login |

Hírhétfő – A Black Lady Sketch Show 3. évad!

2021. 05. 31. 09:12 - Írta: winnie

10 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: Impractical Jokers – Totál szivatás 1. évad, Kikiwaka tábor 5. évad, Alvinn! és a mókusok 5. évad
 • Premier: Signs of a Psychopath S2, Snackmasters S1, The Undateables S6, Fanatics The Deep End S1, Shaun Micallefs Mad As Hell S13, The Road to Partition S1, Supervet S16, Drag Race Espana S1, Meerkat Manor Rise of the Dynasty S1, The Masked Dancer UK S1, Brian Cox’s Adventures in Space and Time S1 + Finálé: Mare of Easttown S1, Luis Miguel: The Series S2, 90 Day Journey S1, Murderous History S1, Fall River S1, Worst Cooks in America S22, Exposure S1
 • Új standup-különkiadás: Bo Burnham: Inside (Netflix)
 • Magyar premier – TV2Comedy: 05.31 Impractical Jokers – Totál szivatás (Impractical Jokers) 1. évad
 • Magyar premier – Netflix: nyár Outer Banks (Outer Banks) 2. évad
 • Magyar premier – Cartoon Network: 06.28 Totál drámaráma (Total Dramarama) 2. évad
 • A Brooklyn Nine-Nine 8. évadja 08.12-én kezd az NBC-n.
 • Állandó szereplőket veszít el az NCIS: Los Angeles is, távozik Barrett Foa (Eric) és Renée Felice Smith (Nell). Bármennyire is több lábon állnak a színészek és korábban is hagytak ki részeket egyéb próbálkozásaik miatt, ez mindenképp költségcsökkentési lépésnek tűnik, ami tippre a sorozat folytatásának feltétele volt.
 • Dave Filoni Executive Creative Director lett a Lucasfilmnél, bár nem most kapott előléptetést, hiszen eddig is az volt, csak most frissítették a honlapot, és a rajongók pedig megörültek. De nincs szó arról, hogy Kathleen Kennedy helyére kerülne.
 • A decemberben bejelentett Rangers of the New Republic című élőszereplős Disney+-os Star Wars-spinoff _jelenleg_ nincs fejlesztés alatt.
 • A CW által passzolt Painkiller pilotról még nem tudni, hogy megpróbálják-e továbbadni az HBO Max-nek.
 • A Sweet Magnolias 2. évadjára állandó szereplőnek lett kiemelve Jamie Lynn Spears (Noreen Fitzgibbons), Dion Johnstone (Erik Whitley) és Brandon Quinn (Ronnie Sullivan).
 • Az Epic című ABC-pilotot Írországban forgatják.
 • A The Mire (Rojst / A mocsár) című lengyel krimi második szezonjának címe Rojst 97 lesz, ami tippre azt jelenti, hogy a 80-as évek után a 90-es években fog játszódni a sztori?
 • A CW és a TBS/TNT/TruTv megint összeállt egy keresztpromóra. Utóbbi csatornák a Superman & Lois-t adták le, előbbi pedig a Big Trick Energy, illetve a The Cube egyik részét.
 • A Warner tévéstúdiója a Prodigal Son passzolása ellenére továbbra is nagy haver marad az HBO Max-szal, és a CW-val kapcsolatos szerződésük alapján minden CW-sorozat fel fog kerülni a platfomra, általában a soron következő évad premierje előtt egy hónappal.
 • Az HBO berendelte az A Black Lady Sketch Show 3. évadját.
 • Az ALLBLK berendelte az A House Divided 4. évadját.
 • Jan Nash és Christopher Silber, az NCIS: New Orleans showrunnerjei beszélnek a sorozatzáróról, és arról, hogy mik lettek volna a további tervek.
 • JH Wyman és Jonathan Tucker, a Debris készítője, valamint a főszereplő beszél a fináléról.
 • Vendégszerep: Rupert Evans – Bridgerton, Lucien Laviscount – Emily in Paris (visszatérő), Tobias Menzies, Sophie Okonedo – Modern Love,
 • Állandó szerep: Noomi Rapace, Nicholas Pinnock, Lisa Vicari, Jyuddah Jaymes, Eric Kole, Benny Opoku-Arthur, Tom Austen – Django (Sky/Canal+), Yaya DaCosta, Morris Chestnut – Our Kind Of People (FOX), Adam Bartley, Chai Hansen, Julieta Zylberberg, Rocío Hernández, Kiah McKirnan – Lightyears (Amazon),
 • Interjú: Katie McGrath (Lena – Supergirl), Jordan Calloway (Khalil – Painkiller), Garret Dillahunt (John – Fear The Walking Dead), Keto Shimizu és Phil Klemmer (a Legends of Tomorrow showunnerjei),
 • A hazai gyerekcsatornák áprilisi közönségarányai alapján a toplista a 4-14 éves korosztály körében: 1. Nickelodeon 8.65%, 2. Nicktoons 6,4%, 3. Nick Jr. 6,25%, 4. Minimax 3,37%, 5-6. JimJam 2,22%, 5-6. Cartoon Network 2,22%, 7. Disney Csatorna 1,82%, 8. TeenNick 1,5%, 9. Boomerang 1,42%, 10. TV2 Kids 0,52% – heti bontás itt.
 • Új sorozat: So Not Worth It – Netflix, koreai, készítő: Kwon Ik-joon, egy koreai kollégium nemzetközi lakóiról, ahova egy új lakó érkezik, aki egy titkot rejteget. Szereplők: Park Se-wan, Shin Hyeon-seung, Choi Young-jae, Minnie, Han Hyun-min.
 • Pilotszkript: Am I There Yet? – Amazon, komédia, készítő: Camilla Blackett, executive producer: Rachel Brosnahan – Mari Andrew könyve alapján, ami egy lélekkel teli, őszinte és optimista kalauzt a felnövéshez, miközben megragadja az összes érzést és komikus komplexitást, ami az embert éri húszas éveinek elején.
 • Az SK Global megvásárolta Peace Adzo Medie könyvének, a His Only Wife-nak a tévésorozatos adaptációs jogait. Crazy Rich Asians – Nyugat Afrikában. Egy ghánai varrónőről, akinek az élete teljesen megváltozik, amikor elfogadja egy általa alig ismert, tehetős családból származó férfi házassági ajánlatát. A fővárosba költözve azonban rádöbben, hogy a társas élet nem olyan elbűvölő és boldog, mint amiről álmodott. Amikor azonban felfedezi magának a várost, rálel arra a függetlenségre, amit korábban még csak elképzelni sem tudott.
 • A Food Network berendelte a Chef Boot Camp 2. évadját.
 • A The Kelly Clarkson Show fogja átvenni 2022-ben a kaszát kapó Ellen helyét.
 • Az NBC nemszkriptelt premierjei nyáron, amikről eddig még nem volt szó: 05.21 Small Fortune S1, 06.22 Capital One College Bowl S1, 06.24 Making It S3, 08.08. Ultimate Slip ‘N Slide S1, 08.11 Family Game Fight S1

10 hozzászólás Ne habozz!

zolkien76 - 2021. 05. 31. 09:33

Meghalt repülőbalesetben tegnapelőtt május 29-en Joe Lara színész a Tarzan: The Epic Adventures sorozat főszereplője, feleségével és őt utassal együtt.

juhaszvik - 2021. 05. 31. 10:59

Off – tudom, hogy már lett párszor emlegetve a streaming nézettség, és hogy az mennyire értelmezhető/használható, de most szembe jött velem ez a cikk:

https://variety.com/2021/digital/news/friends-reunion-viewing-ratings-hbo-max-1234984547/

Vajon hogyan születik meg egy adott műsorhoz/tartalomhoz az az adat, hogy “% of U.S. streaming households”? Hogyan gyűjtik ezeket az adatokat? Kérdőíveznek? És olyankor rákérdeznek minden létező tartalomra (nyilván nem) vagy csak simán “mit néztél tegnap”?

winnie - 2021. 05. 31. 11:07

általában mindig ott van a forrás, de itt a cikk alján részletezik is, hogy TVision internetre kötött tévékészülékek nézettségét méri, jelen esetben 5000 háztartásét.

juhaszvik - 2021. 05. 31. 12:45

csak a lényeget nem láttam meg a cikkben, köszi

kiskiraly - 2021. 05. 31. 13:39

A német RTL megvette a Disneyvel korábban felesben üzemeltetett Super RTL-t. Ezzel együtt a csatorna neve is megváltozik: Toggo lesz.
A célcsoport nem változik: továbbra is gyerekcsatona lesz.
https://www.dwdl.de/nachrichten/82976/neuer_name_aus_super_rtl_soll_toggo_werden/

kiskiraly - 2021. 05. 31. 16:41

Magyar országos tévék bevételei, 2020

TV2: 45,8 milliárd Ft (+3,9 milliárd Ft adózás előtti eredmény)
RTL: 41 milliárd Ft (+ 840 millió Ft adózás előtti eredmény)
MTVA: eredetileg 93,36 milliárd Ft, de már októberben 103,12 miliárd Ft volt

Forrás media1.hu és telex.hu

breezer - 2021. 05. 31. 17:20

B99-t nem pazarlás benyomni nyárra? Vagy lassan csurgatják és a nagyja majd úgy is ősz lesz?

winnie - 2021. 05. 31. 19:09

nem marad őszre, viszonylag hamar kipörgetik kettesével.

519 - 2021. 05. 31. 23:53

Ti mennyi esélyt láttok arra, hogy ha majd HBO Max lesz a Góból, akkor esetleg ott folytatják az itthon félbehagyott Arrowverse sorozatokat, ha már az amerikai felületen elérhetők lesznek? Törekednek majd arra, hogy ugyanaz a tartalom legyen elérhető itthon is, mint ott, vagy ez tényleg csak egy névváltás lesz nálunk, és max az új sorozatokat hozzák majd?

winnie - 2021. 06. 01. 08:33

a régi arrowerse-ek fent vannak az hbo maxon? logikus lenne, de ezt nem követtem figyelemmel. az újak felkerülnek oda, de ugye érdekes, hogy míg nálunk azonnal jön a superman vagy a batwoman, ott nem, a többség csak egyben, a finálé után pár hónappal. remélem, itthon nem állnak át erre.

biztos, hogy törekedni fognak, az pozitív, hogy a mostani jogok már a maxhoz mennek, de épp ezek, a korábbi jogok _lehet, hogy_ megakadályozzák azt, hogy egy arrow vagy flash oda kerüljön. mivel azok már kifutottak itthon, simán lehet, hogy nincs már tulaja a jogoknak, így rájuk lehet rabolni, de például a supergirl vagy a legends of tomorrow esetében nem tudom, hogy a sonynak itthon milyen szerződése van.

de abban biztos vagyok, hogy amit engednek a jogok, azokat hozni fogják. bár kérdés, hogy viszonyulnak a lokalizációhoz. mert ha csak magyar specifikációval rendelkező tartalmakat akarnak csak hozni, mint a GO esetében, akkor ezek csak lassan fognak felkerülni, mert rengeteg sorozat van, ami felkerülhet és amit le kéne fordítani, és ezt nem lehet rövid idő alatt abszolválni.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz