login |

Három kultikus animációs sorozat filmben folytatódik

2021. 05. 19. 17:50 - Írta: human

1 hozzászólás | kategória: hírek, tévéfilm, , ,

Az Adult Swim filmként feléleszti és folytatja pár animált sorozatát, amik PVOD- és Blu-Ray-premier után 90 nappal az HBO Max-ra kerülnek fel, és le is adják majd az Adult Swimen őket.

Azt hiszem, a The Venture Bros. kell a hír legelejére, hiszen a sorozat már cancel egy ideje, de most egy film erejére előveszik ismét a 7 évadot megélt animációs komédiát. A történetben Doc legújabb találmánya vagy csődbe taszítja a Venture családot, vagy új magasságokba emeli. Hank magát keresi, Dean Hanket, a Monarch válaszokat, és egy múltbeli rejtélyes nő azzal fenyeget mindenkit, hogy az egész világot rájuk omlasztja.

A 2013-ban véget ért és előtte 4(+1) évadon át futott Metalocalypse egyenesen Toki Wartooth hősies megmentése után folytatódik. A Deathklok képes lesz az egóját háttérbe szorítani egy nemes cél érdekében. Egy veszélyekkel teli úton át eljutnak-e a megváltásukat hozó dal megírásáig?

Az itthon talán legkevésbé ismert, 11 évad után 2015-ben befejezett Aqua Teen Hunger Force filmje esetében sok történetről továbbra sem lesz szó: Frylock, Meatwad és Master Shake úgy tartják magukat bűnüldözőnek, hogy soha az életben nem harcoltak a bűn ellen. A szokásos elszállt humor várható.

1 hozzászólás Ne habozz!

LuPuS - 2021. 05. 20. 15:34

Broc Samson-t vajon ki fogja alakítani ?

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz