login |

Délelőtti videó 5.: The Bold Type

2021. 05. 31. 12:20 - Írta: human

2 hozzászólás | kategória: video,

Emeljük poharunkat az 5. évadjával búcsúzó sorozatra? A tovább mögötti előzetesben ilyesmi is elhangzik, miközben mutatják, hogy a 26-án már visszatért sorozat milyen problémákat tartogatott a végére. Egy részlet és egy rövid promóis van mellé.

Részlet:

2 hozzászólás Ne habozz!

kisanna - 2021. 06. 17. 13:03

erről nem volt még újabb évadkritika, vagy majd ha vége lesz, akkor lesz(?), nem tudom, de iszonyat kifulladt a sorozat, kínszenvedés nézni, most a 4. résznél kaszáltam, kész. borzalmasan kínos, unalmas, eröltetett.

fajro - 2021. 07. 10. 09:59

Hát ez tényleg eléggé kifulladt, végignéztem, mert érdekelt, hogy hova fut ki – nem mintha hatalmas meglepetéseket okozott volna.
Cat szálát szívesen nézném tovább, ott lehetnének érdekesebb részek, de a többiek teljesen érdektelenné váltak.
Szerintem a 6 rész kevés volt nekik néhány konfliktus kibontásához, így inkább összecsapott lett az egész, túl gyorsan el kellett jutniuk A-ból B-be.

Én csak ebben az évben találtam rá a sorozatra, télen daráltam le a négy évadot, és imádtam. Sajnálom, hogy ezzel vége, de sajnos nem lett túl erős befejezés.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz