login |

Európa is létezik: No Second Chance / Une chance de trop

2021. 05. 21. 14:50 - Írta: human

2 hozzászólás | kategória: ajánló, Európa is létezik, kampány, video, ,

Már volt róla szó pár éve többször is, de most még egy utolsó említést adnánk ennek a francia sorozatnak, hiszen még az igazi, a Netflix által generált Harlan Coben-láz előtt készült, avagy a The Stranger, The Innocent, The Woods meg a Safe előtti sor tulajdonképpen első darabja a Nincs több esély 2015-ből. Már itthon is adták. (Akárcsak a brit The Five-ot, azaz Az ötödiket, de az nem fér ebbe a rovatba.)

Ha valaki nem látta még, itt a lehetősége, hogy pótoljon. Aki meg látta, talán meg tudja mondani, hogy a mostaniakhoz mennyire ér fel.

A FilmCafe mutatta be itthon, az ő hivatalos leírásuk:

Dr. Alice Lambert (Alexandra Lamy) szokásos reggeli rutin teendőit végzi otthonában. Miközben hathónapos kislányának, Tarának készít reggelit a konyhában, egyszer csak távoli lövések dördülnek el, majd minden elsötétül és Alice összeesik. Amikor a kórházban felébred a kómából, a rémálom-szerű valóság várja: akkor tudja meg, hogy férjét megölték, kislányának pedig nyoma veszett.

A rendőrség tehetetlen, sőt ő az első számú gyanúsított. Alice magára maradt és fogalma sincs, hogy mivel áll szemben, miközben egy bérgyilkos van a nyomában. Nincs más választása, egyedül ered lánya elrablóinak nyomába. Harcolni fog a végsőkig. De amíg saját poklában egyre mélyebbre kerül, a múlt sötét titkairól lassan lehull a lepel…

A tovább mögött egy angol feliratos hosszú, és egy szinkronos rövid előzetes. Szereplők: Alexandra Lamy, Pascal Elbé, Lionel Abelanski.

2 hozzászólás Ne habozz!

Kati néni - 2021. 05. 22. 15:38

De jó, hogy Németországban csak franciául érhető el és így is kell érte fizetni 16 eurót a Prime-on.

Kati néni - 2021. 05. 22. 15:40

LOL, most olvasom a Wikin, hogy a Sat1 készített belőle 4-5 éve egy német verziót.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz