login |

Hírpéntek – Breeders 3. évad! Debris-kasza!

2021. 05. 28. 09:00 - Írta: winnie

26 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar tévés premier: Fekete hölgyek szkeccs show-ja 2. évad + Netflix: Lucifer az Újvilágban 5. évad (folytatás – vendégblogger?), A Kominsky-módszer 3. évad, A Movistar kerékpárcsapat 2. évad + Amazon: Pánik 1. évad + Holnapi magyar premier: Nyugdíjas bajkeverők 4. évad, Green család a nagyvárosban 2. évad (folytatás)
 • Premier: The Beast Must Die S1, Narco Wars S2, Crime Scene Kitchen S1, Strangest Things S1, Fanatics: The Deep End S1 + Finálé: The Mighty Ducks: Game Changers S1, At Home with The Robertsons S1, No Demo Reno S1, Flip or Flop S9, Swamp People S12, Overserved with Lisa Vanderpump S1, Joseline’s Cabaret S1, Inside The Met S1 + volt egy The Shop-külön epizód
 • Teljes évados premier: Lucifer S5 (folytatás – Netflix), The Kominsky Method S3 (Netflix), The Least Expected Day: Inside The Movistar Team 2019 / El Día Menos Pensado S2 (Netflix), Panic S1 (Amazon), Parot S1 (Amazon), Launchpad S1 (Disney+)
 • Új standup különkiadás: Lavelle Crawford: The Comedy Vaccine (Showtime)
 • Magyar premier – TV2: 06.07 A hegyi doktor – Újra rendel (Der Bergdoktor) 13. évad
 • Magyar premier – Netflix: 06.23 Ellenállhatatlan kísértés (Too Hot To Handle) 2. évad
 • Magyar premier – Nickelodeon: 06.07 Hunter Street: Kölykök póráz nélkül (Hunter Street) 4. évad
 • Csatlakozott a Secret Invasion című élőszereplős Marvel-sorozat stábjához Christopher McDonald, aki egy új karaktert fog alakítani, aki később a teljes MCU-s felhozatalba át fog járkálni.
 • A Cobra Kai 4. évadjára vissza fog térni a sztoriba Thomas Ian Griffith, aki Terry Silver volt a harmadik filmben.
 • Napi kirúgás: Távozik a Bull-ből a showrunner, Glenn Gordon Caron és az egyik állandó szereplő, Freddy Rodriguez (Benny) egy CBS-es belső vizsgálatot követően, amit akkor indítottak, amikor az 5. évadot követően több író is távozott a stábból. Nyilván a munkahelyi viselkedésük az oka.
 • És, ha már témánál vagyunk, akkor itt a Salon alapos oknyomozó cikke az All Rise kirúgott készítője kapcsán, gondolom a Bull-ról is lesz majd hasonló.
 • A Peacock leállította a tervezett Clueless (itthon: Spinédzserek) sorozat fejlesztését, de a CBS Studios szereti az IP-t, ezért megint nekifut, hátha más platformra el tudja adni.
 • A Late Show With Stephen Colbert 06.14-től visszatér eredeti stúdiójában, ráadásul teljesen beoltott közönség előtt lesznek a felvételek.
 • A La Casa de Papel 5. évadja két 5 részes etapban kerül bemutatásra.
 • A Nickelodeon és az iHeartRadio összeállt, hogy podcasteket készítsen előbbi IP-ihez. Az Avatar: Braving the Elements házigazdája Janet Varney és Dante Basco, a SpongeBob BingePants-é pedig Frankie Grande és Hector Navarro lesz.
 • Az HBO Max júniusban elindít egy havi 10 dolláros reklámos csomagot.
 • Justin Young lesz a Sanditon 2-3. évadjának vezető írója, de a sorozat készítője, Andrew Davies is vissza fog térni executive producerként és íróként. Csak kevesebb feladatkörrel.
 • Szeptemberi premier lesz az FX-en az American Crime Story 3. évadja, az Impeachment és az American Horror Story 10. évadja. Az American Horror Stories pedig júliusban érkezik.
 • Az FX és a Sky berendelte a Breeders 3. évadját.
 • Az NBC elkaszálta a Debris-t.
 • Spencer Hudnut, a SEAL Team executive producere beszél a finálé történéseiről.
 • Wendy Straker Hauser, a The Bold Type showrunnerje beszél az évadnyitóról.
 • Vendégszerep: Finn Wolfhard, Adam Scott, Aubrey Plaza, Retta, Nick Offerman – Duncanville, Jeff Hephner – Power Book II: Ghost (visszatérő), Moran Atias – Animal Kingdom (visszatérő),
 • Állandó szerep: Amrita Acharia, Enzo Cilenti, Barry Atsma, Nicholas Burns, Danny Kirrane – The Serpent Queen (Starz), Jamie Bell – Shining Girls (Apple Tv+), Lauren Lyle, Emer Kenny, Chris Jenks, Zach Wyatt – Karen Pirie (ITV),
 • Interjú: Ece Yörenc és Irma Correa (az If Only készítői), Ben Chaplin és Amy Manson (Mundi és Maladie – The Nevers), Sierra Teller Ornelas + még egy (a Rutherford Falls showrunnerje),
 • A TV2 feltámasztja a Szerencsekerék című vetélkedőt (tippre a 10. évadra), Kasza Tibor műsorvezetésével és nem csak civilekkel, hanem celebekkel is.
 • Új sorozat: Karma’s World – Netflix, 3D animáció (gyártó: Brown Bag Films), 40*11 perc, készítő: ??, executive producer: Ludacris – saját idősebb lánya és egy, az ő kapcsán kialakított interaktív weblap alapján, egy 10 éves fekete kislány coming of age története, aki rátalál saját hangjára, és ezt arra használja, hogy megváltoztassa a világát maga körül. Karma énekel és rappel, okos, szívós és empatikus, a lelkét önti a dalok írásába, az érzéseit visszhangozzák a rímei, és mindezt szenvedéllyel, bátorsággal és sajátos humorával adja elő. A zenéjét nem csak megosztani akarja a világgal, de változtatni is akar vele rajta. (A sorozatban saját szerzemények lesznek, amik mindenféle fontos témát fognak érinteni.)
 • Pilotszkript: Pride – HBO, készítő: Aziza Barnes, executive producer: Natasha Rothwell – Ibi Zoboi könyve alapján, ami a Janes Austen-féle Büszkeség és balítélet frissített változata, egy haiti-dominikai coming of age romantikus sztori a fiatal szerelemről, a tinédzseri szorongásról és a dzsentrifikációról egy mágikus realista környezetben. A főhős egy büszkén brooklyni afro-latina lány, aki képtelen segíteni a dzsentrifikáció révén felismerhetetlenné változtatott lakókörnyékén. Amikor egy tehetős család költözik a szomszédságába, akkor nem nagyon érdekli őt a két tinifiú, még akkor sem, amikor nővére beleesik egyikükbe. Azonban mégis sikerül közös nevezőre jutniuk ellentéteik ellenére, miközben megtalálni igyekszik saját helyét.
 • Az Eleventh Hour Films megvásárolta az LBC Hunting Ghislaine című podcastjének tévésorozatos adaptációs jogait. A médiamágnás Robert Maxwell lányáról, Ghislaine-ről, aki állítólag segített Jeffrey Epstein-nek elkövetni szexuális természetű bűncselekményeit.
 • 2021/22-ben még jön az NBC-re a nemszkriptelt projektek közé Jimmy Fallon műsorvezetésével a The Tonight Show szegmenseiből készítendő That’s My Jam, amiben olyan játékokat fognak összevonni, mint a Wheel of Musical Impressions, a Name That Song, a Slay It Don’t Spray It és a Musical Genre Challenge. Ebben két celeb csapat fog játszani, táncolni és énekelni egymás ellen. Showrunner: Mike Yurchuk + az LA Fire and Rescue, mely egy dokusorozat lesz a Los Angeles-i tűzoltók munkájáról Dick Wolf producerkedése mellett + a The Wheel című vetélkedő amerikai változata, amiben celeb vendégek segítenek játékosoknak nyerni egy hatalmas kerékkel a középpontban – showrunner: Jeff Aploff + folytatódni fog/felélesztésre kerül a Who Do You Think You Are? című celebes családfa-kutató sorozat + Ava DuVerney executive producerkedése mellett jön a Home Sweet Home, amiben két családot fognak a másik helyébe rakni, hogy megtapasztalják, hogy azok élete mennyire más faji, vallási, gazdasági, nemi, földrajzi és egyén identitással kapcsolatos szempontokból.
 • A RuPaul’s Drag Race All Stars 6. évadja 06.24-én kezd a Paramount+-on. Versenyzők: A’Keria C. Davenport (S11), Eureka! (S9-10), Ginger Minj (S7), Jan (S12), Jiggly Caliente (S4), Pandora Boxx. (S2), Ra’Jah O’Hara (S11), Scarlet Envy (S11), Serena ChaCha (S5), Silky Nutmeg Ganache (S11), Kylie Sonique Love (S2), Trinity K. Bonet (S6), Yara Sofia (S3)
 • Az Apple TV+ ma egy kísérő dokumentumfilmet mutatott be múlt heti premierjéhez, a The Me You Can’t See-hez The Me You Can’t See: A Path Forward címmel, amiben Oprah Winfrey és Harry herceg szakértőkkel fórumbeszélget a mentális egészségről és az érzelmi jólétről.

26 hozzászólás Ne habozz!

SJ - 2021. 05. 28. 09:09

Szerencsekerék 2021-ben, valószínűleg főműsoridőben. Amikor az örök második TV2 már nem tudja kitalálni, hogy mivel próbálja meg legyőzni az RTL-t, pedig még végtelen pénz cheat-jük is van!

Venom - 2021. 05. 28. 09:27

Miért lett a Lucifer magyar cime hirtelen “Lucifer az Újvilágban”?

kiskiraly - 2021. 05. 28. 09:30

Mondjuk jó kérdés, hogy TV2 vagy SuperTV2 lesz-e belőle (Szerencsekerék). Miből gondolják, hogy jó lesz országoson, ha a Story4-en sem jött be a felélesztés? Nagyon módosítani nem tudnak a formátumon. Talán itt nem lesz magánhangzó vásárlás? :)

Viccet félretéve: Akkor inkább vették meg volna a Price is Right-at mondjuk.

De nyilván a programmingnál nálunk okosabb emberek ülnek.

winnie - 2021. 05. 28. 09:32

Venom: a Netflixen mindig az volt.

winnie - 2021. 05. 28. 09:34

kiskiralyó, tök logikus lenne, ha kábelen menne, de kasza miatt mondjuk nem hiszem. de ott tényleg lehetne helye.

persze itthon is beválhat, afféle comfort foodként, de valahogy nem látom, hogy jó alternatíva egy keresztanyunak vagy konyhafőnöknek, és nem délutánra tennék.

de abban igazuk van, hogy bár hetiben, de ugye nemrég amerikában is bekerült főműsorba celebekkel és nem teljesít rosszul.

MeGaZsOLa - 2021. 05. 28. 09:58

Szinte gondoltam, hogy a Debris kaszát fog kapni. Ismét kinyírtak egy fasza sci-fi-t, és persze cliffhangerrel kellett végződnie.

Trallala - 2021. 05. 28. 10:18

Sajnálom a Debrist, nekem nagyon tetszett.

Franky - 2021. 05. 28. 10:25

Egyébként a Debris-nek lesz vmikor,vhol szinkronos premierje?

atalanta - 2021. 05. 28. 10:41

A Debris-t szerettem, hetiben néztem, tehát nyilván sajnálom, hogy véget ér, de valljuk be őszintén, hogy összességében erős közepesnél nem volt jobb az évad. Persze az is igaz, hogy hasonló témájú sorozat nem nagyon van…

CsuDa - 2021. 05. 28. 10:42

MeGaZsOLa: Annyira nagyon egyetértek veled!!!!!!!

Sigismundus - 2021. 05. 28. 10:56

Debris kasza fájdalmas. Még nem értem a végére, de megkedveltem valahogy, és már spekuláltam mit hoznak majd második évadra ki belőle.

Nem egy világmegváltóan nagy sci-fi, volt, de nézhető, volt..

irgum76 - 2021. 05. 28. 11:16

FTWD utolsó két részét tényleg ilyen random módon adják le mint ahogy az IMDB-n ki van írva?

Adam9456 - 2021. 05. 28. 11:35

Kár a Debris-ért, de várható volt sajnos.
A finálét még nem láttam, de mindenképpen megnézem még.

Sulo - 2021. 05. 28. 11:45

Ez is friss:

http://www.atv.hu/belfold/20210528-a-geniusz-szeptembertol-gundel-takacs-gaborral-az-atv-n

Vajon ha liszenszelt akkor mi lehet az eredeti?

Tomi - 2021. 05. 28. 12:01

Remélem, ha a covid leállás után beérik magukat a Netflixnél, akkor elfelejtik ezt a szétbontást, mert szánalmas. Ők találták ki a mindent egybe felrakunkat, erre már szétszednek mindent.

winnie - 2021. 05. 28. 12:12

irgum76: ez látom. az ünnep miatt kimarad egy hét, de minden más változatlan. az imdb-n csak a vasárnapi tévés időpontot tüntetik fel még.,

6/3/21 (Th.) 3:01 AM AMC+ (#615) USS Pennsylvania
6/10/21 (Th.) 3:01 AM AMC+ (#616) The Beginning

irgum76 - 2021. 05. 28. 12:20

köszi

sil - 2021. 05. 28. 12:35

a debris kaszán egyáltalán nem csodálkozom. ez a Jonatán gyerek valami borzalmasan gyenge színész. a sorozat meg nagyon gyenge volt. nem tudom az amazonnak és a netflixnek köszönhető-e, de az országos high concept sorozatok írtó gagyinak tűnnek az ottani sorikhoz képest. a cw meg egyenesen, mint egy tini csatorna. :D

winnie - 2021. 05. 28. 12:49

friss Facebook vélemény: “Jonathan Tucker zseniálisan alakított néhol”

szerintem, de ezt írtam a pilot után is anélkül, hogy Tucker-fan vagy hater lennék, egyszerűen más a stílusa. nem fősodros.

Gábor ;) - 2021. 05. 28. 13:56

House of Flowers Film jön a netflixre jún. 23.-án

Snoopyzit30 - 2021. 05. 28. 14:58

Breeders 3. évadának örülök, mert lesz lehetőségük az íróknak felhúzni egy kicsit a sorozatot. Szerintem már nagyon kevés a poén, dramedynek viszont nem elég erős.

Malachi - 2021. 05. 28. 16:53

ez a Debris annyira rettenetesen unalmas, vagy hát nem is az unalmas a jó szó rá, mert az alapfelállás nagyon jónak tűnt, hanem inkább érdektelen, lapos, egyhangú volt, hogy a hetedik rész után egyszerűen elfelejtettem, hogy létezik. nem jutott eszembe megnézni a többi részt. most ugrott csak be, hogy jé én ezt néztem, amikor láttam a címben. na ilyet még soha nem csinált velem egyetlen sorozat sem. hehe.

fu nagyon sótlan színészek, vontatott sztori, gyenge drámák, pedig én akartam szeretni és volt benne spiritusz (mire összerakják a hajót, haha) de hát, uh. egyáltalán nem lep meg a kasza.

Samott - 2021. 05. 28. 17:54

En neztem a Debrist, de leginkabb Jonathan Tucker ellenere… az a csaka annyira fajdalmasan hiteltelen volt ebben a szerepben. Mintha Clayne Crawfordot parodizalta volna (Riggs a Halaos fegyverbol) de azt is rosszul. Es ugy nezett ki mint egy fiatal, borostas Harland Williams… :)

kiskiraly - 2021. 05. 28. 18:20

Nem spoileres.

Ezért (is) kerül ilyen drágába a The Nevers:
CGI hátterek és néha CGI statiszták

https://www.youtube.com/watch?v=yAik6S0l_MA

kiskiraly - 2021. 05. 29. 12:33

Sissi kép (TVNow-s RTL-es produkció)
https://cineuropa.org/en/newsdetail/405236/

ffoto - 2021. 06. 01. 01:51

debris

Sajnos nagyon ügyes kezdés utána egyre laposabb majd az utolsó részben kijött hogy az író túlírta-elvesztette a fonalat és indokolatlan sejtelmesség lett belőle.
A színészek közül a csaj – 2, a srac – 5, apa – 2 (nehéz volt ilyen természetes szem adottságút fellelni gondolom)
maddox – ok, a többiek elmentek.
Nagyon sok statisztás volt.. ez gondolom drágította.

Összességében:
– elvesztegetett idő. Le ne szinkronizálják!
– Először éreztem hogy a színészek sem értették a sztorit néhol.
– Casting – a legnehezebb szakma lehet, elképesztő mennyi minden múlik rajtuk.
– Az utolsó részben apa-lánya párbeszédből érződött ki (a gyanúm az alternatív dimenziós résznél fogalmazódott meg), hogy az íróval gond van, a színészek szépen el is bukták vagy is gyengék voltak ide…

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz