login |

Délelőtti videó 3.: Housebroken

2021. 06. 01. 11:30 - Írta: human

Szólj hozzá | kategória: 2020/21, animáció, video,

A FOX még az előző pilotszezonra rendelte be ezt az állatos animációs szériát, ami ma hajnalban indult el, nem túlságosan nagy marketinghadjárattal, még pár héttel a bemutató előtt is úgy kellett kutatni normáils promók után.

A sorozat amolyan tiszteletlen komédia az emberi diszfunkcionalitásról és neurózisokról a kertvárosi állatok szemszögéből. Középpontjában egy kutya van, aki Carl Jung-ot tanul és imádja, ha simogatják a pociját. Civilben pedig terápiás üléseket tart a környékbéli állatoknak, akik a gazdáikkal kapcsolatos gondjaikat osztják meg egymással. Emellett pedig a főhős próbál színtelenné váló házasságában is találni valami örömöt, miközben egy viszonnyal kacérkodik.

A tovább mögött karakterközpontú előzetesek. Hangok: Lisa Kudrow, Clea DuVall, Sharon Horgan, Nat Faxon, Will Forte, Tony Hale, Jason Mantzoukas, Sam Richardson, Bresha Webb, Greta Lee.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz