login |

Hírvasárnap – Kid Cosmic 2. évad!

2021. 06. 20. 09:05 - Írta: winnie

12 hozzászólás | kategória: hírek, , ,

 • Mai magyar premier: Egyik kutya, másik eb 1. évad + Tegnapi magyar premier: Jamie, a focicsoda 1. évad
 • Premier: Evil S2 (vendégblogger?), Love After Lockup S3 (nyári), The Motorbike Show S9 + Finálé: The Last Drive-In with Joe Bob Briggs S3, Black Love S5
 • Új standup-különkiadás: Trevor Noah Presents Josh Johnson # (Comedy Central)
 • Magyar premier – TV2: 06.21 A hegyi doktor – Újra rendel (Der Bergdoktor) 14. évad
 • Magyar premier – Netflix: 06.28 A hét főbűnös (The Seven Deadly Sins) 5. évad
 • Magyar premier – Nickelodeon: 07.05 Goldie és a nagyon nagykorúak (Goldie’s Oldies) 1. évad (folytatás)
 • A kanadai CBC őszi premierdátumai: 09.13 Murdoch Mysteries S15, 09.14 Strays S1, Moonshine S1, 10.06 Diggstown S3, 10.17 Heartland S15
 • A CW ünnepi animációs eventet rendelt be The Scooby-Doo Reunion Special címen, amiben a szereplők összegyűlnek a Warner stúdiójában, és a sorozat forgatásáról fognak beszélni. Mármint a rajzolt karaktereket alakító fiktív színészek. És persze csavarként kiderül, hogy a stúdióban is van egy szellem.
 • Cress Williams (Black Lightning) elmondta, hogy volt szó arról, hogy esetleg vendégszerepelne később a The Flash-ben.
 • A Last Von Trier-féle Kingdom (Riget) felélesztésére/folytatására, a The Kingdom Exodus-ra vissza fog térni az eredeti sorozatból: Bodil Jørgensen, Ghita Nørby, Nicolas Bro, Peter Mygind és Søren Pilmark is.
 • A Mare of Easttown kapcsán az HBO is azon az állásponton van, hogy ha a készítő, Brad Inglesby folytatni akarja, akkor lesz 2. évadja. Egyelőre még nincs terve sem, a csatorna előtt nincs semmilyen határidő, amihez tartania kéne magát az esetleges döntés kapcsán, minden csak hipotetikus, de nyilván a résztvevők nyitottak lennének rá.
 • A Netflix-es élőszereplős Resident Evil-sorozat főhőse a játékból is ismert Albert Wesker lesz – őt, ugye, ahogy írtuk korábban, Lance Reddick alakítja majd.
 • Miután tavaly tavasszal a vírus miatt nem került megrendezésre a Netflix tervezett Netflix is a Joke komédia fesztiválja, most új dátumot kapott: 2022.04.29-05.08.
 • A Daytime Emmy-n a legjobb napközbeni talkshow-műsorvezető kategória jelöltjei: Drew Barrymore, Kelly Clarkson, Hoda Kotb és Jenna Bush Hager, Kelly Ripa és Ryan Seacrest, valamint Sean Evans!! (Hot Ones).
 • Erről lemaradtam, de tavaly nyáron a Sony Pictures TV stúdió értesítette az országos csatornákat, hogy a jelenlegi finanszírozási modell (amit még 3 országos csatorna esetén csináltak) mellett nem fog komédiákat eladni nekik.
 • Shanola Hampton színészként írt alá szerződést az NBCU Television-nel, és már meg is kapta az első pilotját ennek keretében.
 • Napi “kirúgás”: A Netflix az ausztrál Byron Bay-nél forgat egy dokureality-t, amiben influenszerek élhetnek a tengerparton, azonban a helyiek ez ellen komoly tiltakozó megmozdulásokat szerveztek.
 • A Netflix berendelte a Kid Cosmic 2. évadját.
 • Berendelésre került a svéd Heder / Honour 3. évadja.
 • Isaac Aptaker és Elizabeth Berger, a Love, Victor showrunnerjei beszélnek a 2. évados fináléról. Itt pedig Josh Duhamel cameo-járól beszélnek.
 • Emma Kinney (Harris) beszél a The Conners szezonzárásáról és forgatási körülményeiről, amiket fotókkal is dokumentált.
 • A The Waltons’ Homecoming-tévéfilmben a CW-n szerepelni fog Ben Lawson, Bellamy Young és a narrátor Logan Shroyer mellett: Marcelle Le Blanc, Christian Finlayson, Tatum Matthews, Samuel Goergen, Callaway Corrick, Rebecca Koon, Alpha Trivette, Marilyn McCoo, Billy Davis Jr.
 • A The Wilds 2. évadjához csatlakozik állandó szereplőként: Zack Calderon, Aidan Laprete, Nicholas Coombe, Charles Alexander, Miles Gutierrez-Riley, Reed Shannon, Tanner Ray Rook és Alex Fitzalan
 • Interjú: Christina Choe és Susannal Fogel (a The Flight Attendant, valamint a The Handmaid’s Tale rendezői), Jon Carlos (a Hacks díszlettervezője), Scott Frank és Luke Frank (a The Queen’s Gambit és fia, aki az egyik jelenet zenéjét szerezte), Joe Berlinger (a Crime Scene: The Vanishing at The Cecil Hotel rendezője),
 • Évértékelő interjú Fischer Gáborral, az TV2 Csoport programigazgatójával.
 • Pilotszkript: The 50th Law – Netflix, készítő: Kenya Barris és Hale Rothstein, excutive producer: Kenya Barris és 50 Cent – Jackson és Robert Greene könyve alapján, 50 Cent felemelkedéséről, az egykori fiatal, utcai hustlerből és kezdő zenészről, miközben történelmi figurák adnak elő leckéket és anekdotákat, olyanok, mint Abraham Lincoln, Sun Tzu, Szókrátész Napoleon, Malcolm X és James Baldwin.
 • Új sorozat: Jane – AppleTv+, élőszereplős/CG-animáció, készítő: J.J. Johnson – Jane Goodall személye által ihletve, családi sorozat egy 10 éves, igen élénk képzelőerővel megáldott lányról. Jane és megbízható csapattársai játékból védett állatokat próbálnak megóvni minden, küldetésorientált epizódban, mert miképp példaképe is mondta: “Csak akkor fogunk törődni, ha megértjük őket, csak akkor fogunk segíteni, ha törődünk velük, csak akkor menthetjük meg őket, ha segítünk nekik.” Vagy ilyesmi, nem vagyok jó idézetben, de muszáj volt személyes névmásoznom: “Only if we understand, will we care. Only if we care, will we help. Only if we help, can they be saved.”
 • A Pulse Films megvásárolta Laura Dockrill emlékiratainak, a What Have I Done?-nak a tévésorozatos adaptációs jogait, aminek a készítője maga a szerző lenne, aki egyébként költő-előadó. Maga a könyv nyers, bátor és őszinte bemutatása az élet egyik legjobban őrzött titkáról, szülés utáni pszichózisról.
 • A NatGeo Wild berendelte a The Incredible Dr. Pol 19. évadját, a Dr. Oakley, Yukon Vet 10. évadját, a Secrets of The Zoo: Columbus 5. évadját, a Secrets of The Zoo: Tampa 3. évadját, a Heartland Docs 4. évadját és a Critter Fixers: Country Vets 3. évadját.
 • Gyerekveszélyeztetés vádjával letartóztatták Drake Bell-t.
 • A Discovery nemrégi elindult dokus sorozatában, a Hunting Atlantis-ban, egy vulkanológus, Jess Phoenix és egy szakértő, Stel Pavlou járja a világot a legendás elveszett várost keresve, mindenféle archeológiai lelőhelyeken át.

12 hozzászólás Ne habozz!

Shannen - 2021. 06. 20. 09:25

Az interjúknál a Hacks díszlettervezőjét nem Deborah Vance-nek hívják, mert az Jean Smart karakterének a neve. Mondjuk poén lett volna, ha a díszlettervezőről nevezik el. :D Az interjú Jon Carlos-szal készült. :)

winnie - 2021. 06. 20. 09:32

haha:) köszi! próbálom gyorsítani a dolgokat és amikor a linkben benne van a név, akkor nem kattintani rám de olykor túlzottan gépiessé válok a jelek szerint.

Shannen - 2021. 06. 20. 09:33

És egy kis előzetes Emmy-statisztika:

Idén 669 műsor jelölhető a különböző kategóriákban, ami közel 100-zal kevesebb, mint tavaly. Érdekes, hogy a komédia sorozatok száma majdnem lefeleződött tavalyhoz képest. Bővebb számok itt: https://www.goldderby.com/article/2021/2021-emmy-nominations-ballot-programs/

Idén 1865 alakítás jelölhető a kategóriákban, ami majdnem 800-zal kevesebb, mint tavaly. Itt a kategóriánkénti lebontásban az is érdekes, hogy a színésznői kategóriáknál rendre kevesebb a jelölhető alakítás. Itt a részletes lebontás: https://www.goldderby.com/article/2021/2021-emmy-nominations-ballot-performers/

Venom - 2021. 06. 20. 09:43

Aw yiss, Kid Cosmic egyik idei kedvenc volt számomra, várjuk szeretettel a 2. évadot.

DarkEagle - 2021. 06. 20. 09:51

Ez a “magyar premier” mindig megzavar. Valamiért azt hiszem, hogy szinkronos. :D Lásd fentebb Seven Deadly Sins 5. évad.

Exorcist - 2021. 06. 20. 10:06

Az AXN valamiért leállt a SWAT és a SEAL Team új részeinek adásával, régi ismétlések vannak helyette. FB-os érdeklődésre nem reagálnak, hogy ennek mi az oka (pedig korábban készségesek voltak). Esetleg van valakinek infója ezzel kapcsolatban?

winnie - 2021. 06. 20. 10:17

lehet, hogy szimplán a nyár miatt, nem akarják ellőni az újdonságaikat.

Samott - 2021. 06. 20. 10:26

Szerintem veget ert a Totalcar. Ugy ertem nem csak a szezon hanem a musor is, legalabbis ebben a formaban. Winkler a sajat szemelyes autojat, a “Tehenet” mutatta be es a vegen elsetalt. A legvegen a lekoszono konfban is valahogy ugy fogalmaztak hogy az jott le belole, hogy ok nem csinaljak ezt tovabb.

Ugye Winkler korabban atigazolt a 444-re a Totalcartol, de akkor meg azt mondta a tv megy tovabb, gondolom volt szerzodesuk meg erre a szezonra. Es ahogy hullek szet a Totalcar csapata nem tudom Karotta meddig marad meg ott.

Flanker - 2021. 06. 20. 13:04

Samitt: igen: ahogy elsétál, ahogy Karotta mondta hogy majd lesz ami lesz, a közös elköszönésben..
De, ha akarom a Tehenet a másik végletként is felfoghatom: 14 éve megvan neki és lemondja hogy még sokáig meglesz. ez pont a folytatásra utal :)

De gyorsan ki fog derülni a rövidtávú válasz. A 444-n nem lesz autós videó tartalom, ez 100%, nincs közük hozzá, és főleg pénzük rá. Tehát a Winkli az FB oldalán szeptemberig megoszt autós forgatásról részletet, vagy Karotta a Grétán kívül, akkor lesz közös folytatás.

Sturcz Antal az egyetlen a maradék TC-ből aki alkalmas lenne Winkli pótlására, akivel működne egy Totalcar tévéműsor.

“Karotta meddig marad meg ott.” Szerintem ő marad. Főleg mert nincs hová mennie.

winnie - 2021. 06. 20. 14:01

darkeagle: igen, kompromisszum, de annyi ma már a nemszinkronos premier, hogy azokat is illik jelezni. és ugye sokaknak az számít, hogy mikor lesz mondjuk fen az hbo go-n a game of thrones, és nem az, hogy mikor adják le tévében.

Tyberius - 2021. 06. 20. 14:31

@Winnie: Star Trek: Picard season 2 előzetest nem akarjátok kirakni? Az áprilisi után ezen a héten kijött az új, ami már a 2-dik évadból tartalmazt jeleneteket. Fura, hogy a legtöbb dologról raktok ki előzetest, azt pont erről meg nem. :)

winnie - 2021. 06. 20. 15:30

de jön az is, csak van egy csomó, amit még érdemes. sorra fog kerülni, remélem mihamarabb.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz