login |

Hírpéntek – Hacks 2. évad!

2021. 06. 11. 09:05 - Írta: winnie

12 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: Home Before Dark 2. évad + Amazon: Clarkson farmja 1. évad + Netflix: Lupin 1. évad (folytatás) + Holnapi magyar premierGeorge Gently 4. évad, Betty 2. évad, My Little Pony: Pónivilág 2. évad
 • Premier: Home Before Dark S2, Zenimation S2, The Cube US S1, Reunion Road Trip S1, The Hotel Inspector S16, Secret Nazi Bases S1, In the Footsteps of Killers S1 + Finálé: Manifest S3 (dupla! – vendégblogger?), Rebel S1 (dupla!), Keeping Up With The Kardashians S20, A Time To Kill S3, Fire Masters S3
 • Teljes évados premier: Love, Victor S2 (Hulu), Eden S1 (Stan), Lupin S1 (folytatás – Netflix), Clarkson’s Farm S1 (Amazon)
 • Magyar premier – TV4: 06.15 Grantchester bűnei (Grantchester) 3. évad
 • Magyar tévés premier – HBO: 07.08 Eltűnök a sötétben – Különkiadás (I’ll Be Gone In The Dark Bonus Episode)
 • Magyar premier – Netflix: 07.23 A világ ura: Kinyilatkoztatás (Masters of the Universe: Revelation) 1. évad
 • A See 2. évadjának premierje 08.27-én lesz az Apple Tv+-on.
 • A Peacock berendelt egy élőszereplős (és nyilván részben animált) előzménysorozatot a Ted című mozifilmhez 10 részre. Seth MacFarlane készítőként fogja jegyezni, de annak kapcsán még folynak a tárgyalások, hogy szinkronhangként visszatér-e.
 • Új sorozat: The Last Days Of Ptolemy Grey – Apple TV+, 6 rész, készítő: Walter Mosley – saját könyve alapján, főszereplő: Samuel L. Jackson – egy 91 éves férfiról, akit a családja és a barátai is elfelejtettek már, és aki magát is kezdi, ugyanis a demencia teljesen elpusztítja az emlékeit. De kap egy esélyt, amikor rövid időre mindenre emlékezni kezd, és így megoldhatja unokaöccse halálának ügyét, illetve leltárt vonhat a múltjával.
 • A CW finálédátumai (mennyire eltérőek vajon az epizódszámok?): 06.24 Legacies, 06.27 Batwoman, 07.16 Charmed, 07.19 All American, 07.20 The Flash, 07.21 Kung Fu, 08.12 Walker, 08.17 Superman & Lois,
 • Jameela Jamil lesz a She-Hulk-ban az egyik gonosztevő, Titania.
 • A Late Show Stephen Colbert-tel jövő héten közönség előtt kerül felvételre, és az első vendég Jon Stewart lesz.
 • Nyáron is lesz ausztrál Survivor, a címe Australian Survivor: Brains v Brawn, szóval ki lehet találni a tematikát.
 • Két év kihagyás után jövőre ismét lesz The Amazing Race Canada. Most kerül forgatásra a szezon.
 • Nap “kirúgás”: Gondolom, a hír körbefutotta a magyar sajtót, de azért én is megemlítem, hogy Kínában elég komolyan cenzúrázták a Friends Reunion-t, kikerült belőle Lady Gaga, Justin Bieber és a BTS, valamint “természetesen” minden LGBTQ-utalás is.
 • Stephen Fry és Hugh Laurie közös filmben fog szerepelni. A több, mint egy évtizede fejlesztett The Canterville Ghost-ban, ami Oscar Wilde novellája alapján készül. Sajnos “csak” animációs lesz.
 • Szeptemberben elindul Amerikában a Rewind TV, ami 50M háztartásban lesz elérhető és főleg 80-as és 90-es évekbeli szitkomokat fog adni, de azért belenyúl a 60-70-es években, és éjszakánként klasszikus Johnny Carson-os Tonight Show-kat is lehet nézni rajta.
 • Showrunnert vált az American Idol. A távozó Trish Kinane helyére Megan Michaels Wolflick jön.
 • Az HBO Max berendelte a Hacks 2. évadját.
 • A CBC Kids berendelte a Detention Adventure 3. évadját.
 • Ian Goldberg és Andrew Chambliss, a Fear The Walking Dead showrunnerjei beszélnek a 6×15-ről, a 6×14-ről és a 6×13-ról.
 • Caity Lotz, a Legends of Tomorrow legutóbbi részének rendezője beszél tapasztalatairól.
 • Vendégszerep: LaMonica Garrett, Alexis Louder, Tom Amandes – The Terminal List (visszatérő), Sasha A. Cohen, Natalie R. Cohen – Danger Force, Dave és Odette Annable – Fantasy Island,
 • Állandó szerep: Jamie Bell – Shining Girls (Apple Tv+), Colton Ryan – The Girl From Plainville (Hulu), Debra Winger, Bobby Hall a.k.a. Logic, Alexander Jo, Juno Temple, Jamie Chung, Shannon Woodward, Hector Hernandez – Mr. Corman (Apple Tv+)
 • Interjú: a High on The Hog készítői, Walter Iuzzolino (a Before We Die executive producere), Robert Carlock és Jeff Richmond (a Girls5Eva egyik készítője, valamint a zeneszerző), Daniel Minahan + még egy (a Halston készítője),
 • A Dalfutár mostantól pénzért is nézhető lesz. A sorozat persze ingyenes marad, de aki akarja, az a dupla részek első felének kikerülése után akár rögtön is megnézheti a második felet a a dalfutar.tv oldalon. Egy rész ára 8 euró plusz ÁFA lesz, azaz kb. 3500 forint.
 • Új sorozat: The Gryphon – Amazon, német, 6 rész, készítő: Erol Yesilkaya, rendező: Sebastian Marka (mindkettő showrunner) – Wolfgang Hohlbein könyvei alapján, fantasy dráma 3 kívülállóról, akik felnövésük közeledtével felfedezik a varázslatos Black Tower világát, ahol a Griff él és terrorizál mindenkit. A cél: megdönteni az uralkodását.
 • Sorozatberendelés: The Gordita Chronicles – HBO Max, komédia, készítő: Claudia Forestieri, executive producer: Zoe Saldana – lazán a készítő élete alapján egy latina újságíróról, aki visszatekint gyerekkorára, amikor kövér, akaratos és kelletlen gyerekként nőtt fel excentrikus dominikai bevándorló családjában a 80-as évek Miami-jában.
 • Szeretem a versenyrealityket, főleg a heti kiesősöket. A Discovery megint berendelt egyet. Az A Cut Above-ban láncfűrésszel faragó szakik fognak versengeni.
 • A Peacock All Star The Real Housewives-szezont rendelt be, amit a Turks and Caicos szigeteken forgatnak. A realityben 4 spinoff egyes szereplői fognak csak szerepelni, ezek: Atlanta, Beverly Hills, New Jersey és New York City. A megerősített nevek: Cynthia Bailey, Kenya Moore, Kyle Richards, LuAnn de Lesseps, Melissa Gorga, Ramona Singer és Teresa Giudice.
 • Új, egykori játékos NFL-szakkommentátorokra hajtanak a tévécsatornák, és a CBS többek között olyanokat hallgatott meg, mint Alex Smith, Sean Lee, Mark Sanchez és Joey Galloway, sőt, Smith a FOX-nál is “felvételizett”, valamint találkozott az ESPN és az NFL Network képviselőivel is. A FOX még Jay Gruden-t és Robert Griffin III-öt is kipróbálta, utóbbit az ESPN is. Döntés még nincs.

12 hozzászólás Ne habozz!

DarkEagle - 2021. 06. 11. 10:35

“Nap “kirúgás”: Gondolom, a hír körbefutotta a magyar sajtót, de azért én is megemlítem, hogy Kínában elég komolyan cenzúrázták a Friends Reunion-t, kikerült belőle Lady Gaga, Justin Bieber és a BTS, valamint “természetesen” minden LGBTQ-utalás is.”

Nem kell már sok és Magyarországon is itt fogunk tartani. Szánalmas, hogy milyen elmaradott világban élünk még mindig.

kiskiraly - 2021. 06. 11. 10:48
nagyhegy - 2021. 06. 11. 11:35

azt hiszem itt lehet kérdéseket feltenni.

Tudtok olyan oldalról ahol konkrétan le van, hogy egy sorozatban kivel mi történt? Jó pár sorozatot kaszálok, de van pár aminél érdeklne melyik karakterrel mi történt a későbbiekben!

Nem tudjátok véletlen mi volt a címe annak a túlélős reality sorozatnak, amiben talán tíz ember vándorolt A-ból B-be, aki feladta azért jött a helikopter. Nem voltak játékok, csak menni kellett! Volt dzsungeles és alaszkai változat is, talán a life-on ment anno.

köszi

Necridus - 2021. 06. 11. 11:44

nagyhegy

Én egy nagy összefogó oldalról nem tudok, cserébe a [sorozat].wikia.com vagy [sorozat].fandom.com oldalakon sok mindent megtalálsz általában. Attól függ, van-e olyan nézője, aki szerkesztgeti is ezeket az oldalakat. Arrowverse sorozatok közös wikia oldala pl rendszeresen frissítve van, Blindspoté meg rettentően hiányos.

Vagy: olvass itteni kritikákat, és ha nincs benne, ami érdekel, akkor kérdezz rá a kommentben:)

winnie - 2021. 06. 11. 11:58

igen, az biztos, hogy míg régen volt a TelevisionWithoutPity, ahol remek recapek voltak nagyon sok mindenről, meg az AV Club is hozott ilyeneket, mostanság már nehéz mindent lefedni, de tematikusan azért bőven akadnak ilyen rövidebb, epizódrecapes gyűjtő oldalak, mint a TvInside vagy a TvFanatic (ahol pl. epizodikus krimik is vannak, de ami nem népszerű, azokkal ott is leállnak), általában a többség, ha nem egy sorozathoz kötődő oldal, tematika szerint csoportosul.

winnie - 2021. 06. 11. 13:41

“Nem tudjátok véletlen mi volt a címe annak a túlélős reality sorozatnak, amiben talán tíz ember vándorolt A-ból B-be, aki feladta azért jött a helikopter. Nem voltak játékok, csak menni kellett! Volt dzsungeles és alaszkai változat is, talán a life-on ment anno.”

így hirtelen az Alone ugrott be, aminek most kezdett a 8. évadja, ott vannak tízen, de nem tudom mennyire vándorolnak, cserébe tök magukra vannak hagyva, és addig tart, ameddig tart.

Lothor - 2021. 06. 11. 14:01

A Charmeddel (ha a 2018-asról van szó) kapcsolatban arra lennék kíváncsi, hogy fog-e kapni magyar szinkront a jövőben? Csak azért kérdem, mert a netflixen nemhogy szinkron, még felirat sincs hozzá. Bár nekem az angol nem akadály, azért szeretném megnézetni másokkal is, akiknek az. Tehát fog kapni szinkront?

winnie - 2021. 06. 11. 16:35

Lothor: Nem tudunk róla, hogy tervbe lenne véve, de persze ez nem jelent semmit.

TDK - 2021. 06. 11. 22:44

nagyhegy: Ultimate Survival Alaska magyar címe Túlélni Alaszkát ? Ez a NatGeo-n ment.

Samott - 2021. 06. 12. 06:56

Azt a Dalfutart elegge elaraztak. Ennyiert Netflixet kapok egy honapra.

winnie - 2021. 06. 12. 07:30

igazából a netflix van “elárazva”, csak ugye elkezdtünk arra gondolni sztenderdként. az itunes meg az amazon még mindig 3-4e forintért adja a filmeket. persze egy film más, de itt benne van, hogy valóban az alkotót támogatod. és ha fizetsz, lehet, hogy neked köszönhetően lesz újabb szezon. ld. még https://www.sorozatjunkie.hu/2020/09/17/fizetnel-a-lucifer-folytatasaert-par-ezer-forintot/

Captain Phillips - 2021. 06. 12. 09:19

Hirszombat: Billions folytatodik szeptember 5.-en!!! 😊😊👍👍

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz