login |

Délelőtti videó 3.: Invasion

2021. 06. 10. 11:30 - Írta: human

9 hozzászólás | kategória: video,

Az Apple TV+ nagyszabású sci-fi sorozata Simon Kinberg és David Weil duójától érkezik, és eredetileg, 1,5-2 éve amolyan War of The Worlds, azaz Világok harca-változatként emlegették, de azóta kaptunk két War of The Worlds-sorozatot. Az alapot ettől még H.G. Wells regénye adja, de attól eléggé eltérnek majd.

Az ambiciózusnak és karaktervezéreltnek mondott scifi egy földönkívüli inváziót fog bemutatni több kontinensről (USA, Anglia, Japán, Marokkó), több szemszögből, amikor a Földet meglátogató lények az emberiség létezését fenyegetik. 5 átlagos embernek kell megbirkóznia a körülöttük kialakult káosszal – a régi posztunkban a karakterek leírása.

A tovább mögött az első teaser – a premier majd októberben lesz. Szereplők: Shamier Anderson, Golshifteh Farahani, Sam Neill, Firas Nassar, Shioli Kutsuna.

Tartalék:

9 hozzászólás Ne habozz!

Enzo - 2021. 06. 10. 14:49

Hm, jól néz ki. Még a végén meglesz az első olyan cím, amilyen címmel 2 sorozat is a nézősök közé kerül. :) (De jó is volt a Rejtélyek városa^^)

CsuDa - 2021. 06. 10. 14:57

Sci-fi bolond vagyok, de ez valahogy olyan semmilyennek tűnik. Vagy csak rosszul van összevágva a trailer. Vagy a téma elcsépelt, fene tudja. Meglátjuk.

Kissur - 2021. 06. 10. 15:21

CsuDa: Engem sem kapott el a hype. Pedig nagyon várok már egy jól kidolgozott idegen-inváziós sorozatra.

Tudom, hogy úgyis az emberi kapcsolatok lesznek a középpontban, de azért reménykedek egy sci-fis szálban is.

Amithyel - 2021. 06. 10. 16:18

Hat…nekem…nem nagyon izgatott fel. A narrator meg mintha legalabbis egy 10/10 es filmet narralna. Kiakadta bullshit meterem.

King Leonidas - 2021. 06. 10. 17:43

Az emberi kapcsolatok lesznek a középpontban= nincs pénz megfelelő mennyiségű akcióra és cgi-ra…

Aratnok - 2021. 06. 10. 18:59

King Leonidas: Mivel az Apple számára készül, nem hiszem hogy a költségvetés itt probléma lenne, inkább csak nagyobb kreatív kihívás, mint egy sokadik űrlényes CGI fesztivál.

winnie - 2021. 06. 10. 19:13

gusztustalan, vagy legalábbis nem vall jó ízlésre részemről ilyet csinálni, de eskü, tényleg hangosan felröhögtem, és tényleg elnézést érte, főleg, hogy le is írom, de valahogy szemléletni akarom a komment abszurdítását, miszerint nincs pénz, ha brutális összegű készítői szerződéseket nézzük, a filmeket az új scrsese-dicaprióval, a több száz milliós költségvetésű masters of airt, az alapítványt, és azt, hogy az apple cgi mentes sorozatoknál is 15-20 milliós epizódköltségeet is bevállal.

a pénzt pont az mutatja, hogy globális, több földrészes, iszonyat hosszú a forgatás (sokakban fel sem merül, hogy a legnagyobb költségtétel a plusz forgatási nap, és nem egy tüzet nyitó űrhajó rajzolása). a cgi arra lenne, hogy csökkentsék a költségeket, de ahogy Aratnok írja, a legtöbb sorozat készítője önmegvalósítani akar, szenvedély projekteket dédelget, hiszen nem országos csatornákrül van szó. persze, hogy a cél valami mélyebb, lelkileg és érzelmileg izgalmasabb sorozat, nem csak csilivili akciózás. a téma csalinak ott lesz sokak számára, de nehezen hiszem, hogy felületességgel beérnék a készítők.

hortamas - 2021. 06. 10. 20:08

Kivancsian varom, mi lesz belole!
Apropo: csak nekem tunt ugy a vegen az idegen urhalyo(?) mint egy reaper a Mass Effect-bol? :)

Fearless - 2021. 06. 11. 11:27

Huh, engem megvettek ezzel a teaser-el!

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz