login |

Nézzünk animációt!: Rugrats

2021. 05. 31. 14:50 - Írta: human

4 hozzászólás | kategória: ajánló, animáció, kampány, video,

A Fecsegő tipegők csütörtökön visszatértek a Nickelodeon helyett a Paramount+-ra. Az egyik executive producer továbbra is Csupó Gábor, bár nem tudni, hogy a mostani kreatív munkába mennyire folyt bele.

Komolyabb alapsztori nincs (Tommy, Chuckie és a tipegők új kalandokra térnek vissza és közösen fedezik fel a világot), csak új kinézet.

A tovább mögött egy részlet és egy előzetes. Érdekes lehet összehasonlítani a régi és az új grafikáját, melyik a jobb?

4 hozzászólás Ne habozz!

len90 - 2021. 05. 31. 15:39

Nem tudom miért erőltetik ezt a “fake 3D” designt sok animációs sorozatban. Pedig pl. a Legend of Korra megmutatta, hogy full digitálisan is milyen gyönyörű, a “hand animation” legszebb fénykorát idéző alkotásokat lehet összehozni.
Itt ráadásul már alapból nem is volt magasan a léc, mert az eredeti sorozat is viszonylag “csúnyácska volt”, de ezek az élettelen arckifejezésű, mozgó-tátogó viaszfigurák engem rendesen megrémisztenek…

Mammut - 2021. 05. 31. 17:34

A régi egyértelműen “szebb” volt, legalábbis sokkal jobb ránézni. Mostanában mindent 3d-sítenek a rendes rajz helyett, és talán olcsóbb, de szerintem sokkal olcsóbb hatást is kelt.

Mammut - 2021. 05. 31. 17:40

De hogy ellenpéldát is mondjak, pl. a Szófia hercegnő és az Elena tüneményesek, szóval nyilván meg lehet csinálni szépen is. No de nem minden arany, ami Disney, a Dr. Plüssi és a Barátaim: Tigris és Micimackó hasonlóan “gagyi” kinézetűek, mint ez.

Mammut - 2021. 05. 31. 17:46

Üres! Ez a szó nem jutott eszembe, ez a fajta 3D üres.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz