix – vendégblogger?)
 • Új magyar felirat az Amazon-on: The Expanse S4-S5 (szinkron is!), Transparent S4-S5,
 • Lekerült a magyar Amazon-ról: Monk S1-S8
 • Magyar premier – Epic Drama: 06.26 Agatha és Istár átka (Agatha and the Curse of Ishtar)
 • Magyar premier – Netflix: 2022 Love, Death & Robots (Love, Death & Robots) 2. évad (folytatás)
 • Magyar tévés premier – HBO: 06.10 Irtsd ki mind a vadakat! (Exterminate All the Brutes) 1. évad
 • JÁTÉKVÁLTOZTATÓ! A CW elkezdi a szombati főműsoridőt is programozni, és nem csak ismétlésekkel, hanem új epizódokkal is. Új halálsáv?
 • A készítő elmondása szerint a Prodigal Son-t megpróbálják más platformra tovább adni.
 • Az NBC brit mintára a szezonoktól teljesen különálló karácsonyi/ünnepi különkiadásokat tervez pár komédiájából: Mr. Mayor, Kenan, Young Rock.
 • Az NBC újra tervezi gondolni az éjjel fél kettes slotját, amiben 1988 óta talkshow volt, de most a Lilly Singh-féle kaszát kapott.
 • A The Voice évi két évadról egy szezonra vált vissza 2021/22-től.
 • A Survivor dobni fogja a 41. évaddal az alcímeket. Ettől még a tematikus elv megmaradhat.
 • A biztonság kedvéért még egyszer, ha valaki nem látta volna az előzetest: a Dan Brown’s Langdon mostantól Dan Brown’s The Lost Symbol címen fut.
 • A This Is Us 6. évadja azért indul midseason-ben, mert az NBC szünet nélkül akarja leadni. És 18 részes lesz.
 • A The Moodys 2. évad maradék részeit 06.06-án és 06.20-án adja lesz a FOX.
 • Az ABC még nem mondott le a black-ish spinoffjának tervezett old-ish-ről, és még egy latino központú brown-ish spinoff is fejlesztés alatt van.
 • A Black Summer 2. évadja 06.17-én jön a Netflix-re.
 • A FOX berendelte a The Great North 3. évadját.
 • A CBS kaszálta a SEAL Team-et, de a Paramount+ átvette, azaz berendelte az 5. évadot. (Érdekesség, hogy a szezon első pár része még a CBS-en adásba fog kerülni.)
 • Készítői szerződés: Alma Har’el – Amazon Studios, Puneet Krishna – Netflix,
 • Aidy Bryant, Lindy West és Ali Rushfield, a Shrill készítői beszélnek a 3. évadról és a zárásról.
 • Robert Berens és Christina M. Kim, a Kung Fu showrunnerjei beszélnek a múlt heti részről.
 • Vendégszerep: Gillian Anderson – The Great (mint anyu), Jenna Dewan, Bob Morley – The Rookie (előbbi visszatérő lesz), Lékai-Kiss Ramóna, Mucsi Zoltán – Mintaapák,
 • Állandó szerep: Robert Buckley – Chesapeake Shore S5, Taylor Schilling – Pam & Tommy (Hulu), Amer Chadha-Patel – Willow (Disney+),
 • Interjú: Barry Jenkins (a The Underground Railroad készítője), Andy Forsell (HBO Max-főnök),  Patrick Dempsey (Derek – Grey’s Anatomy), John Boyega (Logan – Small Axe),
 • A Life Tv folytatja nem csak a Frizbi Hajdú Péterrel című műsort, valamint a Van életünket folytatja, de lesz Activity is a csatornán Ábel Anita műsorvezetésével.
 • Új sorozat: Anxious People – Netflix, svéd, komédia, készítő: Camilla Ahlgren, rendező: Felix Herngren – Fredrik Backman könyve (itthon: Hétköznapi szorongásokitt a hivatalos, magyar nyelvű tartalma) alapján, egy nyílt házas bemutató alatt zajló túszdrámáról, amiben egy balul elsült bankrablás elkövetője egy túlzottan is lelkes ingatlanügynökkel, két keserű IKEA-függővel, egy terhes nővel, egy öngyilkos hajlamú multimilliomossal és egy nyúllal zárkózik be egy házba. A végén mindenkit elenged, a rendőrség viszont üresen találja a házat, és a tanúk igencsak rogyadozó vallomásai alapján próbálják összerakni, hogy mi is történt. A fő kérdések: Hogy szökött meg a rabló? Miért olyan mérges mindenki? Meg egyébként is, mi bajuk manapság az embereknek?
  Szereplők: Alfred Svensson, Dan Ekborg, Leif Andrée, Sascha Zacharias, Carla Sehn, Petrina Solange, Marika Lagercrantz, Anna Granath, Per Andersson, Sofia Ledarp, Shima Niavarani, Lottie Ejebrant és Vera Herngren.
 • Az eOne szerződést kötött nemrég James Patterson-nal könyvei adaptálásáról, és az első “áldozat”, amiből sorozatt fejlesztenek a megjelenés előtt álló The Noise lehet. Egy thrilerről van szó, ami egy halálos tudományos rejtély körül forog. A történetet két fiatal lánytestvér szemszögéből látjuk, akik Oregon állam vadonjában élnek, és egy zseni orvoséból, aki próbálja megmenteni őket. Ahogy a rejtély mélyül, destruktív erők kezdik el fenyegetni az emberiséget.
 • A Norman Reedus-féle bigbaldhead megvásárolta Edward Gorey könyvének, a Neglected Murderesses-nek a tévésorozatos adaptációs jogait. Fekete komédia 12 összálló gyilkos nőről, akik kifejezetten egyedi módszerekkel végeznek célpontjaikkal.
 • A Jersey Shore Family Vacation 06.03-án folytatódik az MTV-n, és az új részekre vissza fog térni Nicole “Snooki” Polizzi.
 • Az HGTV berendelte a 100 Day Dream Home 3. évadját.
 • A FOX új realityversenyének, a Domino Masters-nek Danica McKellar, Vernon Davis és Steven Price lesz a zsűrije. A műsorvezető, ugye, Eric Stonestreet.

28 hozzászólás Ne habozz!

Tibi - 2021. 05. 19. 09:39

Halálsáv? Végső soron 0.3 a csúcsuk, átlagosan 0.1 és 0.2 között mozognak így is, max lemennek 0.0-ig, cserében a streamingen jól mennek a CW sorozatok, szóval én kifejezetten örülök a szombati sávnak :)

winnie - 2021. 05. 19. 09:44

igen, csak arra célzok, hogy oda teszik be majd a legkevésbé preferált sorozataikat. amik persze sokáig elélhetnek, csak beszédes lesz, hogy mi kerül oda.

Barby03 - 2021. 05. 19. 10:07

Prodigal Son-ért nagyon szorítok!!!

phoenix26 - 2021. 05. 19. 10:26

remenykedek, hogy a Prodigal Son-t valaki megmenti, a legeselyesebb az HBO Max mivel megtalalhato a kinalataba….de majd meglatjuk

Diapolo - 2021. 05. 19. 10:56

A CW bedobta a micsodát a zavarosba. De ez tuti olyan sáv lesz, ahova a nézettségileg értékelhetetlen sorozatokat küldik, amiket valami oknál fogva életben tartanak, de a hétköznapokat nem nyírnák ki vele. Szerintem nem jön be egyébként.

Bold prediction: a Prodigal Son-t megmenti valaki, tippre a Netflix.

Life Tv-Activity: hihetetlen, hogy nem tudják maguk mögött hagyni a kertévék aranykorát, és újra és újra előhúzzák az Activityt. Én emlékszem, hogy ez anno mekkora siker volt, és a maga nemében tényleg jó is volt, de könyörgöm, lassan 20 éve volt, ez a formátum mostanra nem való tévébe, vagyis kereskedelmi csatornára. Az Extrém Acticity is olyan volt, mintha egy teljesen másik Tv2-es műsort néztem volna B és C kategóriás sztárokkal, csak ezt Activitynek hívták. Én sokkal szívesebben néznék civileket egy ilyen műsorban, max néhány ÉRTÉKELHETŐ híres emberrel.

Enzo - 2021. 05. 19. 11:50

Nem lesznek alcímei a Survivor-évadoknak?
Hát fura döntés :O
Amikor csak a helyszínnel hivatkoztak az évadokra szövegben, az néha zavart, de az ilyen témához kapcsolódó alcímek (Winners at War / Redemption Island / Brains vs Brawn vs Beauty) azért segítenek a felidézésben, szóval összességében inkább fog hiányozni, mint nem…

Enzo - 2021. 05. 19. 11:55

Továbbá @Thomas, ha erre jársz:
pótoltam néhány epizódkommentet BattleBots kibeszélőben ;) (még folyamatban a többi)

wintender - 2021. 05. 19. 12:48

A Superman & Lois nem fog kikerülni oldalsávba?
A mai rész után akartam írni gyorsan valamit, aztán mire megtaláltam a releváns “kibeszélőt” elfelejtettem, mit akartam. (Tudom, na, én vagyok béna, de akkor is hiányzik a “gyorskattintás”)

Energiavampir - 2021. 05. 19. 13:05

az hogy a Seal átkerül a Paramounthoz, mit jelent gyakorlatban?

winnie - 2021. 05. 19. 13:10

csak annyit, hogy nem a tévében lesz látható amerikában, hanem egy streaming szolgáltatón. nyilván a sorozat készítését is érinti, pl. a büdzsét, de erről nem tudhatunk semmit.

winnie - 2021. 05. 19. 13:10

wintender: persze.

Ace - 2021. 05. 19. 13:15

“az hogy a Seal átkerül a Paramounthoz, mit jelent gyakorlatban?”

Ha tippelnem kéne akkor szerintem kevesebb epizód lesz az évadban. De meglátjuk majd.

Energiavampir - 2021. 05. 19. 13:28

értem, kösz..remélem eljut ide is azért..

winnie - 2021. 05. 19. 13:34

ez már fogósabb kérdés, mert több streamingre kerülő országos sorozat nem folytatódott idehaza tévében, ld. lucifer, designated survivor.

Gábor ;) - 2021. 05. 19. 13:43

Sziasztok!
Nézettségi adatok majd lesznek? :)

kiskiraly - 2021. 05. 19. 13:45

A francia piacról kiszállni akaró Bertelsmann (RTL csoport tulajdonosa) végül ügy döntött hogy a másik rivális csatonával összebútorozik
TF1- M6 egyesülés:
Az új cégben a TF1 tulaj Bouygues Groupnak 30%-a, az M6 csoport tulaj Bertelsmann-nak 16%-a lesz
Új SVOD céget is alakítnak a külön-külön saját SVOD platfromjukhoz (MyTF1/6play)
A közösen tervezett SVOD (Salto) sorsa emiatt kérdéses lehet (abban a két francia kereskedelmi cég mellett a francia köztévé van benne)

Bár még az az egész ügyletet a francia hatóságoknak is jóvá kell hagynia.

https://www.c21media.net/news/frances-tf1-m6-agree-to-merge/

A WarnerMedia+Discovery egyesülésról pedig volt már korábban szó (HBO Max és Eurosport PLayer egy platformon?)

Enzo - 2021. 05. 19. 13:51

@Gábor: Deny a hétfői hírblokknál jelezte, hogy kicsit szünetel a rovat technikai okok miatt:
https://www.sorozatjunkie.hu/2021/05/17/hirhetfo-secrets-of-sulphur-springs-2-evad/#comment-2684820
(nemtom ez még fennáll-e)

Thomas - 2021. 05. 19. 13:58

“JÁTÉKVÁLTOZTATÓ! A CW elkezdi a szombati főműsoridőt is programozni, és nem csak ismétlésekkel, hanem új epizódokkal is. Új halálsáv?”

Vagy csak a CW-nak már olyan mindegy, a 0.0-t talán szombaton is elérik;)

“A The Voice évi két évadról egy szezonra vált vissza 2021/22-től.”

Ezt már nagyon régen meg kellett volna lépni, talán most nem tartana 0.6-on a nézettség. Meg ezeknek a mostani, lerövidített évadoknak sincs semmi értelme, inkább legyen egy, de az nagyszabású, és kapjanak nagyobb figyelmet a döntősök! Tavassal meg úgyis ott az Idol, meg nagyon kíváncsi vagyok, milyen lesz az American Song Contest.

“A Survivor dobni fogja a 41. évaddal az alcímeket. Ettől még a tematikus elv megmaradhat.”

Ezt viszont nem értem, hogy mitől lesz jobb. Most hirtelen úgy akarnak hivatkozni az évadokra, hogy 41., 42., stb… nem az alcímekkel? És akkor mostantól a régieket is számokkal fogják emlegetni? Érdekes lesz.

Enzo: Oké, majd csekkolom, csak most az Idol miatt nem nagyon volt időm semmire:) Pedig a Bounty Hunterst is meg akartam nézni, az is teljesen elmaradt.

Thomas - 2021. 05. 19. 14:02

A nézettséggel kapcsolatban: Ma indult újra a Showbuzzdaily, szóval lassan csak lesz valami, de egyelőre még a múlt szerdai végleges adatokat sem közölték.

Nikki - 2021. 05. 19. 14:03

Szorítok a Prodigal Son-nak!

Cole - 2021. 05. 19. 16:41

A készítő elmondása szerint a Prodigal Son-t megpróbálják más platformra tovább adni.

De jó lenne. :)

Energiavampir - 2021. 05. 19. 18:51

winnie
ennek van valami különleges oka, hogy magyar TV-k nem vesznek streaming szolgáltatóktól sorozatot? akár olyat se, ami egyébként több évadot lement itthon?
vagy csak nem éri meg?

dexike3 - 2021. 05. 19. 19:11

jött ki pár teaser a Black Summerhez instagramon:
https://www.instagram.com/blacksummer_official/?hl=hu

valaki pedig “átmentette” youtube-ra itt:
( https://www.youtube.com/user/facundolain/videos )

wintender - 2021. 05. 19. 19:45

winnie: köszi. Persze azóta sem jutott eszembe, mit akartam írni a Superman & Loisról, valszeg újra kellene néznem az utolsó 5-10 percet…

winnie - 2021. 05. 19. 20:02

“ ennek van valami különleges oka, hogy magyar TV-k nem vesznek streaming szolgáltatóktól sorozatot? akár olyat se, ami egyébként több évadot lement itthon?
vagy csak nem éri meg?”

nem nem vesznek, hanem nem adnak el. a legtobbet megtartjak exkluzivba. hiaba akarta volna a viasat a lucifert, itthonra a netflix exkluziv jogokat szerzett. ha olyan a szerzodes, akkor elofordukhat olyan, mint a marvel sorozatokkal, de erre a jelek szerint nincs sok pelda. szerintem a teveket erdekelnek bizonyos sorozatok, de ha nem adjak el nekik, akkor nincs mit tenni.

ambruska5 - 2021. 05. 19. 20:49

Nos, úgy tűnik, mégsem kerül le A semmi közepén (The Middle) az HBO GO-ról.

Energiavampir - 2021. 05. 19. 22:53

winniw: értem, de ez nem rossz üzletileg? hiszen pl a Seal angol nyelvű, de így nem vehetik meg a világ sok oszágában a TV-k..a streamingen meg csak eredeti nyelven megy..sok helyen a Paramount nem megy, csak hazai piacra készítik?

winnie - 2021. 05. 20. 05:06

idővel terjeszkedni fog a paramount+ és mindenhol elérhető lesz a sorozat, és ilyenkor mindig kérdés, hogy a mai profit reményében eladják a kontentet és amikor azon a piacon lesznek, nem fognak rendelkezni vele. vagy megtartják maguknak abban a reményben, hogy az adott piacra érve exkluzív náluk lesz, így előfizetőt hajthatnak fel vele.

a seal mondjuk épp azért “kapott kaszát”, mert nem erős globálisan, nem nagyon tudták eladni

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz