login |

2021/22 – A CW újoncai (3.) – All American: Homecoming

2021. 05. 28. 20:30 - Írta: winnie

Szólj hozzá | kategória: 2021/22,

ALL AMERICAN: HOMECOMING

Készítő: Nkech Okoro Carroll
Szereplők: Geffri Maya, Peyton Alex Smith, Cory Hardrict, Kelly Jenrette, Sylvester Powell,
Várható indulás: 2022. midseason

Sztori: Az All American spinoffja a Bringston University egyetemről, ahol a Black excellence (fekete kiválóság?) a módi, az anyasorozatból ismert Simone karakterével a középpontban, aki fiatal teniszező reménységként Beverly Hills-ből érkezve próbálja némi kihagyás után visszaverekedni magát az élvonalba, valamint egy Chicago-ból jövő elit baseballozó srácról, aki az egész világ súlyát cipeli a vállain. Miután egy újságíró leleplez a baseball programon belül egy botrányt, az veszélybe kerül, és egy új edző próbálja ismét helyes útra állítani azt. Miközben a diákoknak a főiskolai sportok magas téttel bíró világában helyet kell állniuk, természetesen a fiatal felnőttként való felügyeletmentes élet hullámhegyeit és -völgyeit is megjárják.

winnie szerint látatlanban: alapból simán le akartam nullázni, mert nem nagyon érdekelne egy általam nem annyira ismert szereplő egy már kaszált sorozatomból, de ugye akkor ez miben különbözik egy random újonctól, ami tele van ismeretlenekkel? És amikor elolvastam a sztorit a főiskolai sportos fókusszal, akkor azt mondtam, hogy “Felőlem!”. Szóval szerintem jöhet, 65%-ra, hogy a 4400 fölé lőjem be. De, ha túl szappan lesz, akkor hagyom a francba. Viszont sem a baseball, sem a tenisz nincs túlreprezentálva a sorozatokban.

human szerint látatlanban: mivel sportsorozat, így kap belenézést egy 30% mellett, de az All Americanban sem a sport részhez köthető dolgokkal volt a baj.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz