login |

Emlékeztető: Az Eltitkolt Krónikák 1. évad (Az Eltitkolt Krónikák: Feltárva)

2021. 06. 10. 19:00 - Írta: winnie

Szólj hozzá | kategória: ajánló, kampány,

Ma. 20:00. HBO. Chronicle Mysteries – 1×01 (Chronicle Mysteries: Recovered) (eredeti előzetes)

Miképp a nemrég bemutatott A keresztrejtvény-gyilkosságok, ez is egy Hallmark Movies & Mysteries-krimisorozat, és ugyanúgy, ez is tévéfilmek sorozatából áll. Az első évad 3 filmje már elérhető az HBO GO-n is, ezek az epizódok is érkezni fognak elég hamar a tévébe.

Ez is egy ismert neves (Alison Sweeney), foglalkozásos (író/true crime podcast-műsorvezető), rendőrségnek külsősként besegítős széria az otthonkás-kötögetős, cozy mystery műfajában, és a főhős az első részben egy régi, eltűnési ügyről próbál infókat szerezni, amikor felfigyel valamire.

A hivatalos leírás szerint:

Alex McPherson (Alison Sweeney) visszatér a pennsylvaniai kisvárosba, ahol kislányként töltötte a vakációkat, hogy felvegye bűnügyi podcastjának következő epizódját, amelynek témája egy gyermekkori barátjának 20 évvel ezelőtti eltűnése. A nő összefog a helyi újság szerkesztőjével (Benjamin Ayres), aki vonakodva ugyan, de beleegyezik abba, hogy segítsen neki rekonstruálni a lány utolsó lépéseit. Így Alex nemcsak a lány eltűnése mögött rejlő sokkoló igazságot tárja fel, hanem egy évtizedes gyilkosságot is, és felgöngyölíti, hogyan sikerült ennyi ideig titokban tartani ezt a szörnyű tettet.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz