login |

A The Boys nemzetközi szinkronjai

2021. 06. 14. 16:10 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: szinkron, video,

Sajnos a magyar szinkron még nem volt kész ekkor (itt van a szinkronmintánk), de a jelek szerint az Amazon megirigyelte a Netflix videóit, és készített egy sajátot. A tovább mögötti válogatás a The Boys különböző nyelvű verzióit mutatja be, meghallgathatjuk a karaktereket japán, francia, német és spanyol nyelven beszélni. Melyik a legjobb?

4 hozzászólás Ne habozz!

Scat - 2021. 06. 14. 20:02

A Boys szinkronja szokásos, néhány telitalálattal(Karl Urban-Dereczeny Csaba; Franci-Nagypál Gábor), és néhány állati kellemetlen melléfogással (Csillagfény-Sztarenki Dóra), vagy éppen Butcherre való állandó hivatkozás britként, amit ugye a szinkron sehogy sem érzékeltetett.

Viszont a fordítás…na az kiváló lett! És nem csak azért, mert Butcher dumái magyarul is rohadt jók, hanem az apróságokban is. Olvastam korábban, hogy páraknak nem tetszett a “franci-frenchy” fordítás, pedig igazából baromi ötletes.
Az is tetszik, hogy a szuperhősök neveit is lefordították, nem lett mindengyik anglomán imádat áldozata.

Én végtelenül elégedett vagyok a fordítással, a szinkron pedig összességében a jobbak közé tartozik.

Scat - 2021. 06. 14. 20:04

Egyébként a bejegyzés “itt van a szinkronmintánk” sorában nincs link.

winnie - 2021. 06. 14. 20:53

Scat: de béna vagyok! elfelejtettem, hogy először azt akartam kirakni:) erre gondolok: https://www.youtube.com/playlist?list=PLlV1NSQ3UgE0G1HYX7G5cGFwVUJoknFBY

winnie - 2021. 06. 14. 20:54

“lvastam korábban, hogy páraknak nem tetszett a “franci-frenchy” fordítás, pedig igazából baromi ötletes”

emellé én is odaálltam, szerintem is abszolút – még akkor is, ha magától értetődőnek is mondható, ráadásul több szinten is működik.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz