login |

2021/22 – Az NBC újoncai (1.) – Ordinary Joe

2021. 05. 20. 17:38 - Írta: human

4 hozzászólás | kategória: 2021/22,

ORDINARY JOE

Készítő: Russel Friend, Garrett Lerner – executive producer: Matt Reeves
Szereplők: James Wolk, Natalie Martinez, Charlie Barnett, Elizabeth Lail
Várható indulás: 2021. ősz, hétfő, 22:00

Sztori: Az élet a döntésekről szól, s olykor, amit teszünk, egyetlen pillanat alatt megváltoztathat mindent. A szívhezszóló, életigenlő dráma főhőse, Joe egy ilyen döntéssel néz szembe főiskolai diplomaosztóján, melyet követően három párhuzamos történet bontakozik ki, melyek hatására a főhősre és a körülötte lévőkre másféle karrierek, életpályák, kapcsolatok és családi életek várnak. Amellett, hogy bizonyos dolgok váratlan módon megváltoznak, van, ami állandó marad még így is. És persze történjék bármi is, “helyes” döntés nem létezik. Joe élete pedig mindig kaotikus, izgalmas, kemény, kiszámíthatatlan… és gyönyörű.

winnie szerint látatlanban: Egyrészt az efféle koncepcióknak a suckerje vagyok, szóval 100%. Másrészt meg akkor látok három rövid évados sorozatot hol ebbe, hol abba belekapva? Ami ugyancsak 100%, mert egyébként is ezt szoktam csinálni, mármint keresem az új sorozatokat? Persze nyilván akkor fogom szeretni, ha érdekes lesz az életek egymás mellettisége, az eltérések és a különbségek.

human szerint látatlanban: nyilván James Wolk miatt belenézek majd, és talán ez tűnik a legjobbnak koncepcióra az NBC felhozatalából, szóval adok rá egy 40%-ot.

4 hozzászólás Ne habozz!

Badnew - 2021. 05. 20. 18:54

Darkest Timeline :D

Skate - 2021. 05. 20. 21:46

Érdekesnek tűnik a szinopszis. Mivel az utóbbi években kis hányadban próbálok be országos csatonáról sorozatot, ennél is megvárom az első előzetest.

Necridus - 2021. 05. 20. 22:04

Túl szépnek hangzik, hogy igaz legyen!

Ha ezt sikerül tényleg jól képernyőre vinni, akkor a szeparált sztoriktól eltekintek és nagyon fogom szeretni! (mondjuk a Me, Myself & I-ban is bejött a három szál) Nagyon csalogató, nem is hangzik úgy, mint minden második sorozat, és a négy szereplőből hármat ismerek/szeretek, úgyhogy jöhet.

Shannen - 2021. 05. 21. 09:53

Végre valami kreatívabb ötlet. Ebből még valami jó is kisülhet.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz