login |

Hírvasárnap – Workin’ Moms 6. évad!

2021. 05. 30. 09:13 - Írta: winnie

12 hozzászólás | kategória: hírek,

 • Mai magyar premier: Pónivilág 1. évad
 • Premier: Paw Patrol S8, Hunters S1, 90 Day: Foodie Call S1, Meerkat Manor: Rise of The Dynasty S1 + Finálé: A Black Lady Sketch Show S2, The Birch S2, Victor and Valentino S2, Symon’s Dinner Cooking Out S2, The Pioneer Woman S27, China: Nature’s Ancient Kingdom S1, Pitbulls & Parolees S18, Evi Lives Here: Shadows of Death S2
 • Magyar premier – TV4: 06.05 George Gently (Inspector George Gently) 3. évad
 • Magyar premier Netflix: 06.17 Fekete nyár (Black Summer) 2. évad
 • Magyar tévés premier – HBO: 06.17 Az évszázad bűnténye (The Crime of The Century)
 • Ha valaki aggódna a Disney+ hazai indulása kapcsán, akkor már jó pár forrásból értesültünk arról, hogy gőzerővel folyik a tartalmak magyarítása, így mindenképp inkább a közeljövőre, mintsem a középtávolira tenném a startot. (Hasonló infók például a Paramount+ vagy az HBO Max kapcsán nem jutott el hozzám, ami persze nem jelent semmit, de mindkét platformhoz piszok sok anyagot kellene lokalizálni, ha valamennyire magyarított tartalmakkal akarnak indulni, ez pedig fordítók elég széles körének bevonását jelentheti. A discovery+ esetében pedig annyi a sajáttartalmuk, hogy én személy szerint konkrétan elképzelhetetlennek tartom, hogy valamikor magyarul nézhetőek lehessenek a sajáttartalmaik, de remélem, tévedek.)
 • 2022-ben érkezik a mozikba a következő Dragon Ball Super-film.
 • Készítői szerződés: Tarana Burke – CBS Studios, Vanessa Ramos – Universal Television
 • Miközben talkshow-k visszatérnek az élő közönség elő, a Full Frontal with Samantha Bee lehet, hogy végleg dobja az élő közönséget.
 • Nem tudom, hogy ennek van-e előzménye, de az F Is For Family 5. évadjában lesz egy Ceaucescu nevű karakter, ami egy tweetre adott válaszból derül ki, amiben valaki rajongó azt írta, hogy a kedves tanárát hívták így, és tök jó lenne, ha a sorozat megemlékezne róla. Nem tudom, hogy nem trollkodott-e.
 • Torri Higginson (Claire Malone) állandó szereplőnek lett előléptetve a Transplant 2. évadjára.
 • Thomas Bezucha és Ali Selim fogja rendezni a Marvel Studios Secret Invasion című új sorozatát a Disney+-ra.
 • A Paramount+ hivatalosan is berendelte a The Game című egyori CW-s (3 szezon), majd BET-s (6 szezon) sorozat felélesztését/folytatását. 10 részre, új és régi szereplőkkel, Devin Greggory showrunnersége mellett, de az eredeti készítő, Mara Brock Akil is executive producer lesz. A történet San Diego-ból Las Vegas-ba kerül át, és az amerikai focis szemüvege át fogja bemutatni a fekete kultúrát – ezúttal komédia helyett dramedys, azaz hosszabb formátumban.
 • Az iCarly rebootja, vagyis 7. évadja 06.17-i premier lesz a Paramount+-on.
 • A CBC berendelte a Workin’ Moms 6. évadját. (Ez még nem hivatalos, de a Produkciós Közlöny lehozta a forgatáskezdés időpontját, és az elmúlt 2 évben ezek alapján megelőlegezett infók eddig elvileg mindig valósnak bizonyultak. De 100% csak akkor lesz mindez, ha hivatalosan is bejelentik. (A hivatalos bejelentésről nem lesz jelzés hírben, mert nem akarunk duplázni, csak akkor szólunk, ha véletlenül mégsem kerül sor rá.)
 • Az NBC berendelte a Days of Our Lives 57. és 58. évadját, hogy legyen szappanoperás hírünk is.
 • Jasika Nicole írt az EW-ba egyet arról, miért nem fog több nyomozós/rendőrös sorozatban szerepelni.
 • 10 sales-es tévés főnök beszél arról, hogy készülnek a járvány utáni csúcsszezonra.
 • Vendégszerep: Jeremih – Power Book IV: Force (visszatérő), John Noble – Debris, Jeremy O. Harris, Arnaud Binard – Emily in Paris
 • A BBC-s Showtrial (itt írtunk róla) szereplőgárdája: Tracy Ifeachor, James Frain, Sharon D. Clarke, Sinéad Keenan, Celine Buckens, Kerr Logan, Lolita Chakrabarti.
 • Interjú: Lorraine Toussaint (Aunt Vi – The Equalizer), Riann Steele (Finola – Debris), Elisabeth Moss és Joseph Fiennes (June és Fred – The Handmaid’s Tale), Olivia Holt és Chiara Aurelia (Kate és Jeanette – Cruel Summer),
 • Az M2 05.29-től szombatonként 19:25-től Kajla címmel 10 részes animációs sorozatot indít, amiben a turisztikai kabalafigura és gazdái együtt fedezik fel “Magyarország egy-egy nevezetességét, ahol a gyerekek Kajlának és kedvenc teniszlabdája, Tötyi különleges képességének köszönhetően mindig izgalmas kalandokba keverednek. Minden részben találkoznak egy nevezetességhez köthető hírességgel, aki a gyermeki fantáziavilág segítségével avatja be Lucát, Petit, Kajlát és a nézőket a helyszín titkaiba. A mentor lelkesen mesél a rejtett zúgókról és eddig soha nem látott részleteket tár fel előttünk. Az epizódok helyszínei: Aggtelek, Eger, Gemenc, Esztergom, Balatonboglár, Gyula, Tisza-tó, Gödöllő, Hollókő, Sopron.”
 • Korábbi beszámoló a Drága örökösök forgatásáról.
 • Új sorozat: The G Word with Adam Conover – Netflix, szkeccssorozat doku elemekkel, készítő: Adam Conover, Jon Cohen és Jon Wolf (előbbi főszereplő is), executive producer: Barack és Michelle Obama – Michael Lewis könyve, a The Fifth Risk alapján, a kormánygépezet működéséről, azon tisztségviselőkről, akik működtetik az egészet. Miközben feltevésre kerül a kérdés, hogy a kormány egy szitokszó, vagy megbízható intézmény.
 • Pilotszkript: cím nélküli dráma – HBO, készítő: Alec Berg és Michael Imperioli (utóbbi főszereplő is) – utóbbi gyakorló buddhistaként szerzett tapasztalatai alapján, tények és fikció amolyan meta ötvözete.
 • A The Forge megvásárolta Barbara Taylor Bradford The Emma Harte Saga-könyvsorozatának a tévésorozatos adaptációs jogait. Az első kötet, az A Woman Of Substance (itthon: Egy gazdag nőitt a hivatalos, magyar nyelvű tartalma) egy szolgálólányról szól, aki tehetsége, ambíciói és kemény munkája révén iparmágnássá válik, üzleti birodalmat és dinasztiát épít ki maga köré.
 • A Universal Kids-ről a Peacock-ra kerülő American Ninja Warrior Junior 3 évados berendelést kapott, 15-15 résszel. Matt Iseman és Akbar Gbajabiamila visszatér műsorvezetőként, és Victoria Arlen lesz a pályamenti tudósító
 • A discovery+ Meet Your Maker Showdown címmel jelentett be crafting (alkotási?, ld. Making It) reali versenyt, aminek Chrissy Metz lesz a műsorvezetője, a zsűri elnöke pedig Leanne Rimes.
 • Spinoffokat kap az ESPN+-os Peyton’s Places. Az Eli’s Places már korábban kiderült, (azokban Eli Manning fog egyetemi amerikai focival foglalkozni), de más sportágakra is rámennek. Jön Ronda Rousey-val Rowdy’s Places, David Ortiz-zal a Big Papi’s Places (baseball), Abby Wambach-hal az Abby’s Places (foci), Vince Jackson-nal a Vince’s Places (kosárlabda).

12 hozzászólás Ne habozz!

SJ - 2021. 05. 30. 09:50

Egy kérdésem lenne: az USA-ban, jellemzően a nap mely szakaszában futnak a szappanoperák? Köszi előre is!

Diapolo - 2021. 05. 30. 09:53

Winnie, szerinted benne van a Discovery+ hazai indulása a pakliban még idén? Hihetetlen, de azt várom a legjobban :)

Deny - 2021. 05. 30. 10:10

SJ: Kora délután, általában 13 és 15 óra között.

winnie - 2021. 05. 30. 10:14

Diapolo: nem tudom, hogy ha indul, akkor hogy és mikor. azt sem tudom, hogy elérhető-e, mert ugye a vodafone rögtön közleményt adott ki, hogy náluk a szerződésük révén nézhető lesz. nem tudom, ez hogy működne, de arra gondoltam, hogy már induláskor nézhető, de persze nem magyarul.

erre gondolok: https://media1.hu/2021/01/04/vodafone-discovery-megallapodas-discovery-plus/

nem lenne semmi, ha mondjuk az olimpiai jogok is jönnének, de azok kapcsán nincsenek illúzióim.

Diapolo - 2021. 05. 30. 10:45

Az olimpia szerintem nem problémás így sem, emlékszem előzőleg az olimpia idejére az Eurosport 5 csatornát is beizzított, plusz ott a player, szerintem ez idén is meglesz. De egy 2 in 1 ES Player+Discovery+ előfizetés mesés lenne.

Samott - 2021. 05. 30. 11:23

Diapolo: pontosan, remelem jon is hamarosan.

Lezuziusz - 2021. 05. 30. 12:12

Off:
Nem olyan rég láttam, hogy a TAR kapcsán kérdezték twitteren Phil-t, hogy mi a helyzet a forgatással. Nem valami biztató a válasz:

https://twitter.com/PhilKeoghan/status/1395951623495569416

hyena3122 - 2021. 05. 30. 12:39

F Is For Family 5. évadjában lesz egy Ceaucescu nevű karakter, ami egy tweetre adott válaszból derül ki, amiben valaki rajongó azt írta, hogy a kedves tanárát hívták így, és tök jó lenne, ha a sorozat megemlékezne róla. Nem tudom, hogy nem trollkodott-e.

Nicolae Ceaucescu felesége Elena Ceaucescu valóban “kémikus” volt, több kémiai “szakkönyvet írt (mások írták)”. Így gondolom kémia tanár is lehetett. Talán nem e róla van szó? Abban az időben bármi lehett ő hisz a férje volt a diktátor szóval olyan végzettséget szerzett neki amilyet ő akart…

Aldo - 2021. 05. 30. 16:45

hyena3122

Négy általánossal a román tudományos akadémia tagja volt.

flipmerchant - 2021. 05. 30. 17:07

Erről a kényszeres magyarításról kellene már leszokni.

A hozzám hasonló vének még emlékeznek, milyen teljesen jól elvoltunk az angol Cartoon Networkkel és jó kis angoltudást is szedtünk fel.

winnie - 2021. 05. 30. 17:37

ha a discovery+-ra gondolsz, akkor az angolnál már csak egy jobb van, ha van magyar felirat. akkor még több tudást szed fel az ember. bár én nem érzem annyira kreatívnak, ha valaki a képeket nézi. az opció mindenki számára megvan a tévével szemben, hogy angolul nézzen bármit, de ha nincs magyar felirat, akkor mondhatni nincs szolgáltatás sem. így a kecske is megmarad, meg a káposzta is.

Sulo - 2021. 06. 01. 09:33

Mai premier volt a Drag Race España.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz