login |

Promóképek: A besúgó

2021. 06. 03. 18:03 - Írta: human

6 hozzászólás | kategória: hazai termék, kandi,

Már foglalkoztunk az HBO idei új sorozatával korábban, az 1985-ben játszódó besúgós történet az előző posztban el is olvasható. Sőt, a karakterek egy részét is bemutatták már, de ma újabb leírások érkeztek (és új színészek), kiegészítve is azokat, így nem maradhat ki a posztból, de ez magában nem akkora hír (szerintem), viszont rengeteg kép is van mellé, amiket a tovább mögötti galériában láthattok.

Bónusznak kijött pár visszatérő vendégszereplő neve: Mácsai Pál, Funtek Frigyes, Ördög Tamás, Radnay Csilla, Szabó Simon, Gyabronka József, Znamenál István, Hajdú Szabolcs.

Íme az HBO-s leírások:

Geri (Váradi Gergely), a történet főhőse, aki Veszprémből utazik Budapestre, hogy belevesse magát a tanulásba (és persze a bulizásba is). Azonban már a vonaton magához rendeli a belügy egy tartótisztje…

Száva (Patkós Márton) karizmatikus egyéniség, a demokratikus ellenzéki fiatalok vezetője.

Kata (Szász Júlia) Száva barátnője, aki megelégeli mellette betöltött szerepét és megmutatja, hogy sokkal több van benne, mint azt gondolnánk.

Judit (Szőke Abigél) a Tartótiszt lánya, igazi lázadó dalokat énekel egy alternatív bandában és rendőr apjánál kevesebbre csak a besúgókat tartja.

Barna (Lengyel Benjámin), Száva jobb keze, tehetséges focista, akinek egy incidens miatt derékba törték a sportolói karrierjét. Gyűlöli a káder gyerekeket, így Mátét is (Varga Ádám) aki apja révén bármit be tudsz szerezni a „hanyatló, dekadens” Nyugatról, legyen szó akár VHS kazettáról vagy épp Ketchup-ról.

Karcsi (Borbély Richárd), a matekzseni, aki fölényes modorával és furcsa öltözködési szokásával könnyedén kivívja tanárai rosszalló tekintetét. Fülig szerelmes Pankába (Márkus Luca) szenvedélyes viszonyuk legendás a Kollégiumban. 

Adél (Hermányi Mariann), a femme fatale, aki nemcsak gyönyörű, de éles eszével és csípős nyelvével felhívja magára Száva figyelmét is.

A Tartótiszt (Thuróczy Szabolcs) a hatalom odaadó és lelkes szolgája, ám magánéletében folyton összeütközésbe kerül lázadó lányával (Szőke Abigél).

Fotó kredit: HBO / The Orbital Strangers Project

6 hozzászólás Ne habozz!

Shannen - 2021. 06. 03. 19:27

Ez nagyon nagyon ígéretesnek néz ki továbbra is. Szurkolok, hogy tényleg jól süljön el.

Mersby - 2021. 06. 03. 20:39

Bizony ám, hogy várós!

zagloba - 2021. 06. 03. 21:47

Tipikusan magyar az egész.

Túltolt, erőltetett. Már a nevek is: Száva, Geri.

Kb. annyira lesz eredeti, mint egy porcelán Búsuló juhász-szobor.

A képek alapján köze nincs a 80-as évekhez. Akkor szokott valami így kinézni, ha olyan készíti, aki azt hiszi, hogy tudja, mi volt a 80-as években.

A Deutschland-széria. Az az etalon.

Bence1996 - 2021. 06. 04. 09:01

Nem hiszem, hogy ennyi infó alapján túltoltnak vagy erőltetettnek lehetne titulálni. Egyrészt HBO-ra jön, ami garancia a sikerre, másrészt a szereposztás is parádés. Tehát jók az esélyei.

szk - 2021. 06. 04. 17:41

Ez tipikusan annak az esete, hogy szeretném hogy jó lenne de attól félek gagyi lesz mint a magyar sorozatok többsége.

LasDen - 2021. 06. 04. 21:58

Vajon Szabó Simon mit játszik majd? Azt a bunkó karakterét? Vagy esetleg azt a bunkó paraszt karakterét? Vagy talán azt a másik bunkó paraszt karakterét….

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz