login |

2021/22 – Az NBC újoncai (2.) – La Brea

2021. 05. 20. 18:00 - Írta: human

3 hozzászólás | kategória: 2021/22,

LA BREA

Készítő: David Appelbaum
Szereplők: Natalie Zea, Eoin Macken, Jon Seda, Nicholas Gonzalez, Chiké Okonkwo, Karina Logue, Zyra Gorecki, Jack Martin, Veronica St. Clair, Rohan Mirchandaney, Lily Santiago, Josh McKenzie, Chloe De Los Santos
Várható indulás: 2021. ősz, kedd 21:00

Sztori: egy Los Angeles-ben rejtélyes módon megnyíló víznyelőről, mely több száz embert nyel el, akik egy megmagyarázhatatlan őskori világban találják magukat, és egymással együttműködve túl kell élniük a helyzetet, ki kell találniuk, hogy hová kerültek, és hogy miképp juthatnak haza, miközben a világ a jelenben kutatja, hogy mi történhetett. A középpontban a történtek által szétszakított család lesz, melynek tagjai próbálják ismét megtalálni egymást.

winnie szerint látatlanban: Csak a leírás alapján, ez is természetesen nagyon érdekel, bár a készítő kapcsán nagyon szkeptikusnak kéne lenne. De hogy sokaknak, nekem is el fogja adni a pilotot a koncepció, szóval 80%.

human szerint látatlanban: régimódi high concepteket idézi a leírás, legyen 20%, itt mindent a trailer dönt majd el.

3 hozzászólás Ne habozz!

Skate - 2021. 05. 20. 21:51

Nem bizakodom sok érdekfeszítő dologban. Egy ilyen típusú sorozatba botlom országos csatornán vagy Netflixen már szkeptikus vagyok vele kapcsolatban, egyáltalán érdekes formában el tudják adni nekem.

Enzo - 2021. 05. 20. 21:57

Az NBC sok érdekes újdonsága közül az egyik.
(Aztán persze lehet, hogy gagyi lesz, de mindenképp belekezdek.)

Necridus - 2021. 05. 20. 22:08

Ez is érdekesen hangzik, de talán túl merésznek is. Legalábbis vagy a klasszik vancouveri erdő díszlet NBC verziójával meg kell elégednünk, vagy … túl pesszimista vagyok, ha ezt nem tudom elképzelni, hogy szépen megvalósítsák?

Persze a sztori érdekes, a karakterekben meg lehet annyi, hogy megfogjon.

Majd a trailer dönt.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz