login |

Délelőtti videó 1.: The Morning Show

2021. 06. 15. 10:00 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: video,

Szeptemberben folytatódik az AppleTv+ tavaly Emmy-re jelölt sorozata (amit idén vajon melyik sorozat fog “váltani” a díjátadón?), hiszen alapból 2 évados berendelést kapott a széria. A 2. évadra sikerült visszahozni Steve Carrell-t, és az újonnan érkezők között például Julianna Margulies is ott lesz. A tovább mögötti teaserből pedig még más is kiderül.

UPDATE: Megérkezett a magyar feliratos trailer is.

4 hozzászólás Ne habozz!

JKJ - 2021. 06. 15. 10:49

Nem sok mindenre emlékszem az első évadból. A szépen kivizelezett közepes történet csupa nem kedvelhető karakterrel együtt nem alkotott maradadndót. Ráadásul maga az alapkonfliktus is gyengén lett bemutatva. Egyszer nézhető volt. Talán.

Ez a teaser viszont mintha külön arra lett volna kihegyezve, hogy elriassza az embert. Teljesen érdektelen a helyzet. Úgy állítják be, mintha ezek a hősies igazmondók meg lennének hurcolva mert kiálltak a nagy csúnya médiacég ellen… Szegénykék. Mi lesz most velük?

Van akinek ez így felkeltette az érdeklődését?

kisanna - 2021. 06. 15. 10:56

@JKJ pont azt akartam írni én is, hogy semmi nem maradt meg.
ugyanilyen stítlusú volt az első évad trailere is, és az alapján nagyon vártam, de nem hozta a szintet, unalmas, érdektelen volt. most megint ezt érzem. izginek tűnik a teaser alapján, de majd megint csalódás lesz.

Divide - 2021. 06. 15. 12:05

Az első évad hozott néhány remek alakítást, de összességében egy hatalmasra fújt, csillogó lufi volt, ami nem hogy üres volt belül, de ráadásul halkan is pukkant ki.
A lineup továbbra is igen tetszetős, ezért fog kapni esélyt ez is, de ha nagyon átmennek pátoszos-vekengősbe, simán otthagyom majd.

Gosford - 2021. 06. 15. 17:29

Nagyon tetszett az első évad, és a második is hasonlóan jónak tűnik. Jennifer Aniston nyilatkozta, hogy a folytatás reflektálni fog a világjárványra, ami az utolsó rész utolsó jelenete után simán illene a képbe. Az előzetesből ez nem tűnik ki, de tíz rész alatt bármi lehet.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz