login |

Délelőtti videó 3.: Eden

2021. 06. 28. 11:30 - Írta: human

2 hozzászólás | kategória: Ausztrália megmutatja, video,

Nemrég került sor erre az ausztrál premierre (nem tudjuk tartani a lépést az új sorozatokkal, na!), ami egy klasszikus átívelős, kisvárosos kriminek tűnik, amiben minden részt más és más szemszögből fognak prezentálni.

A történet egy fiatal nő eltűnéséről szól, és az azt követő pusztító események láncreakciójáról, melyek egy idillikus, tengerparti település felszíne alatt rejtőznek súlyos titkokat rejtve.

A tovább mögött előzetes és egy karakterekről beszélő videó. Szereplők: Sophie Wilde, BeBe Bettencourt, Keiynan Lonsdale, Cody Fern, Cassandra Sorrell, Claude Jabbour, Alexandria Steffensen, Christopher James Baker.

2 hozzászólás Ne habozz!

Divide - 2021. 08. 10. 14:59

Két részt letudtam, eddig kb. annyi történt, hogy random emberek bemindenezve támolyogtak egy partin meg a parton, és egy rendőr megérkezett az új melóhelyére.
Nem rágtam le a körmeimet, az ilyen drogos vergődéses jelenetektől meg kifejezettem rosszul vagyok. Minek mentem oda…

Divide - 2021. 08. 15. 11:16

Hangulatos sorozat, nagyon szép helyszíneken játszódik, az ember csak úgy csorgatja a nyálát, de élvezhetetlenül lazára írták, túl sok a karakter, és számomra kb. lehetetlen volt bármelyikükkel is azonosulni. (A hipószőke frufru alatt burjánzó, fekete hernyószemöldök ráadásul konstans undorfaktor volt.)

Spoileres
ha valaki véletlenül erre járna)

Azért tizenakarhány évad CSI után lenyomni a nézők torkán, hogy nem veszik észre, hogy valaki nem tengervíztől fulladt meg, hanem a fürdőkádban, eléggé hogyismondjam.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz