login |

Tuca & Bertie: kezdett a 2. évad

2021. 06. 22. 20:00 - Írta: Necridus

2 hozzászólás | kategória: animáció, kritika,

A Netflix elkaszálta, az Adult Swim felélesztette és változtatás nélkül folytatta. Lényegében ennyiből is állhatna a Tuca & Bertie második évados kibeszélőposztja, ugyanis a premiert nézve (ide hetiben érkeznek a részek, nem egyben!) egyáltalán nem éreztem nagy változást. Ami persze a sorozat nézőinek nem feltétlen probléma.

A Tuca & Bertie az első szezon pörgését, poénkodását viszi tovább a kissé megbújó, ugyanakkor egészen releváns drámai szállal. Tuca még mindig az a cseppet sem prűd madár, aki most épp egy buszt kötött el, hogy valóságshow-t készítve megtalálja párját, Bertie közben pszichológusok százait kereste fel, hogy bizonytalanságán és szorongásán segítsenek. Steven Yeun Speckle-je pedig továbbra is a támogató párja utóbbinak.

Egyelőre nagyobb átívelést nem látok, mint tavaly előtt a pékség esete vagy Tuca családja kapcsán, legalábbis nem úgy zárták a nyitó részt, mintha ezeket a szálakat annyira vinni szeretnék tovább. Inkább csak ismét bemutatták, hogy mennyire fontos egymásnak a két ellentétes személyiségű barátnő.

Nincs most “tovább” gomb sem, ez tényleg egy ilyen kurta kibeszélő, a premierről én nem érzem, hogy többet érdemes mondani. Tuca & Bertie változatlan minőségben tért vissza, csak most már hetiben.

2 hozzászólás Ne habozz!

Florabell - 2021. 06. 22. 21:47

Aranyos èvadkezdès, továbbra is tartja a szintet kreativitásban. Aki az első èvadot szerette annak ez is be fog jönni.

Anettina - 2021. 06. 23. 07:13

Nagyon örülök, hogy lett 2. évad!

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz