login |

Délelőtti videó 3.: Panic

2021. 05. 26. 11:30 - Írta: human

1 hozzászólás | kategória: video,

Az Amazon YA sorozata május végén debütál, reméljük, hogy magyarul is. Könyvadaptációról van szó, Lauren Oliver írt az alapanyagot, aminek Pánik a magyar címe – itt a hivatalos, magyar nyelvű tartalma.

A történet középpontjában egy isten háta mögötti kisváros áll, ahol minden végzős diák részt vesz egy nagyon veszélyes játékban, ahol a főnyeremény egy az életet megváltoztató pénzösszeg és ezzel a menekülés lehetősége. A játékosoknak anonim bírák utasításait követve kell szembenézniük a legnagyobb félelmeikkel. “Idén 47-en versengenek az eddigi legnagyobb nyereményért. Mindenki élete megváltozik, de csak egyikőjük nyerhet.” Azonban a szabályok idén megváltoznak, és mindenkinek el kell döntenie, hogy mit hajlandó kockára tenni a kijutásért.

A tovább mögött előzetes. Szereplők: Olivia Welch, Mike Faist, Ray Nicholson, Will Chase, Ashlei Sharpe Chestnut, Leigh Janiak, Kevin Alves .

1 hozzászólás Ne habozz!

Rapguruz88 - 2021. 05. 28. 08:08

És igen, magyar felirattal!!!! :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz