login |

Délelőtti videó 1.: Gossip Girl

2021. 06. 28. 10:00 - Írta: human

4 hozzászólás | kategória: video,

Már többször említettük a Gossip Girl rebootját, újragondolását, ami új gazdagok gyerekeket szemelt ki célpontjának. A tovább mögött végre mindent felfedő hosszú előzetes is van. Ez alapján akik kedvelték az eredetit, mit éreznek? Vagy egy új generációt szólít inkább meg?

4 hozzászólás Ne habozz!

Wanheda - 2021. 06. 28. 13:29

Az a helyzet, hogy én annyira szerettem az eredetit, annyira jók voltak a szereplők (azért itt Blake Lively, Leeghton Meester, Penn Badgley, Chase Crawford… stb. stb. voltak a főszereplők és mind vitte valamire, szóval ennyi ilyen minőségű színészt hogyan fognak összeszedni?), hogy teljes szentségtörésnek érzem ezt az egész új változatot, sőt!…, szóval teljesen biztosan nem fogok megnézni, kerülöm messziről. Nem hiszem, hogy akár megközelítheti is az eredetit. Honnan fognak szerezni még egy

Wanheda - 2021. 06. 28. 13:30

Bocs, úgy felháborodtam ezen az utánzáson, hogy még be sem tudtam fejezni a mondatot … :-DDD

winnie - 2021. 06. 28. 13:39

:)) az mindig jó, ha valaki érzelmesen közelít egy sorozathoz!

nincs miért védenem az eredetit, mert nem értékeltem anno, bár nyilván a színészek (többségének) útját el kell ismernem, de ha valami kapcsán nem lehet szerintem elítélni a sorozatot előre, az a színészek. lehet, hogy lesznek nagyon jók, nem? főleg olyanok, akik viszik valamire később.

érthető módon nem várom a sorozattól azt, hogy bejöjjön, de szerintem megérdemli az esélyt, főleg, hogy a készítő tudja, hogy mi az a gossip girl. aki szkeptikus, az szerintem hallgassa meg, hogy állt hozzá a készítő, josh safran a sorozathoz, itt van vele egy podcast, vagy legalábbis a podcast egy részében vele beszélgetnek: https://www.hollywoodreporter.com/tv/tv-news/tvs-top-5-best-shows-of-2021-so-far-plus-an-interview-with-the-gossip-girl-boss-1234973655/ – hátha meggyőző, vagy ha más nem, ad némi reményt annak kapcsán, hogy milyen lesz. (ő talán a 4. évadtól volt az eredeti sorozat showrunnerje, legalábbis akkortól lett executive producer, és az biztos, hogy nála jobban nem sokan ismerik a szériát, hiszen ő tényleg az egész futása alatt az írója volt.

Janka - 2021. 06. 28. 14:08

Szeretem az eredetit. Ebből tuti nem lesz 6 évad. Lehet, hogy hülyén hangzik, de a közösségi oldalaknak hála, már nem kell gossip girl,a fiatalok így is mindent felpakolnak és tudnak egymásról. Úgymond a varázsa elmúlhat gyorsan. Persze egy jó kis szerelemi sokszög jöhet, itt úgy tűnik lesz minden. Azért pár rész esélyt adok neki.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz