login |

Actors on Actors: Kaley Cuoco & Elizabeth Olsen

2021. 06. 18. 17:50 - Írta: human

3 hozzászólás | kategória: video, websorozat,

Visszatért a Variety “színészek egymás között” beszélgetős sorozata. Sajnos csa online, de azért így is élvezetes lehet két szakmabeli társalgása, főleg, ha mindkettő rajongója a másiknak, mint az igaz Cuoco-ra és Olsen-re. Rögtön azzal vágnak bele, hogy utóbbi nem akar WandaVision-folytatást.

A tovább mögötti videóban utána természetesen másról is beszélnek a WandaVision, The Flight Attendant, és a sitcomok témákban.

3 hozzászólás Ne habozz!

Mom - 2021. 06. 18. 18:15

Nagyon jó hangulatú beszélgetés volt. Pedig egyiknek se láttam a promózott sorozatát.

Necridus - 2021. 06. 18. 19:39

Ritkán nézek beszélgetős műsorokat/videókat, főleg, ha ilyen hosszúak, de ezt végignéztem. Két baromi szimpatikus és tehetséges színésznő csak beszélget és nem a show-t táplálja.

Valószínű nem fogok túl sok Actors on Actors-t nézni, mert ez iszonyat hosszú nekem ahhoz képest, de ezt nagyon élveztem.

DarkEagle - 2021. 06. 18. 20:41

Imádnivaló mindkettő és adom hogy ne legyen több WandaVision. 1 évad volt és az úgy volt jó ahogy.

Egyébként nem tudom hova írjam igazából és nem rémlik hogy szoktatok-e ilyenekről cikkezni de gondoltam szólok @winnie hogy Drama Queens néven indítanak podcastet a One Tree Hillből ismert csajok, Joy Lenz, Hilary Burton és Sophia Bush. Még csak “trailer” van hozzá de már az is elég durván lenyomott mindent.

Talán ez az a link ahol részletesebb infót talál akit ez érdekel.
https://www.instagram.com/dramaqueensoth/

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz