login |

2021/22 – A CBS újoncai (2.) – FBI: International

2021. 05. 27. 19:00 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: 2021/22,

FBI: INTERNATIONAL

Készítő: Derek Haas, executive producer: Dick Wolf
Szereplők: Carter Redwood, Christiane Paul, Heida Reed, Luke Kleintank, Vinessa Vidotto
Várható indulás: 2021. ősz, kedd 21:00

Sztori: az FBI újabb, pörgős spinoffja, az Federal Bureau of Investigation’s International Fly Team Prágában állomásozó elit csapatáról, akik utazgatnak a világban és amerikai polgárokat fenyegető veszélyeket nyomoznak le és semlegesítenek. Mivel nem hordhatnak fegyvert, így intelligenciájukra, improvizációs képességeikre, valamint a puszta erejükre hagyatkozhatnak csak. UPDATE: Budapesten lesz a főhadiszállás és Magyarországon a forgatás!

winnie szerint látatlanban: ez is 50%, mint az NCIS-spinoff, mert nem hiszem, hogy bármit számítana egy új epizodikus kriminél, hogy ott a korábbi spinoffokat kaszáltam, ennek a spinoffjait meg nézem. Ez azért egy (több) fokkal jobban érdekel előzetesen, mint az általam 0%-ra belőtt, de egyébként korrekt módon sikerült Most Wanted. És hiába volt már Criminal Minds: Beyond Borders, ugyanaz más karakterekkel és írókkal sokkal jobban is elsülhet.

human szerint látatlanban: talán a fegyvertelenség feldobja a dolgot, de a többi FBI-hoz hasonlóan kezelt karakterekkel részemről 20% a maximum ami jár.

2 hozzászólás Ne habozz!

SJ - 2021. 05. 27. 20:03

Valahogy az FBI sorozatok megmaradtak nézősnek, semmi extra, vagy újdonság, de valahogy nézetik magukat, szerintem ez sem lesz kivétel. Ami aggodalomra ad okot, az az,hogy még mindig semmi hír a szereplőkről.

dbew - 2021. 09. 10. 13:07

az FBI jó, nézzük
de a Most Wanted nagyon “lassú” és fárasztó

kiváncsi vagyok ez milyen lesz, főleg hogy Budapest!!!

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz